6.8-7.03 bölgesine göz kırpıyor
Originally Posted by bigdata 6.8-7.03 bölgesine göz kırpıyor Tahtaci ve avanesi calisiyor iste
Originally Posted by bigdata Deniz, enerji, tekstil, gıda ) Gsdho Mavi Menderes Pnsut Dun bir dal gsdho aldım, bugun tavan) Gemi, tekstil, enerji az da gıda )) yola devam
6.80 ni gordukten sonra 5.80-6.30 denmeye baslanir.
Originally Posted by bigdata Dun bir dal gsdho aldım, bugun tavan) Gemi, tekstil, enerji az da gıda )) yola devam Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez.
Originally Posted by bigdata Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez. Ahmet Cakar'in cokca dedigi gibi "indirmezse adam degil"
Originally Posted by thinktt 6.80 ni gordukten sonra 5.80-6.30 denmeye baslanir. Originally Posted by bigdata Gsdho %30 luk düzeltme yaptı ve 50 gunluk degişken agırlıklı ortalamadan dondu, turco için bu deger 6.40 lar.. Umarım sayko tahtacı buraya indirmez. bu kadar cabukluk beklemiyordum
Originally Posted by thinktt bu kadar cabukluk beklemiyordum Valla ben demiyorum, ortalamalar söylüyor)
Forum Rules
Yer İmleri