Sayfa 331/583 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Negatif şu an ama para girişi de var..Bakalım haber vs gelecek mi..

2.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Usta iyi bilanço bekliyorsun ama kur zararı var diyorsun bu büyük bir celiski
    "2.çeyrek iyi bilanço bekliyordum" derken geçmiş zaman yani dolar 18-20 bandında oldugu zaman.. Kur artışı daha çok tcell i pozitif etkileyecek.. Son harekette turkcell zaten fazla prim yapmamıştı, şimdi onu alıyorlar..

3. Tarifelerdeki artışlara göre zaten iyi rakam gelmesi lazım, vergiyi de ertelerse daha da fazla olur, darphane gibi şirket.
    Asıl şirketin yer altı ve yer üstü varlıklarına yapılacak olan bir yeniden değerleme ile nasıl bir rakam ortaya çıkar çok merak ediyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Tahtacı Tcell'den nemalanırken burada da kış kış yapıyor sanki, bayrak, flama hikaye, tahtacı istemeden zor.
    Tcell 43, TT 23 olacak şey değil.
    işin doğrusunu söylemek gerekirse tcell in rasyoları, ttkom dan daha ii fakat tcelli i yukarı sürmek için çok para lazım, yabancı lazım) tcell in fiili dolaşım piyasa değeri 51,3 milyar , ttkom un 10,7 milyar tl... Neredeyse 5 katı... Bizim yerli ve milli tahtacının parası anca telekoma yetiyor, tcell den 3-5 tırtıklıyor..

5.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    işin doğrusunu söylemek gerekirse tcell in rasyoları, ttkom dan daha ii fakat tcelli i yukarı sürmek için çok para lazım, yabancı lazım) tcell in fiili dolaşım piyasa değeri 51,3 milyar , ttkom un 10,7 milyar tl... Neredeyse 5 katı... Bizim yerli ve milli tahtacının parası anca telekoma yetiyor, tcell den 3-5 tırtıklıyor..
    Haklısınız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    897
    Bu hafta 23u kirdirmayacak anlasilan

7. bugun ki kapanış çok sakat..

8. Ani yukarı aşşağı hareketler stop patlatmak içinde yapılıyor olabilir. Benim için farketmez zaten. Bu fiyatlar benim için değerlendirme dışı. 3-5-10 dolar olursa döner bakarım. Yoksa umrumda değil dönüp bakmam. Paketledim malları duruyor kenarda. 50 cente düşürürse yine ekstradan toplarım eşşeğin mallarını😁😁😁

Sayfa 331/583 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •