Tecrübe ile sabit söylediklerin doğru aksakal kiprasmadan bekliyorum yoksa insan o daldan diğer Dala vuruluyor
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tecrübe ile sabit söylediklerin doğru aksakal kiprasmadan bekliyorum yoksa insan o daldan diğer Dala vuruluyor
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili Aksakal,
En başından bu yana okuyorum yazdıklarınızı. Aklı başında, ne yaptığını bilen bir kaç isimden birisiniz bu forumda.
Şu yazılanlara baktığımda da kendime "senede yüzde 50-70 karı beğenmeyen insan mı olur?" sorusunu sormadan yapamadım. Çok enteresan bir bakış açısı. İnsanlar kaç para ile ne kadar kazanmayı hayal ediyorlar ki!!!
Ben borsaya yeni başladım, küçük bir para ile şu an tercübe kazanıyorum, her yorumu okuyor, bir şeyler kapmaya çalışıyorum, sizin söylediğiniz gibi düzeyli cafe toplantılarında konuşulanı da, kahvehane muhabbetini de takip ediyorum.
Bizim insanımız vur-kaç mantığına alışmış. Ya çaresizlikten ya bilgisizlikten ya da işlerine geldiğinden yapıyorlar bunu. Ama iki hisse satına alıp bir iki satış yapan ben borsacıyım diye geziyor ortalıkta.
Birisi 600 diğeri 700 sayfa iki tane kitap aldım Borsa ile ilgili temel teknik vb bilgileri öğrenirim diye, zorum ne ki, ben de buradan bir iki yorum okuyup hisse almasını bilmiyor muyum?
Biz en başta mantalitemizi değiştirmeliyiz, bilgiye ulaşıp ona sahip olabilirsek bu verdiğiniz yüzdelik karlar bizi ancak o zaman tatmin eder.
Sizi takip etmeye kesinlikle devam edeceğim, temeli sağlam hisseye uzun vadede bakarsanız, eğer arsa alıp satmıyorsanız, her zaman güzel kazandıracak bi platform olduğunu düşünüyorum borsanın.
Tekrar emeklerinize sağlık, yeni yazılarınızı merakla bekliyorum.
Sayın Aksakal doğru ve yerinde tesbitlerinize katılmakla beraber ky sizin bakış açınızla bakmıyor malesef,mesala çok taze bir örnek kront,daha birbuçuk sene önce 1.5 tl olan bu hisse şuan 16.50 tl ve bu yükselişi destekleyen güçlü bir hikayesi yok sadece güzel bilanço, şimdi bunu gören birine siz ne anlatabilirsiniz yada anlattıklarınızı anlar mı ?
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
KRONT gerçekten her baktığımda fena halde sinirlerimi bozan bir hisse sevgili Sancaktar :) Sadece bilonço ile bir hisse bu kadar yükselir mi? Sığ bir soru ise kusura bakmayın lütfen, rakamlarına bakmadığım gibi baksam da anlayacak bir durumda değilim esasen. Bu nedenle Aksakalın yorumlarını ben de sizin gibi merak ediyorum.
Bende sizin gibi hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim,ilgimi çekti şöyle bir baktım ve gördüğüm kadarıyla kendisi netaş ın iştiraki yani netaşın işlerini yapan yan bir kuruluş bi nevi taşaron,işin daha ilginci büyük abi netaş beş senedir aynı fiyat aralıklarında git gel sürünürken taşaron şirketi uzaya gitti [emoji3]
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
guzel sozleriniz ve kiymetli yoruminuz icin tesekkur ederim sayin forumdasim ....
sizinde dediginiz gibi herkes kendi analizini yapmayi ogrenmeli ....
aksi halde hisse pazarlamacilarinin spek yancilarinin oyuncagi olur parasina yazik eder....
unutmayalim sayin forumdaslar bende dahil kimse babanizin oglu degil ve herkes once kendini dusunur ...