20-30 lot ne oluyor ya? Git cokoprens al, misketle oyna!
Oteki ise yanlis zamanda girip elinde patlayan biri. Onun yazdigindan ne olacak?
Printable View
12,75 ilk yükseliş (13.12.2017 tv de beyanat ) devre kesici kırılmasına kadar gidebilir sanki.Kaçış boşluğu olamadığını teyit edecek gibi duruyor.
yatırım tavsiyesi değildir.
Süper tespit sayın Linke
Burda artık küçümseyerek mi eleştiriyorsunuz? Önce neden alım yapamadığınızı anlatın? ben değil 4000 lot bir kaç sıfır eklenmişini de alabilirim. ha yazayım 55 lotum var 650 tl yapıyor. bu kadar ne olacağı belirsiz hisseye de ancak bu kadar yatırım yaparım. ha siz 10.000 leri 100.000 leri yatırabiliyosanız sıkı kumarbazsınız. :) :)
güzel güzel konuşalım herkesin yatırım tercihine saygı duyalım yeter dostum. link e duygusal anlamda bağlı birisiyimdir. bu hisse 2 tl olduğu zamanda buradaydım. 19 tl olduğu zaman da satış meselesi soğudukça bu şirketin bu piyasa da hak ettiği değer 8 - 13 tl arasıdır. satış konusu ısındıkça o band 12- 21 bandına kadar genişler. ama hiç bir zaman büyük paralarla bu hisse de işlem yapmaya çalışmamak lazım.
Sagol. Buyuk paralarla niye islem yapmamak lazim Hocam?
Nasıl böyle net rakamlar veriliyor hicbir dayanak olmadan anlamakta zorlaniyorum, zekam da yerinde şükür ama...12-21 bandı ne alaka? Şimdi biri bu şirkette gelecek görse hisse başına 50 tl verse ne diyeceksiniz? Hayır olacağından değil de gelecekte olası birşey için bu kadar net değerler vermeniz akıl kârı değil...burada akıllı insanlar verilerle konuşur, aklı olmayanlar da kafasına esenlerle...umarım kafasına esenlerden değilsinizdir...ytd
ne bu giydirme merakı 12- 21 arası marj dan bahsedince net rakam mı oluyor? hisse ister 50 olur ister 100 asıl o sallama oluyor. ben size logo nun gördüğü en yüksek rakamları baz alarak f/k ve p/d sine göre yaptığım tahmini rakamları en üst band olarak yazdım. aynı sektör için deki hisselerle karşılaştırmak her zaman mantıklıdır. ben şahsen yarın şirket satıldı haberi gelse tavan yapsa maksimum tutacağım rakam 21 civarı rakamlar olur. kafama esenleri yazmıyorum iki duruma göre olası şeyleri yazıyorum.
Çap meselesi :) kendinize göre büyük paralarla iş yapmayınız demek istedim. Böyle hisselerde fiyat aşırı oynak, şans yaver gitmezse ilk alım kademesinde aldığınız tutarın yaklaşık 5 katı yedekte yoksa yanarsınız. şansınız varsa üç beş kuruş kazanırsınız, fazlasının devamı gelmez.
Yok be hocam. Ne sansi? Rulet masasi mi bu. Topladik topladik 2 sene, bastik iste.
Senin niye duygusal bagin varmis Linkcige?
Arkadaşlar kimseye giydirme merakım yok, mesnedsiz akıl dışı verilerle buraya yazmayın yeter, burası özgür ama iyi niyetli insanları küstürürsek , karşılıklı tek taş oynarız, amacımız aynı para kazanmak, o halde akılları çalıştıralım duyguları ya da parmakları değil....ytd
Cok şaşırıyorum verilen cevaplara her yazdığım kelime anlamsız şekilde başka yere çekiliyor. Finansalları beğendiğimi yazıyorum, jeton geç düşmüş olmasın diyorsunuz. Bu şirket bir kere mi bilanço acıklıyor ? Geçen seneyi baz alıp bu sene de iyi bilanço lar bekleyemez miyim. Birisi diyor duyguları yada parmakları değil akılları da çalıştıralım. Aklımız çalışıyor merak etmeyin ben bu hisse düşse de yükselse de kazanırım.
Ben hangi mesnedsiz akıl dışı veri yazdım onu da bir söyle. Hissenin 3 aydır İçinde hareket ettiği rakamı yazmışım. Bu akıl dışı rakam mi oluyor. Sizin akla uygun rakamınız ne ???? Ben başka bir dünya da mı yaşıyorum....
