Bi de tespih lazım...:he: Durumun vahametini o da kabul ediyor aslında...Sabır sabır diyerek :he:
Azimle/sabırla mıçsın bakalım betonu (ekonominin bu çıkmazını) kırabilecek mi ? :he:
Printable View
Sn.Reis Konya da....Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlana Meydanı'nda toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, Fırat'ın doğusu operasyonu hakkında, "Sayın Trump'la görüştük, kendisi de olumlu cevap verdi. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar Suriye topraklarını tarayacağız. Özgür seçimler yapılana kadar terörle mücadelemiz sürecektir. 500 kilometrelik sınır hattı boyunca ABD askerlerine zarar vermeyecek şekilde Suriye topraklarındaki operasyonlara her an başlayabiliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi
Sergilediğiniz ılımlı sevimli sıkışınca laf sokan tip.Bu ben oluyorum bora beyin gözünde.Ilımlı sevimli olmak gibi bir derdim yok da öyle bir izlenim yarattıysam eh kötü bir şey değil.Sıkışınca laf sokmak kısmı da herhalde fikirlerimi beyan etmek için kendimi savunmak için kullandığım cümleler.Demek ki kendini savunmak için bir şeyler yazmak ancak laf sokarak oluyor.Eh bu da bir tarz tabi de arkadaşlar aylardır yazıyorum o kadar laf soktum size niye alındığınızı yazmıyorsunuz kızdığınızı yazmıyorsunuz,valla forumdaşların hepsi evliya gibi allah razı olsun arkadaşlar :))))))
Ünsal Bey
Sizinle GS başlığında tanışmıştık...
Gs hakkındaki olumsuz fikirleriniz yüzünden sizin için övgü dolu sözler etmiştim....
Ama bu başlıktaki bu tavrınızı devam ettirdiğiniz sürece övgü dolu sözlerim yerini yergi cümlelerine devredecek sanırım...
Samimi iseniz şu sorularıma cevap verirmisiniz?
Soru 1:Neden her seçim öncesi,seçim yaklaştıkça biz Kandili bombalıyoruz,Suriye de operasyon yapıyoruz?
Soru 2:Neden Trump tan izin alıyoruz?
Feyz alacağım görüşlerinizi dinlemek umduyla....
saygılar/başarılar
Bekaa sorunu (kendileri açısından/için) :he:
*Trump: Çok güçlü dolar ve neredeyse hiç enflasyon olmayan ortam inanılmaz, dünyanın geri kalanı ise kötü durumda
*Trump: FED'in bu ortamda halen yeni bir faiz artırımını düşünmesi inanılmaz