Bir ortaklık satış yada savunma sekterüne girme gibi haber lazım.
Printable View
Bir ortaklık satış yada savunma sekterüne girme gibi haber lazım.
Kademeli geçiş olur belki hizmet almaya devam ederler akdenizin bir kaç iştiraki var genel merkezin garajı lüks araba dolu.
Taseronlarin kamuya geçebilme ihtimali bana göre zayıf ama bu yapilan hareketler bir habere gebe izlenimi uyandırıyor bende geçmişteki haber beklentilerini eskiler bilir.Zırhlı araçlar fon arayışı v.b. Beklentiler için biriktirmistik bizler .Algı bu tahtada çok iyi kullanılıyor.yarin veya öbür gün satanların tekrar alma ihtimali her zaman vardır neticede güzel ekmek yediler tadı damaklarinda kalmistir. Diye düşünüyorum.tam sabır hissesi akguv.y.t.d
İki kere 4.40 'ları denedi. Üçüncü denemesinde kesinlikle buraları geçecektir. Bu iki harekette mal çıkan olmadı. Bu sevindirici. Metro ve finansman aldıklarını sattılar. Bu hafta üçüncü hareketini yapacak diyorum. Yoksa bu iniş çıkışlar anlamsız ve hedefsiz olur. Bu sefer 4 'leri rahat aşar. Kişisel görüşüm. Ytd...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu arada üçüncü harekette çoğu dönecek diye 3.30-3.40 larda dökülecek. Spek de buralardan istediği kadar malı almış olacak.
Düzeltme: önceki yorumda 4.40 yazmışım 3.40 lar yazacaktım...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek varmı.y.t.d.
Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.