Sayfa 170/581 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon
Arama sonucu : 4645 madde; 1,353 - 1,360 arası.

Konu: OSTIM - Ostim Endüstriyal

1. borsanın en ******** kağıdı yarışmasında birinci seçilir...

2. spekciğim bu durakta inecek yok.

3.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    spekciğim bu durakta inecek yok.
    Spek kendi tahtasında ekmek çıkmayacağını bildiği için başka tahtalara dadanmıştır bugün, yoksa bunu da 1,70 lere taşırdı.
    Kendini sefil etti, 1-2 ay daha sıkar en fazla, yoksa bu durumda spek de iflas eder.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. OSTIM - Ostim Endüstriyal

O diilde bu laflardan zerre etkilenecek karakter var mı acaba... [emoji4] bence hiç karakter yok bunlarda...

5.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    borsanın en ******** kağıdı yarışmasında birinci seçilir...

Ordumuz PYD,PKK,DEAŞ hedeflerine büyük bir operasyon düzenledi.Allah yar ve yardımcısı olsun.
    SPK,MALİYE,MALİ POLİS te bu tip şirketlere (patron-sipek) tüm tezgahtarlara operasyon yapılmalı.
    Yıllarca mali yapısını bozuk gösteren ve düzeltemeyen patrona....ve değişik varyosyanlarla yatırımcısını bilerek,isteyerek zarara uğratan yönetici ve sipekciklere iyi bir inceleme yapmalı...
    paralar kime,hangi yapıya,nasıl,niçin kaçırılıyor ???

6.  Alıntı Originally Posted by firtina55 Yazıyı Oku
    Ordumuz PYD,PKK,DEAŞ hedeflerine büyük bir operasyon düzenledi.Allah yar ve yardımcısı olsun.
    SPK,MALİYE,MALİ POLİS te bu tip şirketlere (patron-sipek) tüm tezgahtarlara operasyon yapılmalı.
    Yıllarca mali yapısını bozuk gösteren ve düzeltemeyen patrona....ve değişik varyosyanlarla yatırımcısını bilerek,isteyerek zarara uğratan yönetici ve sipekciklere iyi bir inceleme yapmalı...
    paralar kime,hangi yapıya,nasıl,niçin kaçırılıyor ???
    👏🏼👏🏼👏🏼👍

LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by emektar Yazıyı Oku
    aşağıdaki tabloyu 2017 9 aylık bilançodan aldım...
    ertelenmiş gelirler kaleminde toplamda 47 milyon TL var. bunun 39.988.141 TL si ostim prestijin satışlarından.. .varın gerisini siz hesaplayın.
    İlk çeyrekte sermayesinden fazla kar açıklamasını bekliyorum.

8. Hocam 4. Çeyrek te bişey yok mu?

Sayfa 170/581 İlkİlk ... 70120160168169170171172180220270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •