Sayfa 32/303 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 249 - 256 arası.

Konu: The last of the mohicans

Şu andaki görüntü, olayın pull-back olmadığı şeklinde. Realizasyon bitmiş olabilir. Yurt dışı ile beraber değerlendirildiğinde beklenen altın vuruş başlamış gibi bir girinti var. Özelden soran arkadaşlara buradan cevap yazayım. Bu yükselişe katılmayacağım. Zirve olarak belirlediğim rakamlara kadar kademeli short açacağım. Daha önce de yazmıştım, Bist te zirve rakamım 100.000 in altında ama ben bist 120.000 e gelebilecekmiş gibi kademeli short açmayı düşünüyorum, artık kaç tane açabilirsem. Bist Dow ve Dax konusunda Dostum mohikan dan farklı düşündüğümü daha ince yazmıştım. Benim zirve hedeflerim çok daha yukarıda. Dow 21000 rakamını daha coşkunun, altın vuruşun başlangıcı olarak görüyorum. Bu mesajı hastanede hastamızı beklerken cepten yazdım. Bir süre yazamayabilirim. Bol kazançlar diliyorum tüm dostlara. Bist, Dow ve Dax hedeflerim önceki mesajlarımda var, bu hedefler konusunda düşüncemde bir değişiklik yok.

Sent from my Lenovo P1a42 using hisse.net mobile app

2. Dohol rica etsem sn üstat. Teşekkürler.

3. ecilc ve orge bakamilirmiyiz.cok tesekkurler

Sent from my Lenovo A7020a48 using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.

Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
    sayın Mohikan takip ettiğim ve faydalandığım 2-3 kişiden birisisiniz ve gerçekten de sabrınıza hayranım devam etmenizi ve 10-15 büyük hisse ve bır kaç ensturuman dışın da küçük hısselerle ve laf sokmalarla uğraşmadan devam etmenızı temennı ederım emeklerınız için de gerçekten teşekkürler..tartışacak laf sokacak adam da grafiğiyle yapsın...saygılar

Abi sen gidince bunlar gitmeyecek ki..amerikalıların bir tabiri var hurdalik köpeği. . Bunlar herkese havlar mesele yorum degil grafik hiç değil iki topigini başından beri takip ettik helal et

Sent from my GT-I9060I using hisse.net mobile app

6. Sn. Mohikan bugün için yorumunuz ne?Piyasa neden yükseliyor?Devamı var mı?İlginize tesekkürler

Sent from my LG-H525 using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Bu mesajı hastanede hastamızı beklerken cepten yazdım. Bir süre yazamayabilirim. Bol kazançlar diliyorum tüm dostlara. Bist, Dow ve Dax hedeflerim önceki mesajlarımda var, bu hedefler konusunda düşüncemde bir değişiklik yok.

Geçmiş olsun Sn.JAS Allah hasta yakınınıza şifa versin.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. The last of the mohicans

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Şu andaki görüntü, olayın pull-back olmadığı şeklinde. Realizasyon bitmiş olabilir. Yurt dışı ile beraber değerlendirildiğinde beklenen altın vuruş başlamış gibi bir girinti var. Özelden soran arkadaşlara buradan cevap yazayım. Bu yükselişe katılmayacağım. Zirve olarak belirlediğim rakamlara kadar kademeli short açacağım. Daha önce de yazmıştım, Bist te zirve rakamım 100.000 in altında ama ben bist 120.000 e gelebilecekmiş gibi kademeli short açmayı düşünüyorum, artık kaç tane açabilirsem. Bist Dow ve Dax konusunda Dostum mohikan dan farklı düşündüğümü daha ince yazmıştım. Benim zirve hedeflerim çok daha yukarıda. Dow 21000 rakamını daha coşkunun, altın vuruşun başlangıcı olarak görüyorum. Bu mesajı hastanede hastamızı beklerken cepten yazdım. Bir süre yazamayabilirim. Bol kazançlar diliyorum tüm dostlara. Bist, Dow ve Dax hedeflerim önceki mesajlarımda var, bu hedefler konusunda düşüncemde bir değişiklik yok.

Hastanıza Acil şifalar sayın jas.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 32/303 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •