Sayfa 333/735 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 2,657 - 2,664 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Tacirler ne ayak arkadas kagidi 5 in altina atan bu..

2.  Alıntı Originally Posted by green16 Yazıyı Oku
    günlük kapanışımız 4,97 üzerinde olursa güzel olur.saatlikte ise 5,03 üzeri güzel olur.iki rakam üzerinde kapatırız umarım.
    4.96 ? ne olur green hpcam ?

3. kapanış tatsız. sanırım bu günlükçülerin dökülmesi için bir posta daha aşağıya ineceğiz. 4.79-4.80'e kadar indirip süründürebilir. 5.1 üzerine atmasıyla yine günlükçü doluştu ve zararla sattırmadan devam eder mi bilemiyorum. uzun vadeli yukarı kanal devam. sabredene...

4.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    kapanış tatsız. sanırım bu günlükçülerin dökülmesi için bir posta daha aşağıya ineceğiz. 4.79-4.80'e kadar indirip süründürebilir. 5.1 üzerine atmasıyla yine günlükçü doluştu ve zararla sattırmadan devam eder mi bilemiyorum. uzun vadeli yukarı kanal devam. sabredene...
    iyide midnight hocam, gunlukcu her kagita var , bende bunu anlamiyorum asagi dokmek ne demek ? merrill hergun gunluk alsat yapiyor.. Illaki gunlukcu olacak kagitta al sat yapan ne bibim is arkadas gunlukcu var diye gitmiycem ..Spegin kendisi gunlukcu xzaten.

5. Kagit hacimsiz eksi 4% yapiyor oradan hacimli +1% yapiyor ve oradan hacimsiz -2.7% kapatiyor..

6.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    4.96 ? ne olur green hpcam ?
    4,97 ara bir destekti,benim için önemli olan 4,77 desteği.Benim bir hedefim olduğu için bu kapanış kötü bir kapanış değil.Sayın midnight 'ında dediği gibi 5,07 den 5,20 ye hisseyi götürenler sosyal paylaşımdaki hissenin adının geçmesinden kaynaklı doluşan küçük yatırımcılardı.Onları silkelemek istemeleri normal.şu anda kısa vade periyotlar olumsuz,ama kısa vade tabii.her an herşey değişebilir.kendinize bir stop seviyesi ve hedef değeri koyup bekleyiniz.iyi akşamlar.

7.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Kagit hacimsiz eksi 4% yapiyor oradan hacimli +1% yapiyor ve oradan hacimsiz -2.7% kapatiyor..
    demek istediğim budur. ne yazık ki ne her çıkışta koptu gidiyor demek lazım, ne de her düşüşte öldük bittik. hacim ve fiyat hareketi bana kalırsa dökme işlerini işaret ediyor. umarım obo formasyonu çalışmaz yoksa satış daha aşağılara sarkabilir

8. Haftaya cuma günü mesai bitimine kadar geçecek süre içerisinde herhangi birgün ve herhangi bir seansta 5.75'e dokundurmazsa daha da bu vakko forumunda yazmayacam.bu da benim analizime göre totemim.

Sayfa 333/735 İlkİlk ... 233283323331332333334335343383433 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •