Artan

16.500,00 10 18:10
44,90 10 18:10
200,20 10 18:10
36,30 10 18:10
16,19 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

234,90 -10 18:10
2,79 -10 18:10
47,48 -9.99 18:10
30,64 -9.99 18:10
16,12 -9.99 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.318.184.416,75 18:10
6.424.232.256,00 18:10
6.369.021.308,68 18:10
5.808.699.523,46 18:10
5.694.756.427,93 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 2419 madde; 1 - 8 arası.

Konu: The last of the mohicans

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Üff çok sıkıldım yav.

Enerjimi hiç değmeyecek olan bu platformda harcamak bana saçma geliyor artık.

Bana müsaade değerli forumdaşlarım.
    DUHUL : 1999

2.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Üstad Haklısın ama son bir sorum var? Sizin fikrinizi merak ediyorum?
    Malum finans piyasalarında küresel baronlar Tarafından 100 trilyon Doların üzerinde digital bir para Üretildiği söyleniyor. Keza sterlin içinde aynı konu var.
    İNgilizler plastik sterlin uygulamasına geçerek bu malum paranın boyutunu bulmaya Çalışıyor
    Aynı uygulamanın ABD de yapılması bekleniyor. Trump u destekleyenlerin bu büyük baronlarla Mücadelesi vs.. Bu tarafı uzun ve göreceli..
    Takdir edersinizki bu operasyon piyasalarda müthiş sonuçlar doğuracaktır..

Sizin bu konudaki fikriniz ve beklentileriniz nedir?
    En son olarak bu yorumu yaparsanız sevinirim..

3.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Üstad Haklısın ama son bir sorum var? Sizin fikrinizi merak ediyorum?
    Malum finans piyasalarında küresel baronlar Tarafından 100 trilyon Doların üzerinde digital bir para Üretildiği söyleniyor. Keza sterlin içinde aynı konu var.
    İNgilizler plastik sterlin uygulamasına geçerek bu malum paranın boyutunu bulmaya Çalışıyor
    Aynı uygulamanın ABD de yapılması bekleniyor. Trump u destekleyenlerin bu büyük baronlarla Mücadelesi vs.. Bu tarafı uzun ve göreceli..
    Takdir edersinizki bu operasyon piyasalarda müthiş sonuçlar doğuracaktır..

Sizin bu konudaki fikriniz ve beklentileriniz nedir?
    En son olarak bu yorumu yaparsanız sevinirim..
    Ustat değilim soruda bana değil iki kelam
    Plastik para uygulaması tek Avustralya da
    Boyutunun buyutulmesini bilmemne
    Sahtecilik daha zor sanki o materyalde
    Birde tabi yastık alticilara artık geçmez degisecen kağıtları plastikle diyebilin ve parasal güç odaklarını kontrol neyim edebilin
    Plastikten para yikaninca temizlenir 😂

4.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Ben takip ediyorum ve özellikle döviz sayımlarından faydalanıyorum, umarım bırakmazsınız.
    Adam terste kaldıysa ve sizin grafikleriniz daha da terste kalacağını söylüyorsa sataşmaları normaldir.
    İmzanız bence yeterince açık.

5.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

sayın Mohikan takip ettiğim ve faydalandığım 2-3 kişiden birisisiniz ve gerçekten de sabrınıza hayranım devam etmenizi ve 10-15 büyük hisse ve bır kaç ensturuman dışın da küçük hısselerle ve laf sokmalarla uğraşmadan devam etmenızı temennı ederım emeklerınız için de gerçekten teşekkürler..tartışacak laf sokacak adam da grafiğiyle yapsın...saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Sayın Mohikan,
    Daha önceki formları nerdeyse basından sonuna takip ettim. Sizin ve diger bazı kıymetli arkadasların çalısmalarından düsünsel bazda oldukca faydalandım. Özellikle sizin analizleriniz Elliout konusunda merakımı arttırdı ve kendimi bu konuda gelistirmemi sağladı. Bu vesileyle analizlerimde ki başarı oranı oldukça yükselmiş oldu. Günlük ve haftalık analiz yaptıgım hisselerin çok daha kolay filtrelenmesiyle temel ve teknik analizlerde büyük ölçüde zaman ve emek kazancı sağlamış olduğuma inanıyorum.

Bu bağlamda sadece size teşekkü etmek amacıyla tekrar üye olduğumu belirtmek isterim.

Velhasıl size ve sizin nezdinizde diğer faydalı, iyi niyetli paylaşım da bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
    Bununla bereber yazmaya devam ederseniz çok memnun olurum.
    Verdiğiniz emek ve sabır gerçekten takdire şayandır.

Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku
    Üff çok sıkıldım yav.

Hocam sizi ilgi ile takip eden biriyim.

Enerjinizi boşa harcamadığınızı tahmin ediyorum.

en azından sizi takip edenleri bırakmayın..
    yazdıklarım ve çizdiklerim yatırım tavsiyesi değildir.
    http://www.matriksdata.com/forjavamatriks/JavaTA/JavaTA.asp?GUID=507282350

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •