He he doktor... Sart mart yazmis mi hem de 6 aylikta 3 aylikta var mi???ama bizimki neler yazmis gorus bildirmis mi???
Kac madde yazmis niye gorus vermemis...
Hemen kivir... Sen de denetci sectirme...
Yani bir yatirimci yatirim yaptigi sirketi denetlettirmez mi???
Bir de haksiz cikinca hic orali olmamus gibi hic soylememis gibi gecistirmen yok mu supersin valla... Cok iyi kiviriyorsun doktor yemin ediyorum...
Ugrasma benimle seni cebimden cikartirim doktor... Bilirsin boyle konusmam aslinda ama sendeki bu egoyu torpulemek lazim...
Iste derler ya cahil dostum olacagina diye...
Hadi sen simdi sabaha kadar yazarsin artik. Ama artik biraz yuzun kizarsin. Haksizmisim diye bil... Kivirma ara ara bakarim. Kaale alinacak bir sey yazdiysan cvp veririm...
Yoksa sen oyalan buralarda...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR...
Sen þimdi Gk da þu SPK nýn tesbit ettiði konularý 2015 ve 2016 yýlý 12 aylýk tablolarýda düþünerek OLUMSUZ OY vermeyen DENETÇÝ firmayý koþa koþa 2017 yýlý içinde GK da seçecen deðil mi...
Çok güzel denetliyolar deðil mi , sizleri...
SPK bu sizinDENETÇÝ þirketinede iyi bi CEZA verecektir... yakýn bi zamanda![]()
Þimdi ben PATRON adamýyým demeye baþlarsýn...
Sen kimin tetikçisisin , þu durumda !!!!
Muhahahaaaaaaaaaaa. zaten gündelikçilere uyuzum bi de beni benzettiðin þeye bak. 1 lot dahi vermemiþim 2013 Nisanýndan buyana. Gündelikçi olabilmem için özellikle böyle hissede anca o zuntacýnýn hareketlerini bilmem lazým. Ben trene bir binmiþim trenden bir iniþimde bir daha binemem tren kalkar diye korkumdan gündelikçi olmayý baþaramamýþým. aÇünkü uzun vadeli girmiþim. Uzun vadeli biri gündelikçi olmaya cesaret edemez. Özellikle bu hissede. YTD
Bak patron adamý demeyeceðim ama patronun iþine tilkilik karýþtýran birilerinin dili olabilirsin. Av. ve ekibini itibarsýzlaþtýrýp oluþumu bozarak bak bubacýðým hepsini hallettim þimdi iþler benim istediðim gibi gitsin misali mesela. olabilme ihtimali yok deðil yani) YTD
Biz MEMSA da 16 MÝLYON hisseye sahip KY kadar CESARETÝN olmadýðýný biliyorum...
Biz AZLIK haklarýmýzý kullandýk... Týfýl hisse getirmedi GK la...
MÜCADELEMÝZ merak etme çok ONURLU ve ÇOK CESARETLÝ....
senin yüreðin bunu anlamaz...
Yer Ýmleri