2015 yılında o GK olacağı günlerde yazmazdın buralarda... bak geçmiş diğer hissenet in diğer TOPİĞİNDE duruyor...
GK katılmadığını adım gibi hatırlıyorum be cancağızım...
milleti Gk nasıl yolladığını da...
Printable View
Hayırdır doktor sen bizim gk'yla niye bu kadar ilgileniyorsun. (sen kendi gk'nda oy kullan sonra bizi eleştir)
Ben her zaman her yatırımcıya gk için oy kullanın tavsiyesinde bulunurum. Kendi lehine olacak şekilde her maddeyi oyunu kullansın hayırdır sen niye rahatsız oluyorsun. Derdiniz belli de yemezler doktor...
Ben her zaman ky'ye gk a katılıp kendi lehine oy kullanmasını tavsiye ederim bu bir...
İkincisi son dört yıldır mahkeme kararı ile denetçi atanıyor dediğimde yalan demiştin
anladığım diğerlerine inandın bir tek 2015 kaldı...
Onu da ispatlıyoruz yine çamura yatıyorsun bak bir şey daha yazayım belki anlarsın...
gk 2015 yılında 8 nci ayda yapıldı. Peki 2015'in 6 aylık bilançosunu denetim şirketi nasıl denetledi.
Yani 2015 yılında da şirket mahkeme kararı ile denetçi firmayı seçtirdi. Ve gk onayına sundu.
Eğer ki mahkeme kararı ile atanmış olmasaydı 6 aylık finansal raporlarına denetci gorus bildiremezdi. Bu iki
Bir bakayım dedim yine rumuzunu değiştirmiş bu seferde platinum olmuşsun... Dikkatimi bir şey çekti... Ha sen kendinin pohpohlandığını görmemi istedin ama ben başka bir şey daha gördüm doktor... bak ne yazmışsın
Bak KERVAN paşa paşa DENETİMSİZ TABLOLARINI yayınlayarak KOTTA kalıyorsa...
Demek ki neymiş...
Bilerek ve istenerek KOT dışı da kalınırmış...
Kervansarayı kötülemeye devam...
Ancak artık utanmıyorsunda... Çarpıtma değil burada o kadar yazışmamıza rağmen yalan yazıyorsun. Ayıp Doktor Ayıp...
Denetimsiz bir tane tablomuzu göster...
Bizim her sene içinde ki 6 aylık ve 12 aylık (olması gereken zaten) bütün finansal tablolarımız denetimden geçmiştir.
Artık kendini aştın açık açık yalan söylüyorsun ayıp ayıp yakışıyor mu sana...
İspatla bakalım hangi tablolarımız denetimsizmiş...
Sayın frecell. Bu drtuss denen kişi ezik biri midir. ne iştir böyle yazmaktan bıkmıyor. ya herro ya merroculardan 4 yıldır eksilen bir kişi olmadı. 4 yıldır sağlam duranlar( KY) bir 4 yıl daha sağlam duracak şekilde DURMALARI MI DRUTUSS u çileden çıkarıyor ağlak ağlak yazmasına sebep oluyor. acıyorum bu drtuss un haline. hani kot dışına çıksak da kendide bi rahatlasa aslında biz bunu da istiyoruz. hiç olmazsa drtusss da bayram eder. ah nerdeeeeeeeeee. keşkem kot dışına çıksa da ES da bayram etse yeni yönetim de bayram etse . ifa ve fesih davaları kot dışında iken de devma eder. zıkıntı yok. keşkem ES okuyorsa bu drtuss gibi düşünüyorsa evet keşkem çıksa kot dışına hani bi 4 yıl daha kendilerine eziyet etmesinler. Frecell kardeş bunların alayı ezik alayı. Başka bir izah yapılmaz bunlara. YTD
Doritos KERVN harcadığın vakti kendi hissende harcasan başına bunlar gelmezdi :)) Gerçi belki isteyerek geldi kim bilir... Ne de olsa birilerinin adamı olmaya alışıksındır:)))
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hala okuyup anlayamadın mı?
Sana diyorum ki , şirkette ve bağımsız denetçide senin gibi SAF KY kandırıyor diyecem ..,Maşallah sen şirketi ve bağımsız denetçiyi savunuyorsun!!!
