Printable View
6.8-7.03 bölgesine göz kırpıyor
Alıntı: Originally Posted by bigdata 6.8-7.03 bölgesine göz kırpıyor Tahtaci ve avanesi calisiyor iste
Alıntı: Originally Posted by bigdata Deniz, enerji, tekstil, gıda :)) Gsdho Mavi Menderes Pnsut Dun bir dal gsdho aldım, bugun tavan:)) Gemi, tekstil, enerji az da gıda :))) yola devam
6.80 ni gordukten sonra 5.80-6.30 denmeye baslanir.
Alıntı: Originally Posted by bigdata Dun bir dal gsdho aldım, bugun tavan:)) Gemi, tekstil, enerji az da gıda :))) yola devam Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez.
Alıntı: Originally Posted by bigdata Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez. Ahmet Cakar'in cokca dedigi gibi "indirmezse adam degil" :)
Alıntı: Originally Posted by thinktt 6.80 ni gordukten sonra 5.80-6.30 denmeye baslanir. Alıntı: Originally Posted by bigdata Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez. bu kadar cabukluk beklemiyordum :hah:
Alıntı: Originally Posted by thinktt bu kadar cabukluk beklemiyordum :hah: Valla ben demiyorum, ortalamalar söylüyor:))