ama Mg, istediği ürünü istediği kapasitede bizden başka tedarik yapacağı şirket olmadığı için dedi
Printable View
Bizi seçti demiş. A1 Yaşam diyememiş.:)
Zaten zurnanın zırt dediği yer de burası. Siemens olsun, Biosystems Inc. olsun her nedense uzun yıllardır arge ve inovasyonla belli bir yere gelmiş, hatta yıllardır borsada işlem gören; piyasadaki tüm oyuncular tarafından bilinen RTALB yerine her ne hikmetse A1 Yaşam ile anlaşmalar yapıyor. Halbuki daha geçen yıl aynı Ümit Fırat aşağıdaki videoda bakın ne demiş:
https://youtu.be/XLwT3JyKbaA?t=739
"Yurt dışında çok sayıda biyoteknoloji laboratuvarları gezen biri olarak söylüyorum: RTA Laboratuvarlarının sağlam bir alt yapısı, kaliteli bir üretim altyapısı var. Bizim şu anda yapmaya çalıştığımız sadece iş geliştirme"
Nerdeen nereye...Adamlar sitelerindeki RTA logolarını kaldırdılar geçenlerde. Hatta yeni bina alıp ofislerini ayırdılar. Kandırıldın lem Muratçığım.:) Senin yerinde olsam hemen bu akşam A1 Yaşam'ı halka açmak için yönetim kurulu kararı alırdım Ümit uyurkene. Zaten kıçı başı oynamaya başladı bunun...:p
Bakalım ters yönde hareket edecekmi? Eğer edecekse bence tam zamanı. YTD.
Omicron vaka çıktı haberlerine angen tepki verecektir.
Kit olayından dolayı.
Rtalb buna duyarsız kalacaktır diye düşünüyorum.
ytd
#RTALB - Şirket bağlı ortaklığı A1 Yaşam Bilimleri’nin Biosystems unvanlı şirketin sepsis tanısında kullanılan cihaz ve kitlerinin Türkiye distribütörü olduğu açıklandı.
ulan hani yerli ve milliydiniz bunu kaça getirecen kaça satacanda kar edecen,devlet ithalatı kesip dış açığı azaltacağım diye milletin anasını öperken siz milliyetçi ayağına devleti öpeceksiniz hemi?çok şereflisin MG rezil adam.ytd
Şurada şu hisseyi gazlamaya çalışanlara inanmayıp Angene geçseydim şimdi %20 zarardan kurtamıştık.Madem anlamıyorsunuz bu işten bırakın siyaseti de miletin ekmeğiyle oynamayın bari..
Ben kendi adıma söyleyeyim, bu kadar alçalacaklarını düşünemedim. Zarar yazan o kadar şirker var, son bir ayda hepsi uçru gitti, BİST 30 50 100 keza öyle. Saplandık bir batağa çıkamıyoruz. Bu gece rüyamda RTA'nın derinliğini izliyorum, birden derinlik kapandı, ne oldu ne oluyor derken bi baktım ki RTA kottan atılmış, ul.an dedim bu da mı gelecekti başımıza. Uyandım. O kadar işlemiş içime. Söylenecek söz bulamıyorum. Nasipte yokmuş diyorum. Yoksa şu ralli ortamında deli olmamak elde değil.