Dolarda nihai dip olarak 3.3x riski vardır .. referandum sonrası görebilme ihtimali vardır..
Endekste nihai hedef olarak 105-115 ihtimali vardır..
Tekrar 74 gelsede vardır gelmesede
Printable View
Dolarda nihai dip olarak 3.3x riski vardır .. referandum sonrası görebilme ihtimali vardır..
Endekste nihai hedef olarak 105-115 ihtimali vardır..
Tekrar 74 gelsede vardır gelmesede
Jas abi mi desem Yasemin abla mı desem, Hasan nasıl :)
Edit: başta hastanıza değil hasan'ınıza şifa dilenmişti, öyle bi şaka yapayım dedim, yazan değiştirince çok anlamı kalmadı :)
Zaman harcayip,emek verip,burada katki saglayan farkli bakış açıları ortaya koyan başta sn mohikan olmak üzere bütün güzel insanlarin emegine saygi duyulmasi gerekirken ahkam kesip hesap sormak nasil bir saygisizliktir ? Kendinize gelin beyler...
Sn mohikan biliyorum zor bir durum lakin onemsemeyin ki herkes haddini bilsin...
yaşlanarak degil yaşayarak tecrübe kazanır insan...
Geçmiş olsun sayın jas. Hastanıza acil şifalar diliyorum.
sayın jas geçmiş olsun acil şifalar.
sayın mohikan dalga analizlerinden ilgiyle ve uygulamalı olarak faydalanıyoruz kolay gelsin
Elliotçular durumlar nasıl gidiyor.Rallinin başladığı doğrumudur.
Geçmiş olsun dileklerini gönderen dostlar, Sv Angel, Sv ilk123, Sv palmet, Sv cereyan, Sv Volna, Sv Econfinplus, Sv Umut0109, Sv lutfu001, ve aynı dileği taşıyıp yazamayan tüm dostlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yükselişe katılmayacağımı yazmıştım, sebebini ise özelden yazan Sn ilk123 e açıkladım. Eyer bu mesajımı görürse, kendisine yazdığım mesajı buraya kopyalayabilirse çok sevinirim. Cepten kopyalayamadım, zaman sorunu yaşıyorum.
Sent from my Lenovo P1a42 using hisse.net mobile app