Hergün para dağıtıyorlar burda Ayafısfıs abi sana vermiyorlar mı :)
Bol bol vob yapın paraları katlayın :he:
Benden flat
Yımırtalı pide çıktı gidip yiyim bağri
Printable View
Bofa dün aldığının 1 milyarını verdi ama KY malı almış görünüyor. Bugün piyasa neden mallansın..
Bana mantıklı gelmedi bu....8400 altı saatlik kapanışlar göstersin bakalım önce...
Herkes maldan çıktıysa,yeni alıcılarda aşağıda bekliyorsa,bu borsa o zaman neden çıkmıyor,ben 1 aydır bekliyorum hisselerde tık yok bir aydır,ne yukarı ne aşağı ortada kaldım,ama ben bu ay çıkacaktım hisselerden!
7 milyon kişi olmuş borsada.
Malın çok fazla kısmı da zaten yatırım fonlarında.
Herkes maldan çıktı dediğiniz bi avuç çakal çukal (ben de dahil) kendi işlem yapan borsacı tayfa.
Piyasa değişti derken kastımız o. O yatırım fonlarına giriş kesilmediği ve hatta çıkış oluşmadığı sürece tek yön yukarı, düzeltmeler kısa sert hisse değiştirme ve mallanma fırsatı.
Herkes maldan neden çıksın..
Bu topik doğası gereği kısa vade işlem yapılan yer..
Yoksa diğer hisse topiklerinde hala alım yerleri,bilanço, kara göre yıl sonu hisse fiyatını tartışıyoruz...
Ben de hala full maldayım. Endeks %2-3 düşünce mal satacak kadar ne heyecanlı ne de o anlayıştayım...Ciddi bir durum olmalı satmam için.. O zaman da gerekirse %8-10 alttan çıkarım..Çünkü elimdeki hisselerin maliyeti iyi..Ama ertesi gün de tekrar hisse almam o zaman....
Günlük işlem yapana da saygı duyarım o ayrı. Bende yıllarca yaptım...