boş ver dostum..bırak herkes istediği gibi düşünsün...sıkıntı yok yola devam..bu yol bazen yağmurlu da olsa beraber ıslanacağız bu yolda....
Printable View
Ek 13864 A1 satışta, ziraat alışta.. Atayatırım net alıcı...
Eğer patron koyduğu ciro hedefini yakalamak istiyorsa pazarlama firması ile birleşmek zorunda yoksa bu hedefi yakalaması çok zor. Benim şahsi görüşüm Bu ortak satışının ardından bu birleşmenin önündeki bir engel daha kalkıyor. Tabi henüz işler çözülmüyor pazarlama firmasının ortaklık yapısınada bir bakın tavsiye ederim. Ticaret sicil gazetelerindede açıkça görüleceği üzere MEÇ ile diğer ortaklar arasında ipler çoktan kopmuş benim şahsi görüşüm bu adam bu hisseleri İSTEYEREK DEĞİL, KENDİ RIZASI İLE AMA İSTEMEDEN SATIYOR. Yoksa ederi yok diye sattığı tezi kesinlikle tutarsız. Açın sicil gazetelerini okuyun firmadan ümidini kesen bu firmanın ederi budur bu bile fazladır diyen adam yönetim kurulu toplantılarına avukatını yollamaz satar sessizce gider.
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Ek 13866 An itibari ile aracı kurumların takas miktarları...
gerçekten de kısmet çok önemli borsada...bende gereli temel olarak incelemiştim hatta beklentilerini de biliyordum....1,80 lere kadar indiğinde dahi bir ara niyet ettim ama almadım..sonra haberi çıktı ilk etapta 2,60 lara kadar çıktı sonra da tekrardan düzeltme yaptı..o düzeltme sırasında 2,23 lere kadar inmesine rağmen almadım..işlem hacmi o vakit bile yüksekti..işlem hacminin biraz daha inmesini beklerken gerel beklemeyip kimsenin beklemdiği agresif çıkışı yaptı..