bakýn bakýn ne diyecem bakýn bakýn ne diyecem o gün bu gün mü
Batýk ayýyým poz açacak halim yok
5200 500 kontrat yazdý direnmeye çalýþýyor. Tek kalemde kýrar geçerler caným benim guzum neler yaparlar bu ayularý bilmezsin sen. Ama tutarsan ben de sana destek olacaðým söz
aklýma bir þey takýldý bilgisi olan var mý acaba? geçen asroloðun deyip sonra demedim dediði gibi bir olay olursa yedek aday var mý, ne olur böyle bir durumda ne dersiniz? tþk.
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
2018 de dolar 3 tl lerden 7 lere giderken yada 2008 de 1 tl den 1.90 lara giderken neden ralli yapmadýk o zaman.?
Geçen sene yaþananlar ülke bazýnda bir manipülasyon idi.Faizi 8.5 a düþürüp enflasyonu 200 e patlamakda neyin nesi.
Hükümet deðiþir yeni gelen hükümet ortodoks politikalara geçerse hem dolar hem faizi bir süre yükselmesini bekliyorum.Hem piyasada tl yi kesecekler hemde faizi ve dolarý yükseltip ülkeye dolar çekmenin yollarýný arayacaklar diye düþünüyorum.Yani sýcak para.Baþka da bir çare þu an gözükmüyor.Piyasada faizler yükselip tl basýmý durursa þirket sahipleri hisselerini satmaya yönelebilirler.Þu an borsa 2001 krizine çok benzer bir grafik çiziyor.Devamý nasýl olacak göreceðiz.
Sayýn sindoma nýn dediði gibi þirket bazlý seçim artýk hayati öneme haiz.Ne alýrsan nasýlsa gider devri bence kapandý.
Dünkü 700 kontratlýk cengaver kapanmýþ mýdýr.Ne oldu daha detaylý viop uzmanlarýnýn yorumu varmý?.Kendisi neden yazmýyor?Hakikaten merak ediyorum ben kendim adýma.
Yer Ýmleri