Sayfa 33/385 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 257 - 264 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. Bir ortaklık satış yada savunma sekterüne girme gibi haber lazım.

2.  Alıntı Originally Posted by Sabır Yazıyı Oku
    Sortac00 yine hacimsiz günler mi geliyor acep.bende güvenlik görevlisiyim.ibb de.acaba taşeron haberi mi gelecek iyi olmaz o zaman.birde temettü ne zaman açıklanacak.
    Bu kağıt için en büyük risk zaten taşeronların kamuya geçmesi.
    Temettü yada bedelsiz ne olacağını bilmiyorum.
    Bugün tahtayı kendi haline bırakmış gibi görünüyorlar.
    Bakalım ne olcak.

3. Kademeli geçiş olur belki hizmet almaya devam ederler akdenizin bir kaç iştiraki var genel merkezin garajı lüks araba dolu.

4. Taseronlarin kamuya geçebilme ihtimali bana göre zayıf ama bu yapilan hareketler bir habere gebe izlenimi uyandırıyor bende geçmişteki haber beklentilerini eskiler bilir.Zırhlı araçlar fon arayışı v.b. Beklentiler için biriktirmistik bizler .Algı bu tahtada çok iyi kullanılıyor.yarin veya öbür gün satanların tekrar alma ihtimali her zaman vardır neticede güzel ekmek yediler tadı damaklarinda kalmistir. Diye düşünüyorum.tam sabır hissesi akguv.y.t.d

5. İki kere 4.40 'ları denedi. Üçüncü denemesinde kesinlikle buraları geçecektir. Bu iki harekette mal çıkan olmadı. Bu sevindirici. Metro ve finansman aldıklarını sattılar. Bu hafta üçüncü hareketini yapacak diyorum. Yoksa bu iniş çıkışlar anlamsız ve hedefsiz olur. Bu sefer 4 'leri rahat aşar. Kişisel görüşüm. Ytd...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Bu arada üçüncü harekette çoğu dönecek diye 3.30-3.40 larda dökülecek. Spek de buralardan istediği kadar malı almış olacak.
    Düzeltme: önceki yorumda 4.40 yazmışım 3.40 lar yazacaktım...

7.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Bu arada üçüncü harekette çoğu dönecek diye 3.30-3.40 larda dökülecek. Spek de buralardan istediği kadar malı almış olacak.
    Düzeltme: önceki yorumda 4.40 yazmışım 3.40 lar yazacaktım...

İstediği kadar malı alır dediğiniz buradaki eskilerin pek mal satacağını sanmıyorum. Yıllardır da satan kimse çıkmadı. Kağıdı götürecek kişinin yaklaşık 2 milyon TL ayırması lazım kağıdı götürmesi için.

8. Takas paylaşabilecek varmı.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 33/385 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •