Başınız sağolsun. Allah rahmet eyleye.
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Başın sağolsun Bozkurt patron .. Allah rahmet eylesin...
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
GAZZEDE tüm çıkışlar kapanmış...Şehir gece gündüz bombalanıyor..FOSFOR bombası kullanılıyor...Hala ''Osmanlıya ihanet vs....''diyerek katliamı meşru gösterenlere ...
İsterse BABAMA ihanet etsin asla zulmu alkışlamam...Zulmu alkışlayana mutlaka bela dokunur.
Bin kere dediğim halde hala ZULMU ALKIŞLAYANA ANCAK BUNU DERİM..Benim deme de gerek yok...Eğer inanıyorsa zaten YARADAN bunu yapacağını söylüyor.Ha yıllar sonra FARKLI FORMATTA çıktığını gördüm..Hem de en değerli varlığınızdan.
50 kere yazdım..5 YIL istanbulda tecavüz yapan İNGİLTEREYE bu kadar kin beslediniz mi?..Binkere metrakare hesabı yaparak bunu da söyledik.Satanlar İngiliz vatandaşı bazı FİLİSTİNLER..o da %1 toprak ediyor.İSLAM çimentoydu.
Osmanlıdan nefret edenler neden osmanlıya ihanet ettiniz diyor.
1- Suç bireyseldir..Tüm dinlerde,laik-sekuler tüm hukuk sisteminde...Babam suç işlemişse bile benim suçum ne?
2-İngiltere(istanbul)-fransa(antepte yaptıkları) HAYMANA(neler yaptığını bizzat yaşayanlar anlatır)..SOMON -GOMORE romanı diyorum...
3- ittihat terakki,OSMANLININ çimentosu olan İSLAMI bırakıp ırkçılık yapınca doğal olarak her millete yol görünür.
JAKO PAPAGAN gibi aynı şeyleri muhakeme etmeden söylüyor.ASLA O FİKİRLERİ TEKRAR değerlendirmeye almıyor.
Bu konuya hiç girmeyecektim.son 24 saattir mesaj bile yazmadım..Ama BİR DEĞER-İTİBARmış gibi zülmü-katliama sevinen ve bunu mantığa büründürmeye çalışanları görünce dayanamadım.
İşin garibi ne? Tanıdığım ateist arkadaşlar var..veya marjinal sol..hatta hdp nin en koyularından...Onlardaki (bu olaya istinaden) merhamet-empati-anlayış kendine müslüman diyen de yok..Ciddiyim..Bu günlerde aynen bu olayı görüyorum.
Amerika ve İsrail'e karşı sadece Hamas mı savaşacak.....
Kınama ve taktik Ötesi Bir şey olmayacak mı olmayacak mı...?
Vallahi ben hep diyorum bu savaş İsrail'in dışında olmalı büyükelçiliklerinin önünde iş yerlerinin önünde yeryüzünde dolaşan bütün Siyonistlerin bulunduğu her yerde olmalı Yoksa çok zor........................
filistinde bir dram yaşanıyor...İnsan gözüyle bakabilene selam olsun....uzatmayacam gerekenleri zaten yazmışsın.....
Sofu Beyazıt var..O içmezmiş.Abdulhamit bile şehzadeliğinde içermiş ama sonra içmemiş...
Ama aralarında çok sağlam içenler var...Hatta hangisi içmemiş diye sormak daha mantıklı?
Bu defalarca HABER TÜRKTE işlendi(tarihle ilgili bir program vardı)
Bizim toplumun bir kesimine göre bunlar evliya(özellikle tarikatlar böyle düşünür)..Bazılarına göre ise mokoko...
boşver be abka..
içtiler diye dinsiz mi sayacaz..
veya birilerini örnek mi alacaz.
içen içmiş işte.. her olayda işleri dinselleştirmek hata olur diye yazdım sanada yazmadım gerçi bunu
inanlarda tr deil sadece tüm dünya böyle.
bu hataya ister istemez düşüyor. her yaşadığı her gördüğü her vs olayda . tamamen dinsen anlamda yorumlamaya ve ifade etmeye çalışıyor.
bu bence hdd nin içinde bad sektör dediğimiz kısım beynimizde.
dışardan gelen birinin.. başka ülkede koltuk verip. yerli ve milliyiz algı yaratmasına benziyor.
lem senin heryerin milli olsa ne
ben inanç konusunda da dinler konusunda da hep samimi yazdım. açık sözlü olarak.
hiç bir dine karşı değilim.. benim odak noktam insandır.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Yer İmleri