Sayfa 167/486 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 3881 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Nasıl böyle net rakamlar veriliyor hicbir dayanak olmadan anlamakta zorlaniyorum, zekam da yerinde şükür ama...12-21 bandı ne alaka? Şimdi biri bu şirkette gelecek görse hisse başına 50 tl verse ne diyeceksiniz? Hayır olacağından değil de gelecekte olası birşey için bu kadar net değerler vermeniz akıl kârı değil...burada akıllı insanlar verilerle konuşur, aklı olmayanlar da kafasına esenlerle...umarım kafasına esenlerden değilsinizdir...ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Laykın Yazıyı Oku
    Nasıl böyle net rakamlar veriliyor hicbir dayanak olmadan anlamakta zorlaniyorum, zekam da yerinde şükür ama...12-21 bandı ne alaka? Şimdi biri bu şirkette gelecek görse hisse başına 50 tl verse ne diyeceksiniz? Hayır olacağından değil de gelecekte olası birşey için bu kadar net değerler vermeniz akıl kârı değil...burada akıllı insanlar verilerle konuşur, aklı olmayanlar da kafasına esenlerle...umarım kafasına esenlerden değilsinizdir...ytd
    ne bu giydirme merakı 12- 21 arası marj dan bahsedince net rakam mı oluyor? hisse ister 50 olur ister 100 asıl o sallama oluyor. ben size logo nun gördüğü en yüksek rakamları baz alarak f/k ve p/d sine göre yaptığım tahmini rakamları en üst band olarak yazdım. aynı sektör için deki hisselerle karşılaştırmak her zaman mantıklıdır. ben şahsen yarın şirket satıldı haberi gelse tavan yapsa maksimum tutacağım rakam 21 civarı rakamlar olur. kafama esenleri yazmıyorum iki duruma göre olası şeyleri yazıyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sagol. Buyuk paralarla niye islem yapmamak lazim Hocam?
    Çap meselesi kendinize göre büyük paralarla iş yapmayınız demek istedim. Böyle hisselerde fiyat aşırı oynak, şans yaver gitmezse ilk alım kademesinde aldığınız tutarın yaklaşık 5 katı yedekte yoksa yanarsınız. şansınız varsa üç beş kuruş kazanırsınız, fazlasının devamı gelmez.

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Çap meselesi kendinize göre büyük paralarla iş yapmayınız demek istedim. Böyle hisselerde fiyat aşırı oynak, şans yaver gitmezse ilk alım kademesinde aldığınız tutarın yaklaşık 5 katı yedekte yoksa yanarsınız. şansınız varsa üç beş kuruş kazanırsınız, fazlasının devamı gelmez.
    Dogru diyorsun Hocam. Tamamen sans meselesi bu isler.
    Son düzenleme : 666; 29-03-2018 saat: 21:09.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Dogru diyorsun Hocam. Tamamen sans meselesi bu isler.
    bence şansa kapı açmak ama tamamen işi şansa bırakmamak lazım, önce iyi inceleme, sonra sabır, sonra da yedek te nakit

Yok be hocam. Ne sansi? Rulet masasi mi bu. Topladik topladik 2 sene, bastik iste.

Senin niye duygusal bagin varmis Linkcige?

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok be hocam. Ne sansi? Rulet masasi mi bu. Topladik topladik 2 sene, bastik iste.

Senin niye duygusal bagin varmis Linkcige?
    ilk seferde biraz zorlasa da her zaman beklentilerimi karşılamıştır. bu durum hisseye karşı sempati duymama sebep olmuştur. Ama şu an hem beklenti hem de finansallarının iyi gözükmesinden dolayı burdayım.

Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Ama şu an hem beklenti hem de finansallarının iyi gözükmesinden dolayı burdayım.
    Jeton biraz gec dusmus olmasin Hocam? Ilk sayfasina bak orda yazdik. Yani finansallari onceden satin alindi. Terste kalma da.

Sayfa 167/486 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •