Doğru söylüyorsun da bu abidik gubudik bir firma değil belki yine brüt takas getirecekler.İS bankasından bahsediyoruz.Patron şirketinden değil.37 ye kim verdi 40 dan kim aldı?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Doğru söylüyorsun da bu abidik gubudik bir firma değil belki yine brüt takas getirecekler.İS bankasından bahsediyoruz.Patron şirketinden değil.37 ye kim verdi 40 dan kim aldı?CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hocam. Tekrar mı bölünüyoruz acaba diye bir heyecan yaptım :)
Sabahın köründe 25 bin lotla hisseyi devre kestiren malum şahıs manyağın teki.. Osmanlı Menkul den işlem yapıyor. Sabah daha alışlar yazılmadan tabana 25 bin lot göndermiş.. Daha öncede brüt takasa girmemize neden olan şahıs.. Sadece İSMEN de değil birçok tahtada bu hareketi yapıyor.. AYEN de KORDSA da yaptı aynu hareketleri.Hisseler haftada 2 kez devre kestirdiği zaman brüt takasa alıyorlar.. İşte borsada maalesef böyle manyaklar var..Osmanlı menkul ü arayıp şikayet eettim daha önce ama adam akıllanmamış demekki..Ama sorun şu ki bu işlemi yapanı yakalamıyor spk BİST hemen şirketi brüt takasa alarak cezalandırıyor..
9 aylık kar 7 milyar olursa f/k kaç oluyor?
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bide bukadar parayı nasıl kazanmış..Dedim ya açık kumarhane oldu BIST.CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of un ayarı kaçtı iyice,kaç gündür alıma gelmiyor satıcıda en önde
Bank of un bugünkü satışları açık olabilir..Seans sonuna doğru alabilir sanki..Bekleyip göreceğiz..
Nerde 40 kadar soluksuz alanlar tek kalemde.O damı oyunun bir parçası idi.Yada O nudami becerdiler.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
40 olsa meselaRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah stop patlatmış olabilir.. Arada bu hareketleri yapıyor. Hoş mu değil..İzin verilmemesi lazım...
Ama önemli olan fiyatın gideceği yer. Günlük al sat yapanlar harici bu işler önemli değil..
6 aylık kar 4 milyar küsur. İsmen hacimleri 6 aylık toplamin yüzde 10 üstünde kapanacak, kasasındaki para 4,5 milyar TL ve bu katlanan hacimden anlık akan parayla 2 misli paranın kredili işlemlerde artan kullanım oranı ve kullanım faizi artışı. Bu şekliyle 10 milyardan az 9 aylık gelmemesi lazım, temkinli rakam 9 üstü olur. Piyasa bunu görmemiş gibi yapabilir ancak bir haftada kapatır bilancoya doğru artık ay kapanış stresini atip önümüze bakacağız
Brüt takas işlerine geliyor ve oraya itelemek istiyo olabilir para babalariCPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brüt takasın devre kesme ile tam ilgisi yok. Haftada 2 defa devre kesen hisse brüt takasa girer diye kesin bir kural da yok..Ama 2-3 devre kesme yanında volatilite ve dengesiz fiyat oluşumu olursa "büyük ihtimal" alınabilir..Benim genel tecrübem bu yönde.
Brüt takas aslında spekülatör işine hiç gelmez. Alımda kullanacağı para nakit olarak hesabında olmalı, kredili işlem yapamaz, açığa satamaz gibi sevmedikleri bir uygulamadır..
Tahtada kaba tabirle satın defolun gidin hareketi var... Günlük zaten bulaşma canını yakarım diyor...
İsmen kontrollü bir tahta..Ama silkeleme yapmaya devam ediyor..
Bilanço ile daha da düşecek rasyolar varken baskıyı ancak bu seviyelerde yapar...
Farkındayım gitmemesi can sıkıyor ama şurada 3.çeyreğe az bir zaman var.. Biraz daha diş sıkılırsa iyi olacağını düşünüyorum...
Hayırlısı..
Sabah biri şirketle dalga geçti ama ortada bu tahtayı tutacak irade yok görüntüsü keyifsiz bırakıyor
Can sıkıcı tabi.
İsmen 58.7 milyar TL piyasa değerine sahip.
