29 Ocak için beklentim var, bana kalırsa tam alım fiyatında.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Printable View
29 Ocak için beklentim var, bana kalırsa tam alım fiyatında.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
hissenin önünde direnç felan yok....sadece ********lik var....bu formasyon bu hissede sıkça görülüyor...
%83.44 ü halka açık...bu oran bedelliden önce çok düşüktü.
bütün ostim kooperatif üyeleri hisselerini rahmet okuyarak! sattı.
paraları hırsızlar yüzünden pul oldu. ve malı ucuz fiyattan borsada topladılar..
toplamaya devam ediyorlar....
bedelli şirketi ele geçirmek için yapılan bir operasyondu.
birileri sıradan ortak iken şirketin patronu olma yolunda...kokusu yakında çıkar...
15 temmuz dan sonra da yapmıştı geri alım açıklaması, almadı.Bedelliden gelen para yatıyor bankada. Kendi anasına avradına sövdüren hiç bir patron dan hayır gelmez
borsa iki günde %4 yükseldi...bu hisse pazartesi düştüğü yerde duruyor...
nasipten ötesi boş...ilk çeyrek bilançoyu görene kadar beklemeye devam...sonrasını günü gelince düşünürüz...sabır onların hesabını bozan en büyük silah...
ostım bugün dikkatimi çekti gene speği cıvık olsada grafik çok hoş düşen 1,55 de onay görüntüsü veriyor ayrıyeten birde doji sabah yıldızı yapmış vede bolinger dibinde yarın bi şansımı denesemmi diye düşünüyorum bakalım 1,80 lere yine bir deneme yaparmı bakalım yarın ola hayrola
[IMG]https://i.hizliresim.com/vjmO8v.jpg[/IMG]
Endexs 117 bini geçti.
bi derinlik atabilecek arkadaş varmı
ah ostim ah
2 ay önce almıştım..151 den..bu gün sattım: 161 den......eğer başka endeks hissesine bile girseydim karım çok daha fazla olurdu...bir daha patron hissesine bulaşmam.....size kolay gelsin..
İlk defa borsa düşerken dirençli görüyorum.gözüm yaşardı...
Spekciğim başına taş mı düştü
...yoksa mızrak çuvala sığmaz mı oldu..haftaya perşembe bu güne kadar yapılan satışların teslimatının son günü..bundan sonra satışı yapılan ofis ve dükkanlar hak sahiplerine anınds teslim adilecek.
Gelsin paracıklar....ilk çeyreği görmeden satış yok...
Gelsin paralar, o paralarla küçük yatırımcı ile az daha eğlensinler.
Afrin operasyonunun pazartesi olumsuz etkileri olurmu? Yoksa yaklaşan bilanço operasyonu mu yapılır, fikri olan var mı acaba
Operasyon bu şekilde giderse olumlu yansır. Çünki hava desteği planda yoktu bu çok olumlu. Ayrıca uzun vade Türkiye terör belasından kurtulacak inşallah. Türkiye bütçesinin büyük bir bölümü savunma harcamalarına gidiyor. Bu durum uzun vadede ekonomiye çok olumlu yansır.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaptıkları bildirimlerde bugüne kadar yapılan satışlar %41 sadece. Düşük oran. Cazip bşr bölge değil mi acaba, bölge bilenler bu konuda bilgi verir mi
Bu satış oranı flnabsal borcu hafifletici değil. İştlraki olan akasya hlsselrini hakim ortağa satabilirse iyi olur. Yüksek miktardaki ipotekler duruyor bunların bir an önce fake edilmesi gerekir
Yapı kullanım izin belgesi alınması için gerekli olan belge ve onaylarla ilgili müracaatlar yapılmıştır. Belge ve onayların alınmasını müteakip yapı kullanma izin belgesi alınacaktır. Projede yer alan gayrimenkullerin 13 - 25 Ocak tarihleri arasında hak sahiplerine teslim edilmesine ilişkin Müteahhit Firma tarafından duyuru yapılmıştır.
Yukarıdaki açıklamaya göre eğerki yapı kullanım belgesi alınırsa satışlar hızlanacaktır, parayı basan hemen kullanmaya başlayacağı için. Yanlış mı düşünüyorum acaba. Yoksa şimde en az %70-80 satılmıştı bence, 2018 de ben de ışık görüyorum bu hissede, hem bedelli de yaptı.
Zaten hepsi satılmayacak bir kısmı şirkete kalacak ve kirya verilecek.kira gelirleri ile ayakta duran bir şirket.yanılmıyosam şuanda irili ufaklu 150 adet kira geliri var.kalan borçlarınıda kira gelirleri ile ödemeyi planlyor. Ostim prestijden toplamda 115 milyon gelir bekleniyordu %41 satılmış deniyor.bu oranı baz alırsak kasasına 47 milyon girmiş durumda.
Borsada gelecek satınalınıyorsa kasaya girecek olan rakamlarla hissenin bu fiyatlarda kalması imkansız gibi.
Artı olarak, daha birkaç ay oldu bedelli yapalı, o paranın bir kısmı borca harca gitti, bir kısmı da kasaya atıldı bildiğim kadarıyla.
Endeks 118 binlere dayanmışken Ostim ölüsü bile 2 lerde olması lazımdı, bakalım kısmet artık.
aşağıdaki tabloyu 2017 9 aylık bilançodan aldım...
ertelenmiş gelirler kaleminde toplamda 47 milyon TL var. bunun 39.988.141 TL si ostim prestijin satışlarından.. .varın gerisini siz hesaplayın.
https://resmim.net/f/l8hjTw.png
Alınan bu avanslar ertelenmiş gelirler bölümünde gösteriliyordu....
şimdi teslim edilen iş yerleri faturası kesilerek bilançoda KAR hanesinde gösterilecek.
ayrıca bedelliden gelen paranın bir kısmı acil borçların kapatılmasında kullanılmıştı.
13 milyon Tl si ise EURO ya çevrilerek bankada tutuluyor.
bunların hiç biri 9 aylık bilançoda yoktu.
yıl sonu bilançoda ise sadece bedelli gösterilecek.
ama 2018 in ilk çeyreğinde hepsini göreceğiz.
Hay çok yaşayın, ben de finansal raporda bu avans kısmını epey aradım, herşey net bir şekilde ortada, gerisi sabırla beklemek.
Bu hafta iskan onayıyla yerleşimler başlarsa ilk çeyreğe kadar daha da çok satılır.
Umarım ki, metro gibi kurumlar tahtaya girmeden hisse sağlıklı bir şekilde yükselir.
Geçen sene bugün 2,20 leri görmüş hisse, bugün 1,58. Ostim yönetimi bu fiyatla genel kurula gidemez, yatırımcının yüzüne bakamazlar bence.
https://i.hizliresim.com/dO2bLr.png
borsa 118 bini geçti...yeni zirveler deniyor... bu pislik kağıt hala yerlerde sürünüyor.
ahlak yoksunu spek 1.59 dan aldığını 1.60 tan satışa koyuyor.
borsanın en ******** kağıdı yarışmasında birinci seçilir...
spekciğim bu durakta inecek yok.
O diilde bu laflardan zerre etkilenecek karakter var mı acaba... [emoji4] bence hiç karakter yok bunlarda...
Ordumuz PYD,PKK,DEAŞ hedeflerine büyük bir operasyon düzenledi.Allah yar ve yardımcısı olsun.
SPK,MALİYE,MALİ POLİS te bu tip şirketlere (patron-sipek) tüm tezgahtarlara operasyon yapılmalı.
Yıllarca mali yapısını bozuk gösteren ve düzeltemeyen patrona....ve değişik varyosyanlarla yatırımcısını bilerek,isteyerek zarara uğratan yönetici ve sipekciklere iyi bir inceleme yapmalı...
paralar kime,hangi yapıya,nasıl,niçin kaçırılıyor ???
👏🏼👏🏼👏🏼👍
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 4. Çeyrek te bişey yok mu?