1 tl den aþaðý satmýyor kimse anlayýn artýk ,yukarý çekin artýk bu hisseyi ,yatýrým tavsiyesi deðildir
1 tl den aþaðý satmýyor kimse anlayýn artýk ,yukarý çekin artýk bu hisseyi ,yatýrým tavsiyesi deðildir
alýntý
HER SAAT BAÞI BU YAZIYI HATIRLATACAÐIM ÝKÝDE BÝR 30 DA EÞLEÞME YAPAN SALAKLARA
bunlar hakkaten SALAK... her gün ayný terane...Eþleþmeyi 30 dan göstermek ne demek? hadi yap 30 ...millet sýraya geçer mal kaptýrýrsýn... arada bir yapýn þunu? her gün olunca artýk millet gülüp geçiyor..
millet bilmiyor mu? beklettikleri kap haberlerini, ahada bunlar; sadece aðustos ayý için (kýsa vadeli haberler)
1) bodrum oteli haberi (90 günlük süre doldu)
2) blokelerin kaldýrýlmasý (yarýn spk nýn haftalýk bülteninda açýklanabilir)
3)brüt takastan çýkýþ (illaki olumlu yansýyacak, brüt takastan çýkan her hisse genellikle yukarý)
4)Genel kurulun ilan edilmesi (genel kurul maddelerinden bir veya birkaçý hisse için çok çok önemli olabilir)
4)AREAL bankla devam den müzakereler ( Ýllaki areal köþeye sýkýþtý, icradan otel sattýramadý ya iptal oldu ya alýcý çýkmadý, mecbur anlaþacak ya seve seve ya .... .... anlaþacak)
areal bank alman bankasý bunlarýn almanyadada yatýrýmlarý var , bilen bilir, bu iþler alamanya üzerindende uygun biçimde itina ile halledilir, ss gecen hafta yurt dýþýndaydý ? neden acaba?)
5) Aðustos 21 deki bilanço ( bilanço ARTI yazabilir 20 milyona yakýn turizmde satýþ bekliyorum + 50 milyon tekstil alanýndaki taþýnmazýn satýþý bilançonun kar hanesine direkt yazýlýyor, satýþ geliri olarak ve 5 milyon TL diðer ufak tefek arsa, takstil ile ilgili makine satýþlarý desek 75 milyon TL satýþ bekliyorum hadi 40 milyon TL si gider yazsa, 35 milyon TL satýþ kendi adýma KAR BEKLÝYORUM, kaç zamandýr kar açýklamayan hisse ....kar açýklarsa ne olur? )
6) Gerçekleþme ihtimali olan SÝS sayýlgan gibi tekstil taþýnmazlarýnýn satýþlarýna devam edilmesi..( þirketin 72 ayrý taþýnmazý var, gerçek ederi, tapu bilgileri, gümcel deðeri bilançolarda gözükmeyen, bunlar la ilgili satýþ haberleri duymaya devam edebiliriz)
daha da saymýcam....
kimse 30 a eþleþme gösterip elimizdekine GÖZ DÝKMESÝN...Ayýp ayýp....Þerefli bir þekilde yukarý götür toplayabildiðini gönül rýzasý ile satanlardan topla...milletin maliyeti YÜKSEK...Delikanlý olun , Adam olun
bunlar kýsa vadeli beklentiler
orta vadede 12 aylýkta özkaynaklarda büyük bir yükseliþ artý deli kar açýklayacak
ve GÖZALTINDAN ÇIKIÞ BAÞVURUSU
bak gözaltýndan çýkýþ demiyorum baþvurusu bilem yeter...
yATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Spk.ya blokeli lotlar için dilekçe verilmþ.günaydýn þimdi mi aklýnýz baþýna geldi.spk.dan blokelerin çözüldüðü haberi yakýnda gelir avkat bey uyandýðýna göre
Ne grup muþ arkadaþ gören de sanacak amerikayý bunlar keþfetti oldu olacak ilk baþkaný da it.uz yapýn baþýnýzý. 5 yýldýr kervan yatýrýmcýsý çok kahramanlar gördü sonra o aydýnlýk gibi müritler kahramanlarý na sövdü. Ben gruba karþýyým tekim ve hisseme güveniyorum þu gruplar ihtiyar heyeti ve diðer hesaplar yapanlar hisseyi rahat býraksa gerçek deðerine gelecek inþallah
Ben þimdi þirket düze çýksýn rahat býrakýn gözaltý brüt takas internet yasaðýn dan çýksýn dedim diye þirket adamý oluyorum ama benim gibi yeni nick almýþ uzun uzun yazan kendilerini mürit bulup þirketi zora sokmak için uðraþanlar kahraman. Ey baþta müritlik yapan @aydýnlýk bu cem ve 1propokemon gibi lere neden sormuyorsun isim tel her býyýklý için sýraya girme sonra öperler. Bak frecekk hocan yazýyor ismini telini bunlar neden yazmaz. Cinali iyi kapak yapmýþ sana![]()
Zaten þirket kap ta demedi mi? Blokeli lotlar noldu ? Bültende yada yazýlý olarak cevap ver diye. Spk birþeyler mi düþünüyor acaba![]()
Yer Ýmleri