#SONDAKİKA
Hamas motorlu paraşütler ile İsrail'in kuzeyine sızmaya çalışıyor.
Printable View
#SONDAKİKA
Hamas motorlu paraşütler ile İsrail'in kuzeyine sızmaya çalışıyor.
Mete Sohtaoğlu
@metesohtaoglu
·
21d
Mısır'dan böyle bir bilgi aldım
Ufukta Mısır himayesinde 6 saatlik bir ateşkes beliriyor.
İsrail tarafıyla anlaşmaya varılması halinde Mısır, Katar ve Türkiye arasında acil yardım paketlerinin ulaştırılmasına yönelik düzenlemeler yapılıyor.
#SONDAKİKA
Arap Birliği Genel Sekreteri, Hamas ile İsrail arasında derhal ateşkes çağrısında bulundu.
Elon Musk
@elonmusk
·
35d
All Tesla Superchargers in Israel are free.
lt col temmuz
@temmuz1919
·
5d
İsrail Savaş uçakları Lübnan 'a doğru uçuyor.
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
‼️ Lübnan savaşa dahil olmak üzere👇👇👇
🔥 An itibarı ile 20 Hizbullah SIHA’sının İsrail sınırını geçtiği haberleri geliyor
🔥 Netanyahu “Hizbullah saldırıya geçerse Lübnan taş devrine dönecek”diye tehdit etmişti…
Sızmayı Hamas değil, Hizbullah yapmış.Alıntı:
THS haber ajansı
@temmuzhaber
·
18d
🔴İlk bilgilere göre en az 30 Hizbullah üyesi havadan İsrail'e sızdı.
BÜLENT ESİNOĞLU
@bulentesinoglu1
·
16d
İsrail Gazze'ye nükleer silah kullanıp dümdüz etmekten söz ediyor. Yapabilir mi?
Hiç iyi haberler gelmiyor. Biraz bekleyelim, ortalık durulsun.
Şöyle bir mesaj okudum:
Alıntı:
Bismillahirrahmanirrahim
https://resmim.net/cdn/2023/10/12/SqeAFy.jpg
Bu doğruysa, bu açıklamayı yapanlar, bizim de içinde olacağımız geleceği programlayacaklar.Alıntı:
Veryansıntv.com
@veryansintvcom
Kan donduran açıklama...
İsrail Sağlık Bakanlığı:
Hastanelerdeki yaralı Filistinliler infaz edilebilir.
https://veryansintv.com/israil-sagli...az-edilebilir/
Önceki programı da bunlar yapmıştı, Hamas'ı da bunlar yarattı.
İsrail'in kazanmaması gerekiyor.
Korku ve Yalan Imparatorluğu yıkılmalı.
ABD'li askeri uzmanlara göre; Gazze'de yer altında 300 millik bir tünel
sistemi var.
Via New York Times
https://youtu.be/p1T69BuKzeM?si=TzaQMMthYBegKypR
Bu şarkıyı belki 100 kere kopyalamışımdır.
"Tsk, Doğu Kudüs'e girecek, Roma kurulacak" diye de 10 kere falan yazdım.
Bugün hem Yahudiler'den, hem Filistinliler'den bu yönde istekleri bir kaç gündür kopyalıyorum. Şuan çok cılızlar ama merak etmeyin artacaklar.
Boşuna mı yazdım abi, "Şeytan, Manisa'da üldü, ayvagübekli Manisa'da doğdu" diye.
Bazen, "geleceği görmek" gibi şeytani marifetlerim vardır. :)))))))))))))
Bence bu videoyu, sosyal medyalarinizdan, kayitsiz sartsiz Israil'i savunanlara ve ustu kapali savunanlara kopyalayiniz ki moralleri bozulsun.
Yikilsin, Korku ve Yalan Imparatorlugu.
Yazdığım mesajları, günlük tekrar okuyorum. Bunu yanlış yazmışım. Nazi Almanyası'nda Himmler vermiş aynı emri.
İşte, İsrail'in yenileceğinin bir kanıtı daha. İsrail bitti. Ellerinde nükleer silahlar var ve bunu atacaklar. Böyle bir emir veren, nükleer silahi da kullanir. Knesset'te kadin milletvekili kullanilmasini istedi.
https://resmim.net/cdn/2023/10/12/SqoCRQ.jpg
Yunan mitolojisindeki, aşk tanrıçası Afrodit, Roma mitolojisinde Venüs, Etrüks mitolojisinde Turan'dır.
Evvel zaman içinde, belki 50 bin yıl önce, batan kıtada Turan diye bir ülke vardı, yüksek bir medeniyete sahiptiler.
Tamam hacım, aynen kendi kuyunuzu kazmaya devam ediniz.Alıntı:
İsrail Enerji Bakanı Katz
“Kimse bize ahlak dersi vermesin.”
Tabii ki. Bütün dünyaya meydan okuyan Nazi Almanya'sı hüküm giydi.Alıntı:
Boyla Baga Tarkan / İğne
@AshinaNoyan
·
1 sa
Şimdi de şu moda oldu; ''İsrail devleti, işlediği savaş suçlarından dolayı yargılanıp hüküm giyecek''
Cidden bunun olacağını düşünen var mı?
İsrail de kim ola?
Bravo...Aynen büle, usuletle ve suhuletle...Alıntı:
Ufuk Coskun
@ufukcoskunn
·
9d
Ankara, İsrailli rehineler için Hamas ile görüşme yapıyor.
:))))))))))))))))))))) Gülmekten göbeklerimiz yer değiştirivedi gari...Alıntı:
THS haber ajansı
@temmuzhaber
·
10s
🔴İsrail bölgedeki en güçlü ülkedir.
-İsrail Başbakan Yardımcısı Beni Gantz.
Gördük gücünüzü. Hadi urdan dümbük.
Yaaaaaa hacı Yahudi..."Yahudiler dünyayi yönetiyor" masalina inaniyorsan ayvayı çiğ yedin.Alıntı:
TÜRK DEGS / TURK MAGS
@turkdegs
📍İspanyol televizyonu La Sexta'ya İspanya Dışişleri Bakanı Kose Manuel Albares: “Bu yıl Filistin’e destek için ayırdığımız 8 milyon euroluk bütçenin yanı sıra, 1 milyon euroluk bir insani yardım paketini daha onayladık. Filistin’e yapılan yardımları artıracağız.”
📌Kaynak: Reuters
Boş lafı bırak, ne icraatın varsa onu göster. Sen "günah keçisisin" olumm, nükleer silahı sana attıracaklar. Bıyır ağam, ortam serbest.Alıntı:
İsrail Savunma Bakanı:
Yaşadıklarımız 1948’den bile daha kötü. İsrail en kötü saatlerini yaşıyor. Buna izin veremeyiz. Hamas’ı yeryüzünden sileceğiz.
Ramazan Kurtoğlu
@KurtogluKagan
·
31d
İçinde bulunduğumuz dönem “Tekno-Büyü”çağı.İnsanı iki temel unsur “terbiye”eder:Korku ve Kutsal.Her ikisini “sürpriz ve şok” larla sonuna kadar istismar edecekler.
Açlık-Savaş-Ekonomik -Sosyal -Salgın şoklarına hazır olalım.
Cihat Yaycı:
“ABD uçak gemisi sadece Gazze için gelmedi, Türkiye’nin operasyonlarını engelleyecekler.”
Has.iktir...Sonunda kufur ettirdi.Alıntı:
İsrail Savunma Bakanlığı:
“Ya İsrail'in yanında yer alırsınız ya da teröristler ile bir olursunuz.”
Çin, 17-18 Ekim tarihlerinde Pekin'de Kuşak ve Yol forumuna ev sahipliği yapacak.
Kuşak ve Yol Girişimi'nin 10. yıldönümü münasebetiyle düzenlenecek konferansa Latin Amerika ve Afrika başta olmak üzere pek çok gelişmekte olan ülkeden temsilcilerin katılması bekleniyor.
Rusya devlet başkanı Putin de foruma katılacak liderler arasında.
Bu iş hızla nükleer silah kullanmaya doğru gidiyor. Şayet bunu yaparlarsa, Israil'i Türkiye de kurtaramaz.Alıntı:
İsrail Sağlık Bakanı Moshe Arbel, İsrail’e saldırı düzenlerken yaralı halde ele geçirilen Filistinlilerin tedavisinin yapılmayacağını bildirdi.
"Vatandaşlarımız infaz ediliyor. Buna karşlık hastanelerinde tedavi altına alınan yaralı Filistinlileri infaz edebiliriz."
Mesela Sağlik Bakaninin yaptiği bu aciklamaya, butun Israil'li doktorlar tepki vermeli ve yuruyus falan yaparak "bu talimata uymayacaklarini, yeminleri oldugunu" deklare etmeliler.
Israil'de derhal bir darbe olmali. Bu aciklamalari yapanlar kursuna dizilmeli.
Sadece Israil'de degil ki, dunyanin her yerinde Yahudiler var ve bu insanlar cok degerli insanlardir.
Bu gidişat çok feci, bundan bütün Yahudiler zarar görür, çok yazik olur.
Gel, çöllerde susuzluktan dili damağına yapışmış Yahudi.
Gel ki; seni, milletinin özü olan Türkle tokuşturup, evrenin sırrını ortaya çıkarsınlar.
Gel, lanetli gel. Gel sürgüne teşne, gel.
O da bizden, yuvasına dönüyor.Alıntı:
Elon Musk, 8.fabrikasını Manisa'da açacakmış.
Alıntı:
Manisa Spil Dağı, dünyanın en büyük mıknatısı olarak kabul edilmektedir. Manisa ismi, Spil Dağı'nın manyetik çekiminden kaynaklanan Magnesia'dan gelmektedir. Hatta mıknatısın ilk keşfi günümüzden 2500 yıl önce burada gerçekleşmiştir.
ayva göbek adaşım iş çok kötü arap ülkeleri yardım etmiyor israil saldırılarının dozunu iyice arttırıyor senin anlattıkların saha da ki durum ile örtüşmüyor türkiye de bile ama onlarda bizi arkadan vurdu naraları atılıyor kıyamet e yakın çıkacak olan deccalın cenneti ve cehennemi gibi şuan ortalık kafalar karışık akıllar bulanık ayva göbekli adaşım hemşehrim...
Güzel kardeşim, İsrail bitti. Şuan Gaza'daki insanlar, cehennemi yaşıyorlar. Yardım konvoylarını artık engelleyemezler. Abd ve Avrupa'dan da baskı gelecektir. En önemli rolü, kurtarici rolunu Turkiye oynayacak.
Evet, Filistinliler bizi arkadan vurdular fakat Izzettin-el Kassam denilen kisi, Teskilat-i Mahsusa elemanidir. Kassam Tugaylari'nin atasi 100 sene once de vardi. Kassam Tugayları, Teskilat-i Mahsusa'nin yan ürünüdür. 1992'de butun bunlar etud edilerek, yeniden kuruldu.
Israil'i kuran komutanlar ise Canakkale Savaslari'nda, Osmanlı Ordusunda gorev yapan, Sion katır birliginin askerleridir.
Netice itibariyle, son sözü Tayyip Agam söyleyecek.
Not: Benim yazdıklarım sahadan görülenlerle örtüşmüyor ama Tsk'nın Dogu Kudus'e girecegini uzun zamandır yaziyorum.
Bu şarkıyi ise enaz 2 yildir caliyorum:
https://youtu.be/p1T69BuKzeM?si=E_BUA3jDNcmYzKVU
Gerçek,sizi özgür kılacak. Hz İsa
Alıntı:
Politic Türk
@politicturk
Katar Gazze'ye yönelik saldırılar devam etmesi halinde tüm Dünya'ya gaz ihracatını durduracağını duyurdu.
İşte bu Tayyip Ağamın sözüdür be ya. Tanırım ben...Tayyip Agam çok yaman adamdır abi.Alıntı:
Netice itibariyle, son sözü Tayyip Agam söyleyecek.
böyle yazı koyamazsın....provakatörlük yapma....halk düşmanlığı yapma....
Varsa yüreğin yol belli yordam belli....neyin var neyin yok gidilmesi gereken yere git....
Her ne isen her kim isen.....
Ben senin ne olduğunu bilmem.....
Türk olmadığın kesin belli.....!!!!!!!!!!!
https://harici.com.tr/bild-catisma-t...labilir/?amp=1
Alıntı:
Bild: Çatışma tırmanırsa İsrail beş cepheli bir savaş yürütmek zorunda kalabilir.
Alıntı:
🇮🇱 🇵🇸 Bild: Çatışma tırmanırsa İsrail beş cepheli bir savaş yürütmek zorunda kalabilir
'Tırmanışın artma potansiyeli olan uzun vadeli bir çatışmayla karşı karşıyayız'
'Gerilimi tırmandırma korkusu İsrail'in İran'ı açıkça suçlamaktan kaçınmasına neden oluyor zira İran'ın en ufak bir patavatsızlığı pek çok ülkeyi kapsayan bir askeri harekata yol açabilir'.
Alıntı:
23 DERECE
@yirmiucderece
📌 Yeni bir fizik yasası keşfedildi: Bir simülasyonda yaşıyor olabiliriz.
Fizik alanında Profesör olan Melvin Vopson, insanların bir simülasyonda yaşadığı gerçeğine işaret edebilecek yeni bir araştırması olduğunu iddia etti.
Profesör Vopson, Bir dergide yayımlanan makalesinde, "Çalışmalarım, nesnel bir gerçeklikte yaşamadığımıza ve tüm evrenin süper gelişmiş bir sanal gerçeklik simülasyonu olabileceğine dair tuhaf ve ilginç bir olasılığa işaret ediyor" sözlerine yer verdi ve makalesinin aynı zamanda evrendeki simetrinin yaygınlığına da açıklama getirdiğini vurguladı.
Yukarıdaki haberi 2 gün önce kopyaladım, kimse itiraz etmedi. Kuran'da gerçek olarak yarattım diyor?Alıntı:
Açık Kuran
@acikkuran
Allah'ın gökleri ve yeri gerçek olarak yarattığını görmüyor musun? Dilerse sizi yok eder ve yepyeni bir halk getirir.
(İbrahim, 19)