Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    USD/TL shortlamanın yüksek faizden dolayı getirisi iyiydi, longlamanın ise maliyeti yüksekti foreks piyasasında. Olumsuz bir durum MB projeksiyonu için.
    Evet merkez Londra'dan TL'ye erişimin bu kadar kolaylaşmasını ve ucuzlamasını istemeyecetir. Ancak geçen yıllarda meydana gelen anomali hala akıllarda.
    O dönemde merkez faizi arttırmasına rağmen Londra'daki TL faizini yukarı bir türlü kaldıramamıştı.
    Benzer bir durum oluşmasın diye swap kanallarını kısma yoluna gittiler ama bu da bir çelişki.
    Uluslararası reasürans olmadan bu denli büyük bir sigorta kanalı kapatılamaz.

Zira sigorta yapan yine sigortalananlara sigortalattırılamaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Hangi seviyelerden nereye düşmüş?
    %30'lardan %21'lere çok sert düştü diye duydum.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet merkez Londra'dan TL'ye erişimin bu kadar kolaylaşmasını ve ucuzlamasını istemeyecetir. Ancak geçen yıllarda meydana gelen anomali hala akıllarda.
    O dönemde merkez faizi arttırmasına rağmen Londra'daki Tl faizini yukarı bir türlü kaldıramamıştı.
    Benzer bir durum oluşmasın diye swap kanallarını kısma yoluna gittiler ama bu da bir çelişki.
    Uluslararası reasürans olmadan bu denli büyük bir sigorta kanalı kapatılamaz.
    TL ye erişimi swap kanalı kısarak durdurabileceğini sanmak hayal hocam zaten. Küresel ekonomiye bu kadar açık bir piyasada küçük oyuncuyu bu hareketle engellersin belki ama fonları zor çok zor.

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    ''Sokak çözüm değil, hakkınızı hukuk ile arayın'' diyorlar. Ben de okumuş yazmış medeni bir vatandaş olarak derdime çare olunuz diye ( Sığınak yönetmeliğine istinaden ) AFAD il müdürlüğüne başvuruyorum. Benim apartmandaki 250 metrekare sığınak yönetmeliğe aykırı kullanılıyor. Bırakın sığınmayı,Kıpırdayacak yer yok , lütfen denetim elemanı göndererek amacına uygun kullanılmasını sağlayınız diyorum.
    Efendim, biz bu işlere bakmıyoruz. Mahkemeye başvurunuz, sığınak yönetmeliğinde Sivil savunma md. lüğü yetkili diyor artık öyle bir kurum yok. dediler. Hem zaten barış döneminde sığınağı ne yapacaksınız, savaşta herkes boşaltır orayı olur biter. dediler.
    Şimdi ben mahkemeye gitsem, daire sayısı kadar tebligat parası, bilirkişi ücreti, harç-haraç , üstüne en az 3 yıl stres. Sokağa çıksam ; cop, gaz belki de terörist diyerek linç..... En iyisi salla gitsin, batsın bu dünya.
    Sattığım dairede ki bina projesinde resmi sığınak vardı.
    Alt kat dükkan olduğu için dükkan sahibi (mülk sahibi) geçmişte burayı dükkana dahil etmiş.
    Belediye ye imar müdürüne çıktık.Durumu anlattım.
    3 gün içinde keşif uzmanı gönderdi.
    Durumu tespit edip 15 gün süre verdi.
    Mevzuyu uzatmıyorum, dükkan sahibi ara duvar örmek zorunda kaldı.
    Sorun giderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Benim ömrümün neyle geçtiğini nerden bileceksiniz.Tanımadığınız insana bunları yazmak da baya ego ister.Neyse değişik bir forumdaşsınız.Bu arada siz forum sağlığıma dokunuyor falan diye yazmıştınız en son.Sn rxpu ya hırsız dediğiniz günlerde ve sayın arcencıelin forumu bırakmasına vesile olan tartışmalarda.Geri dönme kararınızdan anladığıma göre sağlığınız yerine gelmiş.Eh bu da sevindirici bir haber.
    Şu son 5-6 yazınıza bakıyorum da...

Şikayet ettiğiniz her şey mevcut.

Ego, dedikodu, ima, gene ima, laf sokuşturma.

Yakışıyor mu?

Belki de yakışıyordur. "Gerçek hayatını bilmediğin insanlarla tartışma" kuralını hiç uygulayamıyorum.

Ben sevmem sergilediğiniz o ılımlı, sevimli, ama sıkışınca laf sokan insan tipini.

Bu başlığa sizin gibi insanlar yerleştikçe yazmam gerektiğini anlıyorum.

Keyfim ve sağlığım elverdikçe de yazacağım.

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Şu son 5-6 yazınıza bakıyorum da...

Şikayet ettiğiniz her şey mevcut.

Ego, dedikodu, ima, gene ima, laf sokuşturma.

Yakışıyor mu?

Belki de yakışıyordur. "Gerçek hayatını bilmediğin insanlarla tartışma" kuralını hiç uygulayamıyorum.

Ben sevmem sergilediğiniz o ılımlı, sevimli, ama sıkışınca laf sokan insan tipini.

Bu başlığa sizin gibi insanlar yerleştikçe yazmam gerektiğini anlıyorum.

Keyfim ve sağlığım elverdikçe de yazacağım.
    Yazın tabi de dikkatinizi çekti mi aylardır yazıyorum.Tengri hanın bugünkü olayı olmasa ,genelde kimse benim yazılarımdan rahatsız olmuyor.Sizin için bunu söylemek pek mümkün değil.Nedenini hiç düşündünüz mü.(Şimdi gördüm tengri han da maksadını aşan şeyler yazdığını anlamış ,demek ki o da yazılarımdan rahatsız değil )

7. Şu tavan150 nin bize yaptıklarına bakın.....
    Bizi birbirimize kırdırtacak neredeyse...
    Pire ye kızıp yorgan yakmaya kalktığım için herkesden ÖZÜR DİLİYORUM....

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,556
     Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Olumlu sinyaller geliyor...inşallah...sabır..sabır."hayırlısı..
    bak buradada çok olumlu sinyaller var, ya sabır-- ya sabır-- ya sabır . la havle vela kuvvete illah billahil aleyhim azim

Sayfa 331/1000 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •