Originally Posted by
drtusss
2015 yılı ve 2016 yılı GK nuz yapıldıda siz KY olarak DENETLEDİYDİNİZ değil mi???
ELMA İLE ARMUTU karıştırma!!!!
Bağımsız denetçiyi 2016 yılı için GK da oylatacan ya!!!! Paşa paşa bunlar bizi denetlesin diyecen ya!!!
Yav doktor he he bizi denetleyen sirket kafasina gore geliyor zaten. Sizin ki niye denetim sirketini secmek icin mahkemeye verdiyse...
Bak dedigimde olmus. Sirket yoneticileriniz ne demis denetim sirketi gk da secilmedigi icin finansal raporlari gonderemiyoruz demis. Ben sana bunu anlatmaya calistim.
Bist ne yapmis tahtayi kapatmis. 6 ayda sure vermis gonderdin gonderdin gondermedin tekmeyi atarim demis.
Biz ne dedik patronunuzun ekmegine yag surdunuz. Ya git denetim sirketinin secilmesi icin mahkemeye ver ki boyle bir hakkin var. Yok eger sirket verirse bir sey degismeyecek yine sirketin istedigi bir denetim sirketi gelir. Bizde oyle oldu dedim.
Ne oldu kim kazandi. Ky magdur, tahta acilir mi acilmaz mi diye dusunuyor. Patronunuz istedigi sureyi kazandi.
Ben bunu soyluyorum kime hizmet ediyorsun. Denetci firmayi hadi secmediniz niye mahkemeye siz vermediniz ne degisti?
Secersin baktin duzgun is yapmiyor ozel denetci istersin... Ki biz ozel denetci isteyecegiz. Baktin denetciniz art niyetli suc duyurusunda bulunursun... Ama sirket denetlenmesin diyen tek yatirimci sensindir galiba.
Burada bizim denetciyle ugrasacagina git kendi denetcinle ugras. Simdiye kadar finansal raporlarini gondermeyen sirketinin yoneticilerine suc duyurusunda bulun.
Gk ya katilmadigin icin bilmezsin madem ibra etmediniz niye azl etmediniz veya sorumluluk davasi acmadin.
Tabi senin derdin patronlar degilki senin derdin kervandaki ky... Kendi gk nda yapmadiklarini bize yap demen... Bizimde tahta kapansin biz de magdur olalim...
Ayni danistayin cagri kararindan sonra oldugu gibi... Gel burada sevin gulucukler dagit...
Sana anlattiklarimi, belgelerini turkce olarak almana anlatsaydim emin ol anlardi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri