Hırsızlık olmasa,Atatürkün bıraktığı mirasa küfür etmeseler herşey olur:he:
Printable View
Maşallah harika gidiyoruz. Allah korusun ama önümüzdeki hafta bayram ziyaretleri nedeni ile çok ciddi vaka artışları göreceğiz. Turizm sezonu diye ses cikarilmiyordu fakat. Dedigim gibi özelikle 10 gün sonra çok ciddi covit konuşacağız. Allah uzak etsin.
Bayram ziyaretleri nedeni ile bulaş hızları artacak, bu nün ortaya çıkması 10 günü bulur. Bu kişilerinde baskalarina bulaştırmasi bir hafta koysak. Muhtemelen temmuz sonu ciddi covit konuşulacak. Allah korusun bizi ve sevdiklerimizi
Miras kimsenin babasının malı değil
Kimse mirasida yiyemez,mirasada küfredemez
"Muhtaç olduğumuz Kudret, danarlarimizda akan asil kanda mevcuttur "
Ukuyuz korkmuyoruz,iiman dolu göğsümüz gibi serhaddimiz var
.
Kim yanlış yaparsa , bedelini bu millet ödetur
Kimler geldi geçti ... Baki olan devlettir, baki olan / yüce milletimizdir
İnanıyorum... Malatya'da kurulan yeni fabrika da , ithal ettiğimiz bir cok Medical malzeme imal edilecek. Hatta aşı üretim bandı bile kurulabilir, yabancı bir ortak ile anlaşırsak patentli besiyer sıvı ve enzim bile yaparız
Saat 16 : 30 sonrası kitler ise tavana, a1 kapitalin spk onayı gelmiş olabilir ve yepyeni bir deli hikaye başlayabilir.
Maşallah harika gidiyoruz. Allah korusun ama önümüzdeki hafta bayram ziyaretleri nedeni ile çok ciddi vaka artışları göreceğiz. Turizm sezonu diye ses cikarilmiyordu fakat. Dedigim gibi özelikle 10 gün sonra çok ciddi covit konuşacağız. Allah uzak etsin.
Bayram ziyaretleri nedeni ile bulaş hızları artacak, bu nün ortaya çıkması 10 günü bulur. Bu kişilerinde baskalarina bulaştırmasi bir hafta koysak. Muhtemelen temmuz sonu ciddi covit konuşulacak. Allah korusun bizi ve sevdiklerimizi
S.aleyküm
Bende aranızdayım.
Sn. külyutar sizin için geldim ve yazıyorum:)