Yok sadece burda ilk defa yazdım diye ilk defa link e bulaşmış biri gibi algılanmam belki değişik yorumlara maruz kalmamak sebep oluyor. Ben link ı 2004 - 2007 yılları arasında ve 2017 Aralık tan bugüne kadar sürekli alıp satan birisiyim. Ne kadar hızlı yükselip düştüğünü beklentileri ne kadar aşabildiğini az çok bilirim. Burda yazmama sebep olan birisinin kolpadan sürekli 4000 lot alacagım deyip sonra sessizleşmesi, adama laf söylemek yerine nedense bana kafası takıldı forumdaki grubun
Yok sadece burda ilk defa yazdım diye ilk defa link e bulaşmış biri gibi algılanmam belki değişik yorumlara maruz kalmamak sebep oluyor. Ben link ı 2004 - 2007 yılları arasında ve 2017 Aralık tan bugüne kadar sürekli alıp satan birisiyim. Ne kadar hızlı yükselip düştüğünü beklentileri ne kadar aşabildiğini az çok bilirim. Burda yazmama sebep olan birisinin kolpadan sürekli 4000 lot alacagım deyip sonra sessizleşmesi, adama laf söylemek yerine nedense bana kafası takıldı forumdaki grubun
Yok be Cover13 hocam. Dert etme. Arada saka yapiyoruz iste. O arkadaslarimiz da bizim ortaklarimiz, arada canlari yaniyor, vs.
Forumda uzun suredir anlamli birsey yazilmiyor zaten. Hepimiz kestik yazmayi.
Sloganımız neydi
bir logo olmadan asla
bunların var bir karın ağrısı
bekleyip görecez
benim lotların çetelemesini yapmayı bırakında bundan sonra ne olacak onu tartışalım
Tartışmaları uzatmaya gerek yok link kar payı dağıtır mı ? geçen senelerdeki durum nedir? ben geçmişte bu hissede bulunduğum yıllarda hiç kar payı almadım diye hatırlıyorum geçen üç beş sene deki durumu bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
bir de daha önceki yazımda 2004 - 2007 arası link teydim demişim. 2010 mart a kadar taşıdığımı anladım geçmiş grafiğe baktığımda. ordaki büyük yükselişin yarısında satmıştım çünkü.
Piyasa değeri 25 milyon dolar dan
17 milyon dolar a düştü.Bu patronunun derdi ney benim elimdeki 9 bin lot ise
5 milyon dolar a düşse satmam haberleri yok galiba bu Angus larin
tehlikeli yerlerde geziniyor satıcı çok az fakat hacim ve alıcıda çok az küçük lotla geri geliyor.Bekliyoruz beklenilen yere gelirse alırız.
arkadaşlar şatış ile ilgili şirketle görüşen var mı aramızda ?
YTD
teknik konuşursak; buralar kritik,buralardan tepki gelmeli...
tekniği sallarsak; bu tür haber beklenen hisselerde ky iyice sinir harbi yaşıyor ve sonra beklenen iyi haber de pek gelmiyor, this is bist çünkü...
eğer buralardan teknik çalışmazsa ben de durmam buralarda...stop candır derler ve eğer bu böyle salına salına gidiyorsa kötü haberin ipucu olabilir...
iyi haber gelecekse genelde yükseltirler ve ky almaya tırsar, haber gelince biraz daha yükseltirler ve tam yüksekten ky nin eline verirler...çünkü ky haber geldi bu daha da gider der ama gerçekler böyle değildir, ky nin eline boşaltır spek malı...sonra da sonuç belli.....
bunlar sesli düşüncelerim herkes de düşünsün, kesinlikle ytd...
Iki sik var.
Ya satis olmayacak, bu yuzden cikabildigini cikti ve artik fiyati salmaya basladi. Bir nevi operasyonun sonuna yaklasildi. Kotu haber yakindir.
Ya da topluyabilecegi kadarini topladi, artik bundan sonra asagi salarak, (belki bir daha yukari asagida yapabilir) umudunu kesen kucuk yatirimcilarin da malini almak olabilir. Cunku kotu haber gelecek gibi gosterip son silkeleme yapiliyor olabilir.. Zaten kucuk yatirimci genelde fiyat surekli dusuyorsa satar. Bunu kullaniyor olabilirler.
Saygilar, bol kazanclar! YTD.
Sahsen takaslara baktigimda bence bu is bitmis gibi gorunuyor....
Kesinlikle YTD.
Eger gercekten satildi ise haberin, hangi fiyatta iken dusecegi onlar icin onemli degildir. Cagri zorunlulugu olacagi icin, hic mal kaptirmdan istenilen fiyata hizlica cekilir.....
Kesinlikle YTD.
Bu şirket satılacaktır ama ne zaman.Ben tabelaya bakarım tabela çok iç açıcı değil.Zarar 20 bini geçti.Artik açıtmıyor😅
Benim parola belli Logo olmadan asla 😵
CEO 13.12.2017de TVye çıkıp BİRKAÇ ay içinde Link Bilgisayarın muhtemelen tamamını satabiliriz dedikten sonra nerdeyse 4 ay geçti.
Google'dan BİRKAÇ kelimesinin anlamına baktım aynen şöyle diyor:
''az sayıda olan, çok olmayan, birden çok ama dörtten az olan''
Eğer bu açıklamayı UZAYDAN yapmadıysan Süren dolmuş CEO.YTD