Sayfa 161/1005 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    aklıma bir şey takıldı bilgisi olan var mı acaba? geçen asroloğun deyip sonra demedim dediği gibi bir olay olursa yedek aday var mı, ne olur böyle bir durumda ne dersiniz? tşk.
    Yedek aday yok. Kalan sağlarla devam edilir.
    İkinci turdan önce olursa kalan tek aday yüzde 50'yi geçmek zorunda. Oylama evet hayıra dönüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    2018 de dolar 3 tl lerden 7 lere giderken yada 2008 de 1 tl den 1.90 lara giderken neden ralli yapmadık o zaman.?
    Geçen sene yaşananlar ülke bazında bir manipülasyon idi.Faizi 8.5 a düşürüp enflasyonu 200 e patlamakda neyin nesi.
    Hükümet değişir yeni gelen hükümet ortodoks politikalara geçerse hem dolar hem faizi bir süre yükselmesini bekliyorum.Hem piyasada tl yi kesecekler hemde faizi ve doları yükseltip ülkeye dolar çekmenin yollarını arayacaklar diye düşünüyorum.Yani sıcak para.Başka da bir çare şu an gözükmüyor.Piyasada faizler yükselip tl basımı durursa şirket sahipleri hisselerini satmaya yönelebilirler.Şu an borsa 2001 krizine çok benzer bir grafik çiziyor.Devamı nasıl olacak göreceğiz.
    Sayın sindoma nın dediği gibi şirket bazlı seçim artık hayati öneme haiz.Ne alırsan nasılsa gider devri bence kapandı.
    Benim için hep kapalıydı. Ben her şeyden önce hepsinden önce temel analizciyim. Yaş tahtaya kolay kolay basmamaya gayret ediyorum çok şükür de hisse olarak zararlı kapanan pozisyonum bile yok sayılır hem de 8 senedir dile kolay.

Biz burada vurup kırıp zengin olmaya çalışıyoruz abey sen bize bakma. Olmaya çalışırken de habire batıos orası da ayrı

Masaya 50 60 milyonu laps diye koyan abeylerim vardı şurdan döner burdan döner, onlar düşünsün bize ne olacak zaten parayı sağdan soldan saysan bişey etmiyor cıblak geldik cıblak gidiyos işte

Alıntı Originally Posted by viopva Yazıyı Oku
    babası erbakan allah rahmet etsın.bunu duysa kemikleri sızlardı.bu refahta babası olmak istemizdi.ama yalandan kım ölmüş.
    Kızla oğlan miras kavgasına düştüler kanlı bıçaklılar. Bu oğlan uyanık malın çoğuna çökmüş
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Dünkü 700 kontratlık cengaver kapanmış mıdır.Ne oldu daha detaylı viop uzmanlarının yorumu varmı?.Kendisi neden yazmıyor?Hakikaten merak ediyorum ben kendim adıma.
    Ceza yedi herhalde.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    39d
    Fatih Erbakan: Atatürk yaşasaydı Yeniden Refah Partili olurdu

ayhan başkan hayırlı cumalar sana gelsin
    Diyom ya bunlar Allah bir derse bile inanmıyorum
    bir halt olacağı yok.

Gene milleti zopalıyo pala
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kızla oğlan miras kavgasına düştüler kanlı bıçaklılar. Bu oğlan uyanık malın çoğuna çökmüş
    Mallar da partinin yalnız. Kapatma durumunda hazineye devredilmesin diye bir sürü şey Erbakan üstüne yapılırdı. Baba ölünce bunları nasıl üleşeceğiz diye birbirlerine düştüler. Kimse demedi bunlar bir sürü partilinin parasıyla alındı diye..

8. Buradan çok pis teptirirsiniz , endeks artı hale gecirisiniz. Çok sıkılık biz hisseciler

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 161/1005 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •