Tacirler ne ayak arkadas kagidi 5 in altina atan bu..
Printable View
Tacirler ne ayak arkadas kagidi 5 in altina atan bu..
kapanış tatsız. sanırım bu günlükçülerin dökülmesi için bir posta daha aşağıya ineceğiz. 4.79-4.80'e kadar indirip süründürebilir. 5.1 üzerine atmasıyla yine günlükçü doluştu ve zararla sattırmadan devam eder mi bilemiyorum. uzun vadeli yukarı kanal devam. sabredene...
Kagit hacimsiz eksi 4% yapiyor oradan hacimli +1% yapiyor ve oradan hacimsiz -2.7% kapatiyor..
4,97 ara bir destekti,benim için önemli olan 4,77 desteği.Benim bir hedefim olduğu için bu kapanış kötü bir kapanış değil.Sayın midnight 'ında dediği gibi 5,07 den 5,20 ye hisseyi götürenler sosyal paylaşımdaki hissenin adının geçmesinden kaynaklı doluşan küçük yatırımcılardı.Onları silkelemek istemeleri normal.şu anda kısa vade periyotlar olumsuz,ama kısa vade tabii.her an herşey değişebilir.kendinize bir stop seviyesi ve hedef değeri koyup bekleyiniz.iyi akşamlar.
Haftaya cuma günü mesai bitimine kadar geçecek süre içerisinde herhangi birgün ve herhangi bir seansta 5.75'e dokundurmazsa daha da bu vakko forumunda yazmayacam.bu da benim analizime göre totemim.