Originally Posted by
hellistheothers
Ne tuhaf ülkeyiz ya. Bu kadar mı yatırımcı için belirsiz/güvensiz olur. Bir kamu yetkilisinin ağzından fon lafı çıktı mı korkuyorum, kalbim küt küt atıyor, yine neyi değiştirip mağdur edecekler diye. Ömrümde kamu erkinin dokunup da lehime olduğu tek ama bir tek şey olmadı. Yatırımcıyı korumak maksatlı denen her şey, hep beni mahvetti. Lütfen ama lütfen dokunmasınlar. Böyle kalsın.
Dokunmadıkları müddetçe bu hızla gelişir, yok şunu da düzenleyim diye yaptıkları her şey ile daha kötü olacak.
Forexten para kazanıyordum, kapadılar neredeyse, kaldıraç düştü depozit arttı. Neymiş kaybedeni koruyacakmış. 8 yaşında çocuk sanki kaybeden. Oynamasın, silahla mı oynatıyorlar. .Dijital ihracat yapayım dedim paypalı kapadılar patladık. Hisse senedinde güya yatırımcı koruyacagım diye tek fiyatlar, tabanlar , tavanlar, sınırlar. Bir dokunmayın Allahınızı severseniz ya.
Yahu maskeler 10 lira olmuş, devlet baba baksın dedik, aylarca maske bulamadım. 50 liraya satan olsa alacaktım. Serbest bıraktılar 50 kuruşa düştü. Aman diyim.
Yatırım fonu sektörü böyle kimse elleşmedikçe aynı hızla gelişir. Yatırım fonlarına akan paranın daha da artmasının tek yolu, yaıtırm fonları ile ilgili her hangi bir düzenleme yapmamaktır.