Originally Posted by
Soranoglu
Öncelikle verdiðiniz bilgiler için teþekkürler. Bu bilgilerin kaynaðýný paylaþabilir misiniz?
Açýk kaynaklarda bu bilgilerin olduðunu sanmýyorum. Anlaþmanýn içeriðini Siemens ten alabileceðinizi zannetmiyorum, bu durumda geriye tek seçenek kalýyor. Bu bilgileri rta veya a1 yaþamdan mý aldýnýz?
Siemens in 73 laboratuvarla çalýþma ortaklýðý anlaþmasý yaptýðýný söylüyorsunuz. Siemens in tweet lerini geriye doðru inceledim. A1 yaþam dýþýnda varyant tespiti konusunda ortaklýk yaptýðý baþka bir firma veya laboratuvardan hiç bahsetmemiþ Siemens.
Bu durumda, Siemens eðer dediðiniz gibi gerçekten 73 laboratuvar ile çalýþýyorsa neden sadece A1 yaþamdan bahsedip onunla kurduðu iþbirliðinden bahsediyor. A1 yaþamý diðerlerinden ayýran nedir?
Sorularýmý cevaplayarak bizi aydýnlatýrsanýz memnun olurum.
Siemensin þubesinin olduðu her ülkede bir laboratuvar ile çalýþtýðýný biliyorum.. Türkiye ofisi bizi seçti. Bizim diagnovital'i ve ARGE ekibimizi beðenmiþ
DSÖ çaðrýsý ile Siemens ve bir çok laboratuvar, covid19 için istihbarat ortaklýðý yapýyor
Yani virüsü ilk tesbit eden , diðer laboratuvarlara bilgi veriyor
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
Yer Ýmleri