Sayfa 329/505 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. Covid 19 Corona virüsü, çok güçlü 3 farklı varyant ile sinsice ilerliyor
    Virüs zeki çıktı. Hayatta kalabilmek için sürekli mutasyona uğruyor. Ve artık aşılardan testlerden kaçmayı öğrendi
    Bu virüs doğal değil ve kontrolden çıktı
    Tek çare, tesbit/izolasyon/güçlü bağışıklık

Demiş birisi

Kim icad etti ise , umarım geberir tez zamanda.

Turizm sezonu biter bitmez başta Avrupa olmak üzere tüm dünya yeniden kapanırsa, dünya üzerinde artan enflasyonu soğutmak için piyasayı bilerek yavaşlattılar diyeceğim. Çin de Krediler kısıldı, imalatlar azaltıldı ki enflasyon oluşsun. Konteyner krizi ve madenlerde ki kasıtlı az üretim ile baskadi herşey. ABD yi zira sokmak için yaptı çin.

Çünkü ABD , Çin'e virüs koyup , dünya ile ticaretini bağını kes demişti.

Büyük resme bakın.

Bu herifle dünya da artan kuraklık ve su sorununu, iflasa gelmiş yaşlı Avrupa'nın emeklilik fonlarını aşmak için, nüfus azaltmayı seçtiler

Üç gemi buğday için tüm dünya atafa kalktı. Gözler ülkemizde.

Hindistan buğday ihracatını kesti bir anda.

Çarşı karışıyor

Mevzu sadece virüs değil

Virüs, yeni dünya düzeninde ki planın sadece bir ayağı
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

2.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Bu gevşekler örgütü ,yine vampirlerin kan ihtiyacını gidermek,millete korku salmak ve parasını almak için hikaye uydurmaya başladılar..
    İlaç - Aşı üreticilerinin elinde mal kaldı,kasasında para azaldı sanırım..!!
    Toplasan 20 milyar usdlik bir aşı pazarı. O paranın 5 katını kazanan uluslararası şirketler var başka alanlarda

Mevzu daha başka. Yukarda biraz aklımın yettiği kadarını izah etmeye çalıştım.

Belki de yanılıyorum.

Bilemedim...
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,540
     Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Covid 19 Corona virüsü, çok güçlü 3 farklı varyant ile sinsice ilerliyor
    Virüs zeki çıktı. Hayatta kalabilmek için sürekli mutasyona uğruyor. Ve artık aşılardan testlerden kaçmayı öğrendi
    Bu virüs doğal değil ve kontrolden çıktı
    Tek çare, tesbit/izolasyon/güçlü bağışıklık

Demiş birisi

Kim icad etti ise , umarım geberir tez zamanda.

Turizm sezonu biter bitmez başta Avrupa olmak üzere tüm dünya yeniden kapanırsa, dünya üzerinde artan enflasyonu soğutmak için piyasayı bilerek yavaşlattılar diyeceğim. Çin de Krediler kısıldı, imalatlar azaltıldı ki enflasyon oluşsun. Konteyner krizi ve madenlerde ki kasıtlı az üretim ile baskadi herşey. ABD yi zira sokmak için yaptı çin.

Çünkü ABD , Çin'e virüs koyup , dünya ile ticaretini bağını kes demişti.

Büyük resme bakın.

Bu herifle dünya da artan kuraklık ve su sorununu, iflasa gelmiş yaşlı Avrupa'nın emeklilik fonlarını aşmak için, nüfus azaltmayı seçtiler

Üç gemi buğday için tüm dünya atafa kalktı. Gözler ülkemizde.

Hindistan buğday ihracatını kesti bir anda.

Çarşı karışıyor

Mevzu sadece virüs değil

Virüs, yeni dünya düzeninde ki planın sadece bir ayağı
    Tamamda tekrar virüs oldum ben,üstelik evcek,beni pek etkilemiyor,ama evdekiler hafif sorunlu,3 ay İstanbulda kaldım olmadım,Giresuna geldim oldum,buda ilginç

4.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Tamamda tekrar virüs oldum ben,üstelik evcek,beni pek etkilemiyor,ama evdekiler hafif sorunlu,3 ay İstanbulda kaldım olmadım,Giresuna geldim oldum,buda ilginç
    Allah şifa versin size ve sevdiklerinize. Geçmiş olsun

Bağışıklık sisteminiz yüksek demek ki.

Bütün ülkelerden kam ve gen örnekleri topladılar. Bağına kampanyasi yapılmıştı geçmişte hatırlarsanız, 100 bin insanımızın kan örneklerini ABD 'ye götürmek istediler ilik nakli yalanıyla. Sağlık bakanı Osman Durmuş, biyolojik silah yapıp Türk ırkını vuran virüs yapacaklar deyip durdurmuştu naklî.