Birileri sabah şirketin piyasa değerini bir anda yaklaşık 3 milyar TL düşürdü..Bu açıdan bakınca olay daha ilginç oluyor :)
Şimdi şirket öğlen açıkladığı bilançosu ile yeniden değerleme yapılarak akşam tekrar eski değerine geldi :)
Ak alımi bile nötr de tuttu, kapanışı beğenmedim şu cuma bı bitse de önümüze baksak,birileri itinayla baskilayip duruyor
Bütün bilanço beklentisi iyi olan kağıtlarda müthiş baskı var..39 dan 37 leri göster ordan 40 alisla başla sonra tekrar 38.40 Lara kadsr gel ve 39 kapat...İs yatırımda seyrediyor...Tam kardiyolojik olay[emoji35]
Bank of sattıklarının 200 bin lotunu geri aldı ama gün sonu hala 160 bin lot eksi kapadı.. son 2 haftalıkta citi ve iş yatırım 10 milyon lot satmış, emeklilik fonları ve Deutsche 10 milyon lot almış. Al gülüm ver gülüm.. Ak bugünde 650 bin lot alışla yine ilk sırada.. Tahtada ilginç işlemler oluyor..Takipteyiz..
200 milyar üstü hacimlerin bir daha gorulecegini düşünmüyorum dediniz dün en yüksek 5. Hacım oldu bugünde 2 milyar eksik kaldı sürekli olumsuz yazıyorsunuz olabilir ama ongoruleriniz maalesef tutmuyor daha öncekiler gibiSM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
200 milyar hacim ancak yabancı girişi yada not artışı ile olur.mevcut durumda bilanço sezonu sonuna kadar 140/180 aralığı gayet iyidir.Ancak yılsonu öncesi isler karışabilir.
Arif bey sanıyorum siz bist 100 hacminden bahsediyorsunuz , ama xutum hacmine bakılmalı diye düşünüyorum SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğrudur Sn.Moriarty BIST 100
Devre kestiğinde serbest emirle 40 dan alanlardan biri bendim. Oyunun parçası değilim becerildiğimi de düşünmüyorum :) elimde hem sabit hem de çeşitli aralıklardan alıp sattığım lotlar var. Düşse de çıksa da bir planım var. 40 tl 3. Çeyrek sonrası komik kalacak. Ha ama tahtacısı anormal biri mi? Evet. Kalın lotları yazıp kendi alıyor /satıyor mu? Evet. Biz de bunu biliyor muyuz? Ona da evet. Tüm ortaklara selamlar bol kazançlar. ELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Esnaider sizin ve tüm ortakların gönlünce olsun.İnsanin algılarını bozuyorlar.37 den 40 kadar almalarının arkası gelmeli idi.Tekrar ufak ufak yedire yedire 39 Lara getirdiler..Sanki İSMEN değil yeni halka arz edilmiş belirsiz bir kağıt havasina soktular.insan buna icerliyor..Bol şans tüm ortaklara
Psikolojik manyak bu tahtacı,iki kere baktım sürekli dalavere çeviriyor koymuş 39 ve arkasına sıralı 50 şer bin lot siliyor bir dk sonra, teorik eşlemede baktım 40,04 emir toplamış 1 dk sonra 39 a çekiyor emir miktarı aynı. Git gez dolaş o kadar parayla tahtada ne oynuyorsun bu kadar
Bu hisse trend başı yakalandı yakalandı onun dışında bilanço ayında al başka zaman alma hareketleri devam ediyor
Bence işini çok iyi yapıyor, çok saygı duyuyorum ben. Bu arada çok takılıyorsunuz fiyat hareketlerine hep öyle parabolik yükseliş olmaz, olamaz. Uzun vadeci olana problem yok, bilançoya Yatırım yapan zaten beklesin 3. Çeyreği, kısacı da açsın tahtayı izlesin, feyz alsın. Psikolojik harp, entrika hepsi burada :)
Bu 100 binlik satış yazan bence robotları aşağı doğru mal vermeye yönelik bir hareket.. 100 bin lot satış yazınca robotlar otomatik olarak aşağı tarıyor..oradada zaten alışları var..Bu sistemli bir hareket mal satma filan değil.. Aslında mallarını kaptırmaktan korktuğu için hemen siliyor.. Olay galiba bu..
40 a koydular lotlari ak almadan önce,aldıktan sonra ver aşağı bunlar fonun hareketini bilip onu trade eden çakallar. Biz 3.ceyrege odagiz ne yazık bu çakallarla beraber gidicez bunlar sonuna kadar somurmeden birakmazlar
Son gülen iyi gülermiş.. Para kasaya akmaya devam ediyor..
pala emmi endeksi 8200 altına vermemek için göbek çatlatıyor :rules:
Peki bunu yapan iş yatırım dışında bir kişi yada kurum ise KOSKACA İş Yatırım Menkul değerler bu oyunu bozamiyormu?. Kişiye yada kuruma tahsis edilmiş bir tahta mi bu?.veya ortaklık mi var[emoji779]CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnveo yatırım..64.5...A1 Kapital 42 bunlarda kağıt[emoji779]