Sayfa 163/330 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon
Arama sonucu : 2638 madde; 1,297 - 1,304 arası.

Konu: ISMEN - İş Yatırım Menkul Değerler

1. Ak alımi bile nötr de tuttu, kapanışı beğenmedim şu cuma bı bitse de önümüze baksak,birileri itinayla baskilayip duruyor

2. Bütün bilanço beklentisi iyi olan kağıtlarda müthiş baskı var..39 dan 37 leri göster ordan 40 alisla başla sonra tekrar 38.40 Lara kadsr gel ve 39 kapat...İs yatırımda seyrediyor...Tam kardiyolojik olay[emoji35]

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bank of sattıklarının 200 bin lotunu geri aldı ama gün sonu hala 160 bin lot eksi kapadı.. son 2 haftalıkta citi ve iş yatırım 10 milyon lot satmış, emeklilik fonları ve Deutsche 10 milyon lot almış. Al gülüm ver gülüm.. Ak bugünde 650 bin lot alışla yine ilk sırada.. Tahtada ilginç işlemler oluyor..Takipteyiz..

4. 200 milyar üstü hacimlerin bir daha gorulecegini düşünmüyorum dediniz dün en yüksek 5. Hacım oldu bugünde 2 milyar eksik kaldı sürekli olumsuz yazıyorsunuz olabilir ama ongoruleriniz maalesef tutmuyor daha öncekiler gibi
     Alıntı Originally Posted by nurullahCaliskan Yazıyı Oku
    Routers anketine göre yıl sonu politika faizi 35 40.
    Bu gerçekleştiği durumda kredi maaliyetleri ve mevduat artar.
    Kur korumalıdaki para resmen hiç vadeliye dönmemiş. Bu yüzden vadeli mevduatların yükseleceğini düşünüyorum.

Cuma günü 184 milyar hacime düşmüş.

Ismen'in güzel yanlarını zaten hepimiz biliyorum. Ben sadece var olan olumsuzlukları da belirtiyorum.
    SM-A047F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 200 milyar hacim ancak yabancı girişi yada not artışı ile olur.mevcut durumda bilanço sezonu sonuna kadar 140/180 aralığı gayet iyidir.Ancak yılsonu öncesi isler karışabilir.

6. Arif bey sanıyorum siz bist 100 hacminden bahsediyorsunuz , ama xutum hacmine bakılmalı diye düşünüyorum
     Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    200 milyar hacim ancak yabancı girişi yada not artışı ile olur.mevcut durumda bilanço sezonu sonuna kadar 140/180 aralığı gayet iyidir.Ancak yılsonu öncesi isler karışabilir.

7. Doğrudur Sn.Moriarty BIST 100

Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    Arif bey sanıyorum siz bist 100 hacminden bahsediyorsunuz , ama xutum hacmine bakılmalı diye düşünüyorum

8. Moriarty Bey haklısınız valla, hiç bir öngörüm doğru çıkmadı. Bu yüzden yazmayı bırakmıştım.
    Hee olurda öngörüm doğru çıkarsa hemen damlarım 😂

Alıntı Originally Posted by moriarty Yazıyı Oku
    200 milyar üstü hacimlerin bir daha gorulecegini düşünmüyorum dediniz dün en yüksek 5. Hacım oldu bugünde 2 milyar eksik kaldı sürekli olumsuz yazıyorsunuz olabilir ama ongoruleriniz maalesef tutmuyor daha öncekiler gibi

Sayfa 163/330 İlkİlk ... 63113153161162163164165173213263 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •