Silver SAVUNMA Sanayinide giriyormuymus sayin Abilerim
Neden olmasin 2.10 Lara geldiginde de bunu soyleriz artik sanirim Hayal kurmak bedava
Silver SAVUNMA Sanayinide giriyormuymus sayin Abilerim
Neden olmasin 2.10 Lara geldiginde de bunu soyleriz artik sanirim Hayal kurmak bedava
biz hayal kurmuyoruz arkadaşlar biz şu ana kadar bilançosuna göre konuşuyoruz...2014 yılında toplam 135 milyon ciro,2015 yılında 142 milyon,2016 yılında 161 milyon cirolar yapmış iken 2017 üç aylığında 174 milyon tl lik bir ciro yapmıştır ...görüldüğü gibi şirket artık yeni bir aşamaya geçmiştir...cirosu ve kar agresif büyümüştür...bizi cezbeden bu büyüme hikayesidir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
2016 yılında çeyreklerde ortalama 40 milyon cirolar yaparken ,bu miktar bu yıl 60 milyon civarlarına çıkmıştır...geçmiş yıllarda en az 2-3 çeyrekte zarar açıklarken bu yıl tüm çeyreklerde kar açıklamıştır..
fiyat geçmişte 2008 yılında 3,00 ları görmüş ve onun dışındaki yıllarda 1,00-1,70 aralıklarında hareket ediyorken bu yıl yaptığı bu güzel bilançonun meyvelerini yemeye başlayarak 2,00-2,74 aralıklarına çıkmıştır...bu bilançolar böyle devam ettiği sürece ???? bu hissenin ederi çok daha yukarılar olacaktır...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Laf çaktıran olursa yazmayız arkadaşlar. Yazma meraklısı değiliz.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Sevgili knox, Son durum alabilirmiyiz. Mümkünse.
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer İmleri