Teknik olarak kanalın dibinde kapattı. Yarın bu seviyenin altında kalırsa benim için resim olumsuza dönecek..ytd
Printable View
Teknik olarak kanalın dibinde kapattı. Yarın bu seviyenin altında kalırsa benim için resim olumsuza dönecek..ytd
Tekrar 17 gelir mi dersinizRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahtan bi hırpalarlar..:plc:
Acilista duserse gunu iyi bir artiyla kapatir. Yok eger hizli yukselisle acarsa yavas yavas gun boyu asagi basarlar.
Kaç gündür 23'leri zorlayıp geçemeyince saldı, gün kapanışta bolca verenlere bugünkü açılışta bir sürpriz yaparsa anlamlı olur, hafta başında fazla bulaşan olmuştu, kredilisi açıkçısı falan.
Hareketleri normal değil. Zaten işlemlerin çoğu başta ykredi bankof olmak üzere 3-4 kurumdan yapılıyor.ani yukarı çek kar satışlarını topla , ani aşşağı bas stopları patlat topla. Bunlar hep alsatçılara bulaşmamaları için gözdağı. Sonuna kadar burdayım. Beklediğim haberler gelsin bakalım o zaman kaç dolar ediyormuş🤑🤑🤑
Bekleyecegim spek. Istedigin kadar calkala, ben bu kagitta bekleyecegim. Zaten bugun gitmeyen ender kagitlardan biri. Yarin illaki gidecek. Bekledigin hergun mal kaptiracaksin.
twiter höstadlarının çoğu pazartesi salıdan nakite geçmiş .. Bakalım höstadlar mı pala mı haklı..