Sayfa 1647/2269 İlkİlk ... 6471147154715971637164516461647164816491657169717472147 ... SonSon
Arama sonucu : 18148 madde; 13,169 - 13,176 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. BÜLENT ESİNOĞLU
    @bulentesinoglu1
    ·
    16d
    İsrail Gazze'ye nükleer silah kullanıp dümdüz etmekten söz ediyor. Yapabilir mi?
    @erefefik

2. Hiç iyi haberler gelmiyor. Biraz bekleyelim, ortalık durulsun.
    Şöyle bir mesaj okudum:

Bismillahirrahmanirrahim
    @erefefik

3. Veryansıntv.com
    @veryansintvcom
    Kan donduran açıklama...

İsrail Sağlık Bakanlığı:
    Hastanelerdeki yaralı Filistinliler infaz edilebilir.

https://veryansintv.com/israil-sagli...az-edilebilir/
    Bu doğruysa, bu açıklamayı yapanlar, bizim de içinde olacağımız geleceği programlayacaklar.
    Önceki programı da bunlar yapmıştı, Hamas'ı da bunlar yarattı.
    İsrail'in kazanmaması gerekiyor.
    Korku ve Yalan Imparatorluğu yıkılmalı.
    @erefefik

4. ABD'li askeri uzmanlara göre; Gazze'de yer altında 300 millik bir tünel

sistemi var.

Via New York Times
    @erefefik

5. Bu şarkıyı belki 100 kere kopyalamışımdır.

"Tsk, Doğu Kudüs'e girecek, Roma kurulacak" diye de 10 kere falan yazdım.

Bugün hem Yahudiler'den, hem Filistinliler'den bu yönde istekleri bir kaç gündür kopyalıyorum. Şuan çok cılızlar ama merak etmeyin artacaklar.

Boşuna mı yazdım abi, "Şeytan, Manisa'da üldü, ayvagübekli Manisa'da doğdu" diye.

Bazen, "geleceği görmek" gibi şeytani marifetlerim vardır. ))))))))))))

Bence bu videoyu, sosyal medyalarinizdan, kayitsiz sartsiz Israil'i savunanlara ve ustu kapali savunanlara kopyalayiniz ki moralleri bozulsun.

Yikilsin, Korku ve Yalan Imparatorlugu.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İşte budur abi...Savaş yaparken, "askeri mahkemeleri kaldırdım, yaptıgınız hiçbir şeyden sorumlu değilsiniz" denmez. Böyle devlet olmaz. Gelecekte devlet olarak ayakta da kalamaz. Nazi Almanya'sı yapmadı bunu. Aslında bu mesaj, Israil için olumlu, yapıcı bir mesajdır, anlayana. Netanyahu gidici, Israil'de bu mesaji anlayanlar tabii ki varlar.
    Yazdığım mesajları, günlük tekrar okuyorum. Bunu yanlış yazmışım. Nazi Almanyası'nda Himmler vermiş aynı emri.
    İşte, İsrail'in yenileceğinin bir kanıtı daha. İsrail bitti. Ellerinde nükleer silahlar var ve bunu atacaklar. Böyle bir emir veren, nükleer silahi da kullanir. Knesset'te kadin milletvekili kullanilmasini istedi.
    @erefefik

7. Yunan mitolojisindeki, aşk tanrıçası Afrodit, Roma mitolojisinde Venüs, Etrüks mitolojisinde Turan'dır.
    Evvel zaman içinde, belki 50 bin yıl önce, batan kıtada Turan diye bir ülke vardı, yüksek bir medeniyete sahiptiler.
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,992
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Yazdığım mesajları, günlük tekrar okuyorum. Bunu yanlış yazmışım. Nazi Almanyası'nda Himmler vermiş aynı emri.
    İşte, İsrail'in yenileceğinin bir kanıtı daha. İsrail bitti. Ellerinde nükleer silahlar var ve bunu atacaklar. Böyle bir emir veren, nükleer silahi da kullanir. Knesset'te kadin milletvekili kullanilmasini istedi.
    orada kullanılan nükleer her hal ve karda yanındaki İsraili vurmayacak mı?

Sayfa 1647/2269 İlkİlk ... 6471147154715971637164516461647164816491657169717472147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •