Üff çok sıkıldım yav.
Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.
Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
Üff çok sıkıldım yav.
Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.
Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
DUHUL : 1999
Üstad Haklısın ama son bir sorum var? Sizin fikrinizi merak ediyorum?
Malum finans piyasalarında küresel baronlar Tarafından 100 trilyon Doların üzerinde digital bir para Üretildiği söyleniyor. Keza sterlin içinde aynı konu var.
İNgilizler plastik sterlin uygulamasına geçerek bu malum paranın boyutunu bulmaya Çalışıyor
Aynı uygulamanın ABD de yapılması bekleniyor. Trump u destekleyenlerin bu büyük baronlarla Mücadelesi vs.. Bu tarafı uzun ve göreceli..
Takdir edersinizki bu operasyon piyasalarda müthiş sonuçlar doğuracaktır..
Sizin bu konudaki fikriniz ve beklentileriniz nedir?
En son olarak bu yorumu yaparsanız sevinirim..
Ustat değilim soruda bana değil iki kelam
Plastik para uygulaması tek Avustralya da
Boyutunun buyutulmesini bilmemne
Sahtecilik daha zor sanki o materyalde
Birde tabi yastık alticilara artık geçmez degisecen kağıtları plastikle diyebilin ve parasal güç odaklarını kontrol neyim edebilin
Plastikten para yikaninca temizlenir 😂
sayın Mohikan takip ettiğim ve faydalandığım 2-3 kişiden birisisiniz ve gerçekten de sabrınıza hayranım devam etmenizi ve 10-15 büyük hisse ve bır kaç ensturuman dışın da küçük hısselerle ve laf sokmalarla uğraşmadan devam etmenızı temennı ederım emeklerınız için de gerçekten teşekkürler..tartışacak laf sokacak adam da grafiğiyle yapsın...saygılar
Sayın Mohikan,
Daha önceki formları nerdeyse basından sonuna takip ettim. Sizin ve diger bazı kıymetli arkadasların çalısmalarından düsünsel bazda oldukca faydalandım. Özellikle sizin analizleriniz Elliout konusunda merakımı arttırdı ve kendimi bu konuda gelistirmemi sağladı. Bu vesileyle analizlerimde ki başarı oranı oldukça yükselmiş oldu. Günlük ve haftalık analiz yaptıgım hisselerin çok daha kolay filtrelenmesiyle temel ve teknik analizlerde büyük ölçüde zaman ve emek kazancı sağlamış olduğuma inanıyorum.
Bu bağlamda sadece size teşekkü etmek amacıyla tekrar üye olduğumu belirtmek isterim.
Velhasıl size ve sizin nezdinizde diğer faydalı, iyi niyetli paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bununla bereber yazmaya devam ederseniz çok memnun olurum.
Verdiğiniz emek ve sabır gerçekten takdire şayandır.
Yer İmleri