Adamlar bu cümleyi ŞABLON yapmış...
399/6 ne der ilk 4 ayı demiyo mu???
Kimin aklıyla burda dalga geçersiniz...
AL SANA İLK 3 aylık tablo bilgileri!!!
Kime hizmet ettiğin bak ortada!!!
drtuss tek bir soru soracağım size elinizde kervn hissesi var mi ?
Yav doktor he he bizi denetleyen sirket kafasina gore geliyor zaten. Sizin ki niye denetim sirketini secmek icin mahkemeye verdiyse...
Bak dedigimde olmus. Sirket yoneticileriniz ne demis denetim sirketi gk da secilmedigi icin finansal raporlari gonderemiyoruz demis. Ben sana bunu anlatmaya calistim.
Bist ne yapmis tahtayi kapatmis. 6 ayda sure vermis gonderdin gonderdin gondermedin tekmeyi atarim demis.
Biz ne dedik patronunuzun ekmegine yag surdunuz. Ya git denetim sirketinin secilmesi icin mahkemeye ver ki boyle bir hakkin var. Yok eger sirket verirse bir sey degismeyecek yine sirketin istedigi bir denetim sirketi gelir. Bizde oyle oldu dedim.
Ne oldu kim kazandi. Ky magdur, tahta acilir mi acilmaz mi diye dusunuyor. Patronunuz istedigi sureyi kazandi.
Ben bunu soyluyorum kime hizmet ediyorsun. Denetci firmayi hadi secmediniz niye mahkemeye siz vermediniz ne degisti?
Secersin baktin duzgun is yapmiyor ozel denetci istersin... Ki biz ozel denetci isteyecegiz. Baktin denetciniz art niyetli suc duyurusunda bulunursun... Ama sirket denetlenmesin diyen tek yatirimci sensindir galiba.
Burada bizim denetciyle ugrasacagina git kendi denetcinle ugras. Simdiye kadar finansal raporlarini gondermeyen sirketinin yoneticilerine suc duyurusunda bulun.
Gk ya katilmadigin icin bilmezsin madem ibra etmediniz niye azl etmediniz veya sorumluluk davasi acmadin.
Tabi senin derdin patronlar degilki senin derdin kervandaki ky... Kendi gk nda yapmadiklarini bize yap demen... Bizimde tahta kapansin biz de magdur olalim...
Ayni danistayin cagri kararindan sonra oldugu gibi... Gel burada sevin gulucukler dagit...
Sana anlattiklarimi, belgelerini turkce olarak almana anlatsaydim emin ol anlardi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Genel kurulun kabulü
MADDE 438–*(1) Her pay sahibi, pay sahipliği haklarının kullanılabilmesi için gerekli olduğu takdirde ve bilgi alma veya inceleme hakkı daha önce kullanılmışsa, belirli olayların özel bir denetimle açıklığa kavuşturulmasını,* gündemde yer almasa bile genel kuruldan isteyebilir.
(2) Genel kurul istemi onaylarsa, şirket veya her bir pay sahibi otuz gün içinde, şirket merkezinin bulunduğu yerdeki asliye ticaret mahkemesinden bir özel denetçi atanmasını isteyebilir.
Bak biz denetcinin yaninda bir de ozel denetci istedik... Mahkemeye verdik...
Neden cunku denetciye bazi bilgi, belge ve tapu kayitlari gosterilmemis ve denetci gorus vermekten kacinmis...
Peki sen istedin mi ozel denetci??? Hayir
Eeee denetci de gk da secmediniz bunun icin de mahkemeye vermedin. Sen ki bizi elestiren mahkemeye vermiyorsunuz diyen. Avukata bile gerek yok ben aciyorum bir dilekceye bakar diyen birisi...
Yazdigin dilekceyle gk da oy kullanama... Gk da vekalet nasil verilir bu kadar bilgili doktor bilmiyor muydu??? Amac patronun aleyhine oy kullanmamak ondan sonra biz gk ya yonlendiriyormusuz. Gidecegiz tabi lehimize olan her seye oy verecegiz. Sen niye vermedin??
Sirketi denetlettirmemek icin ugrasiyorsun Cunku memsanin icinde neler dondugu ortaya cikacak. Ve bu patronunun ve senin isine gelmeyecek...
Doktor git kumda oyna... Biz ky olarak zaten hukuki olan butun haklarimizi ariyor. Ve sirketin seffaf olarak bilgi vermesini saglamaya calisiyoruz. Biz hakkimizin pesindeyiz sen neyin pesindesin...
Sayın belgeli ve bilgili hoca!!!
Birgün çarpılırsan nedeni???
Memsa nın 2 genel kurul tutanaklarını kelime kelime okumadığındandır!!!
Bi oku !!! İlk GK son madesiyle oku ki buralarda sallama!!! Son GK ilk sayfasını oku!!! Sonra gel ben yalan yazdım de çık özür dile!!!
KERVAN 2017 ilk 3 aylık tablosunda da MAHKEME ATANDIĞI var mı :) bi bak hangi sayfalarda yazdığını iyi bilirsin!!!
Yahu basmıyor ki!!!
Sende versen bende versem , yönetim kuruluda verse MAHKEMEYE!!!
Bakırköy adliyensindeki 6 ADET OLAN TİCARET MAHKEMESİ nden biri bakacak isteğe!!!
Ben verince hakim başka şirket verirse başka BAĞIMSIZ DENETÇİ mi atıyacak!!! Yoksa önündeki LİSTEDE hangi şirketler varsa onu seçecek!!! Bakıyorum MAHKEMELERİ de küçük görmeye başladın!!! Danıştay hakimleri ÇAĞRI yok diyince onlarıda küçük gördüğün gibi!!! Senin gibi belgeli adamın dediği çıkmadı , FAİZ de sıfır dediler diye :) :):)
Doktorum... Diyorum ki sen vermez sirket verirse yine sirketin yonetim kurulunun sectigini mahkeme onayliyor... Bak 2014 kervan dun paylastim...
Madem sirkete sectirecektiniz gk niye secmeyerek patronun elini guclendirdiniz...
Stretejik hata... Bunu da burada ovunerek biz secmedik deme... Bunu dersen biz de iyi halt etmissin. Kim sirketin denetlenmesini istemez diye sorariz.
Ama hem sirketin yk sectigi denetim firmasini gk da kabul etme... Hem yine sirketin yk nun sectigi denetleme firmasini mahkeme tarafindan atansin bu nasil bir tezattir.
Bunun icin de dedim ki madem sirketin sectigi denetim firmasini istemiyorsun git sen mahkemeye ver yoksa degisen bir sey olmayacak dedim...
Sadece havanda su dovmus, patronun ekmegine yag surerek tahtayi kapattirmis olursunuz dedim.
Patronunuz da bunu kullanir dedim. Dedigim gibi de oldu cancagazim... Laf dinle biraz
Şirketi senin kadar çıkmadı KY cılar arasından birî!!!
4 yıldır mahkeme atamışmıştamışmış!!!
Demek ki 4 yıldır milleti de sen uyuttun burada!!!
Mahkeme olacak BAĞIMSIZ DENETÇİ atayacak bunu KAP sen ve senin gîbi milleti uyutanlar gözleriyle bunu okumayacak!!! Öylle olduğunu farzetsen bile Karar TİCARET SİCİL GAZETESİNDE yayınlama ZORUNLULUĞUNU adın gibi bildiiğin halde görmezden gelecen!!! Hala şirketi savunacan!!!
TİCARET SİCİL GAZETESİNE üye olda gel bi ÖZÜR DİLE!!!
399/1 iyi oku!!! 399/4 oku, 399/6 sonra iyi oku!!!
Sonra gel!!!
KERVAN.. 2015 yılı ilk 3 tablolarını, 2016 yılı ilk 3 tablolarını, 2017 yılı ilk 3 tablolarını
Oku bakim 399/6 da ne yazıyor ,4 aydan sonra seçilemezse mi!!!
Bu şirket nasıl ilk 3 ayda MAHKEMEYE başvurmuşta :) bağımsız denetçi atatmış!!!
Bunları okusan ve bi anlasan senin gibileri kandırdılar diyecem ama sen hizmet ettiğin kişileri açığa vurdurmazsın!!!
Yalan konuşma be adam!!!
Tic mah hiç yolun düştü mü? Kapısının içinden girdin mi???
Şirketin seçtiğini GK biz yok demişiz!!!
Aç oku BAĞIMSIZ DENETÇİ nasıl seçilir ... Yaz google...
Bağımsız denetçi seçmek YK sorumluluğunda!!! YK mahkemeye başvuracak!!! Mahkemede önündeki listeden bi tanesini seçecek!!!
Bilmediğin için mi bu kadar özgürce sallıyosun!!!
Şirketin seçtiğini sececekmiş :) :) :) vay yavrum vay!!! Biz niye AZLIK HAKKIMIZI kullandık o zaman :) :) :) ne içiyosan söylede millette içsin !!!
Ya doktor basa donme... Bak mantik yurut... Madem gk yapilmadi nasil atatacak be cancagazim. Gk sunanazsa mahkeme karariyla atanir der...
2015 tede 8 nci ayda gk muz oldugu icin 6 aylik finansal raporlari yayimlanak icin yine mahkemeden karar cikarttilar... Ki 2014 yilindaki kap haberini de yapistirdim. Bak faaliyet raporlarina diyorum... 399/6 bilmiyorum ki nasil anlatacaksin.
Ya bir de sen su kervan bagimsiz denetimden gecmemis finansal raporlarini yayimlamis demissin ya... Bak hala buna inaniyorsun. Bizim butun finansal raporlariniz denetimden gecmis ve her sene bagimsiz denetci atanmistir.
Bak 2016 finansal raporumuzda sirketin neler yaptigini denetci nasil dokmus eksigi vardir fazlasi yoktur. Biz de bu nedenle gk dan ozel denetci talebimiz olacak...
Sacmalamaya basladin cevapliyoruz ispatliyoruz bir daha donuyorsun.
Ben yazmaktan biktim, anlatanadim. Arkadaslar da okumaktan bikmistir. Sıkmayalim arkadaslari...
Cunku sen egolu biri oldugun icin biz ne yaparsak yapalim. Yk da ciksa biz mahkeme ile atattirdik dese sen yine kulp bulursun.
Onun icin ta bir parka ta da bir doktora git.
Unutma kervandan sana malzeme cikmaz. Memsa ile kervanin hic bir alakasi yok.
Sagda solda yalan seyler yazarak milleti kandirma... Tamam mi cancagazim sorun varsa izelden yaz milleti rahatsiz etmeyelim.
Ya da sen yaz ben toplu cvp veririm. Ama sorun su maalesef anlamiyorsun...
Birde sana ne kardesim mahkwme atamis iste denetimden de geciyor vvde yayimlaniyor funansal tablolar.
Sen kensi sirket yoneticilerinlw ugrassana kardesim hem denetimvsirketiniz yok hem finansal tablolariniz...
2 milyon memsa hissen var sozde kervandan bir hissen yok. Ama bakiyorum da mesaini burada harciyorsun.
Sen de bu kuyruk acisi oldukca biz ortaya gelmeyiz doktor. Bak arkadaslarin sorularina da cvp vermiyorsun. Eviriyorsun, ceviriyorsun, carpitiyorsun, yalan soyluyorsun. Ve isin garibi buna sonra kendin de inaniyorsun.
Nasik bir vakasin uzmanlarina sormak lazim. Hadi sen yaz bakalim :)
Millet bak ne kadar saf ki sana inanıp tokmakçılığa soyunuyor!!!
Açın okuyun sizleri yıllardır nasıl uyuttular öğrenîn!!!
IV. BAĞIMSIZ DENETİM YAPTIRMAMANIN SONUÇLARI
6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu’nun denetime ilişkin hükümlerine göre bağımsız denetim yaptırmamanın sonuçları aşağıda belirtilmiştir.
1. Denetime tabi olanlar, hazırlanmış olan finansal tablolarının denetimden geçip geçmediğini, denetimden geçmiş ise denetçi görüşünü ilgili finansal tablonun başlığında açıkça belirtmek zorundadır. Bu hüküm, yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporu için de uygulanır. Denetime tabi olduğu hâlde, denetlettirilmemiş finansal tablolar ile yönetim kurulunun yıllık faaliyet raporu, düzenlenmemiş hükmündedir.(TTK Md. 397/2).
2. Finansal tabloların düzenlenmemiş sayılması, bu tabloların genel kurul tarafından incelenmesi, tartışılması ve ibrası söz konusu olmaz.
Finansal tabloların düzenlenmemiş sayılması şirketin;
Kar dağıtmasına,
Sermaye artırmasına,
Sermaye azaltmasına,
engel olur.
3. Finansman sağlayan şirketlere mali tablolar sunulamaz. Bu durum kredilendirmeyi etkiler.
4. Denetçi seçilmemesinden doğacak zararlardan yönetim kurulu sorumlu olur.
5. Türk Ticaret Kanunun 562. Maddesi uyarınca internet sitesini oluşturmayan şirketlerin yönetim organı üyeleri yüz günden üçyüz güne kadar adli para cezasıyla ve aynı madde uyarınca internet sitesine konulması gereken içeriği usulüne uygun bir şekilde koymayan yönetim organı üyeleri ise yüz güne kadar adli para cezasıyla cezalandırılır.
Yav kardesim mahkeme atiyor diyoruz. Genel kurullar zamaninda yapilmadigi icin denetci inaylanmadi. Onun icin mah ke me atadi. Ondan olabilir mi acaba...
Heyyy Allahim bizden memsaya bir sey cikaramazsin...
Vicdanin sizliyir degil mi denetci gk da secilmedi. Simdi tahta kapandi. 6 auly sonra ne olacak diye dusunuyilorsun.
Ama buz sana patrona calisiyorsun,patronuna mazeret veriyorsun dedigimizde kiziyordun.
Ins tahtaniz acilirda ky magdur olmaz
4. maddeyi okudun mu!!!
Üretmeyen çalışmayan her yıl zarar yazan şirketin BAĞIMSIZ DENETÇİSİNİ , gidip ben GK aferin iyi denetlemişsin tabloları ŞARTLI OLUMLU görüş bildirmişsin!!! Al sana EVET devam et bu şirketi DENETLE diyecem!!!
Sonra da gelecem topiklerde ağlayacam !!! AZLIK HAKKI 4. maddede gizli!!!
Tamam yk sorumlu suc duyurusunda bulun diyorum bulundun mu??
Bak ttk 424 ne diyor...
Sirket yapmazsa 1 lotun bile olsa sen mahkeme karariyla atattirabiliyorsun diyorum. Sonra da yk gorevini yapmadigi icin suc duyurusunda bulun diyorum nesini anlamiyorsun
Begenmezsen denetciyi bir dahaki gk da ibra etmezsin
Ya kardesim... Finansal raporlari 7 ay gecmis gondermemis. Sucu yok degil mi??
Sirket secerse yk nun sectigini mahkeme atiyor ornek kervansaray diyorum...
O zaman gk da niye secmediniz de tahtayi kapattiniz... Allahim sirketine suc duyurysunda bulunmaz tahtasi kapanmis, finansal raporlar ortada yok.
Burada hakkini arayan ky yi elestiriyor... Hadi hadi
boş boş yazilardan sıkıldık inanın okumuyoruz bile.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kusura bakmayin hocam dogru soyluyorsunuz. Doktora laf anlatacagimiza deveye hendek atlatalim. :)
Doktora gunde 5 dakika yeter...
Nasıl 2013/2014 GK koştura koştura siz KY ların oylarıyla yaptırdılar!!!
Şuan aynı oyunun bi parçasısın!!!
Umutsari nın istediğini keşke yapsanızda millet alnınızdan öpse!!! OLAĞAN GK yapıp şirketîn sorumluluklarını üstlenmek varken!!!
Yahu sana dün SPK mevzuatını kopyaladım!!!
BİST , tic. Baksnlığına bağlı değil!!! SPK mevzuatına tabiii
SPK da diyorki!!! YK sen yaptığın tabloları süresi içerisinde KAP da yayınla!!! Bağımsız denetimden geçsin geçmesin beni ilgîlendirmez!!! YK sorumluluğunda diyor bu iş!!!
Oku ki cahil olma!!! Azlık hakkını kullanan KY kendi zekanla karşılaştırma!!!
Şirketlerin uşaklığını yapmak sana mı düştü!!!