İtalya'da ve Avrupa'da yaşlı nüfusu hastaneye bile almadılar, yahudi emeklilik fonlarının ve sigorta şirketlerinin maaş yükü azaldı yaşlı ölümleri ile. Nazi kafalı bir sermaye , her şey beklenir bunlardan. Nazi zaten onların yarattığı bir fikir idi, Yahudileri İsrail'e toplamaya mecbur etmek için.

İstanbul'da yakın temas yokta, Giresun'da akraba ile yakın temas olur , köy sıcaklığını misafirperverliğini, samimiyetini bilirim.

Virüs adam seçiyor. Belki de sorumlu denilen genleri yok etmek istiyorlar yeryüzünden.

Bilemiyorum...

Bildiğim tek şey, sağlıklı beslenmek ve stressiz düzenli bir yaşam . Aklım ermedi bu virüse

5.  Alıntı Originally Posted by külyutar Yazıyı Oku
    Allah şifa versin size ve sevdiklerinize. Geçmiş olsun

Bağışıklık sisteminiz yüksek demek ki.

Bütün ülkelerden kam ve gen örnekleri topladılar. Bağına kampanyasi yapılmıştı geçmişte hatırlarsanız, 100 bin insanımızın kan örneklerini ABD 'ye götürmek istediler ilik nakli yalanıyla. Sağlık bakanı Osman Durmuş, biyolojik silah yapıp Türk ırkını vuran virüs yapacaklar deyip durdurmuştu naklî.

İtalya'da ve Avrupa'da yaşlı nüfusu hastaneye bile almadılar, yahudi emeklilik fonlarının ve sigorta şirketlerinin maaş yükü azaldı yaşlı ölümleri ile. Nazi kafalı bir sermaye , her şey beklenir bunlardan. Nazi zaten onların yarattığı bir fikir idi, Yahudileri İsrail'e toplamaya mecbur etmek için.

İstanbul'da yakın temas yokta, Giresun'da akraba ile yakın temas olur , köy sıcaklığını misafirperverliğini, samimiyetini bilirim.

Virüs adam seçiyor. Belki de sorumlu denilen genleri yok etmek istiyorlar yeryüzünden.

Bilemiyorum...

Bildiğim tek şey, sağlıklı beslenmek ve stressiz düzenli bir yaşam . Aklım ermedi bu virüse
    Merak etme kardeşim
    Herkesin bir hesabı varsa Allahinda bir hesabı vardir

6.  Alıntı Originally Posted by duayolcusu1 Yazıyı Oku
    Merak etme kardeşim
    Herkesin bir hesabı varsa Allahinda bir hesabı vardir
    Elbette vardır.

Lakin tedbir al diyor Allah. Bilim ve teknolojiyi kullan , oku ! Diyor

İvedi bir şekilde bilim insanlarımızın ülkemizi karşı atağa gecirecek buluş yapmaları gerek.

ARGE yapılmalı, bu sinsi canavarı yeryüzünden , icad edenleri ile birlikte silmek gerek.

Güveniyorum RTA ve A1 life şirketlerimizin bu yakalanmayan varyantlar için rapid test kiti gelistirecegine

Patron zaten ARGE yanlısı. Bu sıralar katma değeri yüksek bur buluş açıklanmasını bekliyorum şirketimizden.

Ülkemize döviz girdisi gerek.

Neden biontech gibi olmayacakmişiz ki?

Biz geri zekalı bir millet değiliz ki.

Sağlık bakanlığı ve TÜBİTAK destek veriyor her çalışmaya. Artık dünya global bir bütünlük.oldu. şirketlerin milleti dini ırkı yok. Çalışan büyüyor..

Artik don lastiği ürettik diye mutlu olan bir vizyonumuz yok. Süha İHA drone , araba üretiyoruz.

Bu millete fırsat verilsin, uzay gemisi bile yapar.

Halkımıza güveniyoruz

Başaracağız

7. A izniyle basaracaz inş.
    Ülkemizin tarihsel vizyonu asirların getirdiği devlet geleneği bunun olacağına işarettir zaten 21 yaşında İstanbulu fetheden bir liderlik anlayışımız kültürümüz var çok şükür
    Rabbimiz vatanımızı korusun inş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,540
    Galiba bunuda ucuza verdik 7.60,maliyet 7.18 idi,şimdi 8.30-40 olmuş...neyse doktadan çıkartmaya çalışıyoruz bundaki farkı

Sayfa 329/505 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •