Arama sonucu : 8090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bofa dün aldığının 1 milyarını verdi ama KY malı almış görünüyor. Bugün piyasa neden mallansın..
    Bana mantıklı gelmedi bu....8400 altı saatlik kapanışlar göstersin bakalım önce...

2.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bofa dün aldığının 1 milyarını verdi ama KY malı almış görünüyor. Bugün piyasa neden mallansın..
    Bana mantıklı gelmedi bu....8400 altı saatlik kapanışlar göstersin bakalım önce...
    cep to cep dönüyor 2-3 hafta önce gelen fon çıkışından sonra ,
    hatırlarsan uzmanlar Qnb hikayesine yorumlamaya başladılar yabancı hikayesinde oyun o zaman bitmeye başlamıştı.
    yani artık biz bizeyiz ,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    cep to cep dönüyor 2-3 hafta önce gelen fon çıkışından sonra ,
    hatırlarsan uzmanlar Qnb hikayesine yorumlamaya başladılar yabancı hikayesinde oyun o zaman bitmeye başlamıştı.
    yani artık biz bizeyiz ,
    Öyle görünüyor...
    Dün burada Mehmet Şimşek ile yaptıkları görüşme sonrası bazı yabancı yatırımcıların notlarını paylaştım.
    Hiç alım yapacaklar gibi bir havaları yok..

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Öyle görünüyor...
    Dün burada Mehmet Şimşek ile yaptıkları görüşme sonrası bazı yabancı yatırımcıların notlarını paylaştım.
    Hiç alım yapacaklar gibi bir havaları yok..
    dün gün içi benimde ekranıma düştü şimşek haberleri artık etkisini kaybetmeye başlar piyasa artık yeni hamle ve sonuç görmek ister , şimşekte konuşmalarında piyasayı yönlendirici yapıyor ortada havuç bırakma derdinde yalnız gelen yabancı kalıcı değil haftalık alıcağını alıp çıkıyor en azından fonlar onu yaptı .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •