1929 öncesinde de 1908 de acaip bir kriz oluyor.Keza 1917 ve 1921 arası da bir kriz oluyor.Asıl tsunami 1929 da geliyor.1946 ya kadar devam ediyor.
Printable View
1929 öncesinde de 1908 de acaip bir kriz oluyor.Keza 1917 ve 1921 arası da bir kriz oluyor.Asıl tsunami 1929 da geliyor.1946 ya kadar devam ediyor.
Angela Merkel 7 aralık 2021'de görevi bırakmıştı eur kuru 9.73 tl , sandeviç arası döner 3.5 eur yani 34.05 tl
Olaf Scholz şansölye olduğu günümüzde eur kuru 28.98tl tl ,sandeviç arası döner 7.0 eur yani 202.86 tl
fiyat artışı nerdeyse 6 kat...
ama
güya
Almanya'da yıllık enflasyon ağustosta yüzde 6,1’e geriledi
Almanya’da yıllık enflasyon, ağustosta beklentilerin altında yüzde 6,1’e geriledi. Gıda fiyatları, ağustosta enflasyonun en büyük itici gücü olmaya devam etti.
inanak mı ?
sıradan alman vatandaşı inansın mı ?
Beşiktaş meydan
Peynirli gözleme 135 TL
Dün börek yapmak için saç adım 250 tl 25 kg un 305 tl birde marketlerde 80 tl ye kırık peynir olarak satılan dan alırız olmadı patatez üç harfli marketlerde 12 tl tüp masrafı falanda hesap edersen iyi bir yerde hanım açar ben pişiririm baya borsadan fazla para kazanırız..
Kayınpederiniz benzin istasyonu sahibi galiba, yoksa 100 km.de 7.6 - 11.9 yakmasına başka türlü alınmaz.
Bu bir de Omoda yani en az yakanı.
https://i.hizliresim.com/ozalexi.jpg
Benim 1600 cc Opel külüstürü 100 km.de şehirler arası ~ 6 litre şehiriçi ~ 10 litre yakıyor, bu değerler 2023 model otomobil için çok yüksek.
Adı: Leyla Yeğit... Emekli. Tekirdağ Hayrabolulu. Akbank hesabından para çekmek istediğinde limitinin yeterli olmadığını görüyor. Bankaya soruyor. Hesabından bilgisi dışında mobil bankacılık uygulaması ile 250 bin Türk Lirası kredi kullanıldığını 46 bin 697 TL taksitli avans ve 50 bin TL nakit avansın Ömer Faruk Atıcı adlı birine havale yapıldığını öğreniyor.
Size örnek olsun sakın bu yöntemlere kanmayın dikkatli olun diye yazıyorum.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...ource=Anasayfa
Cep telefonu operatörlerine telefondan harcama yapılma seçeneğini kapattırmak en etkili cozum gibi gorunuyor.
Adamlar hakkinizda her bilgiyi ele gecirmis, oyle ki, kredi notunuz dahil.
Bankanizin tek yaptigi, calinan paranizi odemeniz icin size icra gondermek.
Yoksa, git mahkemeye elini tutan mi var, diyor.