Islem hacmi var diye giriyoruz ele aliyoruz arkadas, kredi ile vs de islem yapmiyoruz ak dun %4 kanirta kanirta yapti bugun %15 dusmenin ne alemi var ak .. .Ak cocuklari goturecekseniz yavas yavas goturun o zaman kagidinizi... ytd
Printable View
Islem hacmi var diye giriyoruz ele aliyoruz arkadas, kredi ile vs de islem yapmiyoruz ak dun %4 kanirta kanirta yapti bugun %15 dusmenin ne alemi var ak .. .Ak cocuklari goturecekseniz yavas yavas goturun o zaman kagidinizi... ytd
Bence fazla bulasmamak lazım gelene geçene veriyorlar...
Ya arkadaş aylardır bekliyoruz biraz para kazanalım istedik yine oyuna getirdiler. Açığa satış denen kavram nedir arkadaş böyle bir düzenbazlığı nasıl yasal hala getirebilirler. Elinde olmayan hisse üzerine kumar oynamaktır bunun adı. Aracı kurumların ****liği başka bir şey değil. Bırakın az kazanıp az kaybedelim. Neden hep daha fazla hep daha fazla. Borsa yine beni yanıltmadı. Bu sondu kar ettiğimi görür görmez tutmuyorum artık hisse misse. Allah tüm açıkçıları bildiği gibi yapsın bela da okumuyorum. Kul hakkı yemek haramdır.
bu sirketin sahibi gecenlerde Isfin tahtasnda al ver yapmiyormuysu ? Cem okullu kimdir bumu yapiyor bu islemleri acaba ?
Tabanda beklicez ...ne tukasmisbe sata sata bitiremediler...
bu serefsiz kagit daha once hic boyle cikis ve inis yapmamis gecmise bakin dun ve bugun bir haller oldu ...
aksam ıs bıter spk acıga satıs ysagı getrrır lanetttt
a1 900 bon lot acıkta satısta bız nıye acıga asatıs yapmıyoruzkı
Bu kadar islem hacmine kagit %15 eksi yapti gorulmemis bir olay bugun yasanan bu hissedee..
tesvik aldigini acikla %15 eksi yap :) aq ben bu bist in...
gerel bir fonla anlasmis vs. ki bu fon merko gida dada vardi.. %20 yapiyor :)
2,51 veya üstü kapanış gelmesi gerekir teknik öyle diyor hadi hayırlısı imlek imlek işledi tekniği
boyle bir hisse %15 nasil duser arkadars halen aklim almiyor... bu kadar islem hacmi ile , ya taban olmasi lazim yada %10 civari felan dusmesi lazim boyle bir dusus cok mantiksiz..isin dogasina ters. . Ikinci seans acilis fiyatinin ustune cikarmadilar kagidi , her seviyeden alana verdiler , tabana yakin kimse almadi demekki 2.50 kapatti, tabana yakinda alan olaydi taban kapatacakti demekki.. Boyle kagitlardan bu son bir daha asla bulasmiyacagim ...
Yarın da adrenalin var anlaşılan
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yukarı dönecek gibi yoksa 2,38 den toplamazdı topladığına göre var bir bildiği hayırlısı bakalım.ytd
Pasta varmı
A1 1 milyon lottan daha fazla satmış; pastayı buraya atamıyoruz ; sistem izin vermiyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pastaya baksanız ne olacak Allah aşkına ben dünkü pastaya baktığımda alışlar baba gibiydi ilk 5 alıcı toplamıştı bütün malı. Ky yok denecek kadar azdı. Dedim yarın uçuş var. Maalesef sonuç hüsran. Artık teknik pasta falan uğraşmam. Hisseyi yükseltmek ve düşürmek hep birilerinin elinde.
Neydir bu satış acaba gerçekten A101'e ne yapmış kötü haber vs de yok..öyle ahım şahım cok büyük yükselmede olmamış..pardonumu bu...
Yanı neyı sattı..garıp..çaycı olsa neyse..yoksa caycımı..
07 Mart pastasında Gedik Yatırımın 899.000 lot alışı var. Bugünkü pastaya göre nasıl yorumlarsınız. Satıcılar arasında görünmüyor.
Bayrak değişimi olabilirmi.bundan sonra hisseyi taşıyacak koşucumu seçiliyor.ytd...
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söyle gecmısı okudumda hep kufur ...lanet...isyan var..
bugünkü onayın sert olduğunu düşünen arkadaşlar için...
haftalık ve aylık olarak paylaştığım grafiği
günlük olarak paylaşayım
uzun vade düşen trendlerin kırılımında
çember içine aldığım bundan önceki son 2 onay işleminde
ne görüyorsunuz
mavi okların gösterdikleri size birşey anımsattı mı
bugünkü harekete ne kadar benziyor değil mi
hatta şıp demiş burnundan düşmüş!
peki geçmişte bu hareketlerden sonra ne olmuş
onu da kırmızı oklar ile gösterdim
bu kağıt 2,3 üzerinde kaldıkça
orta vade hedefi son kırmızı okun gösterdiği yerdir...
https://invst.ly/6vatu
kişisel görüşüm olup al-sat-tut tavsiyesi içermez...
Soyle bir baktimda kagidin gecmis grafigine , mide bulantisi gorunumu var.. orta vade uzun vade dayanabilene belki birseyler gelir bunun disinda verdigini cok daha asagilardan koymus gecmis grafiklere bakin , kac kere 3 gormus...bok cukuruna bulastik bakalim... YTD
Gerçekten çok iyi grafik çalismasi tebrik ederim matador35
güzel çalışma olmuş ellerine sağlık! valla arkadaşlar yukardan yakalananlar için zor bir durum ne desek boş. mesele niye insanları böyle yaparak borsadan soğutuyorlar. ya diyorum bunların beklediği başka bir haber var millet yukardan atlamasın diye korkutmak amaçlı bunu yaptılar ya da birileri teşvik vs bahanesiyle gelene geçene verdi geçti. ama ben inanıyorum ki birincisi olacak inşallah. ezcümle ov de takılıyorduk uv ci olduk!
satılmayan mal da ne kar olur ne zarar!
ytd.
Konsolide bilanço açıklanmış
31.12.2017 K/Z 6.293.290
31.12.2016 K/Z 15.227.319
demek karin agrilari buymus kotu bilanco dan dolayi mal bosaltti serf.sizler... YTD
200000 adet açığa satış yapılmış.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançonun bu civarda geleceği geçen ay açıklanan vergi dairesi karından belliydi bilançoda sorun yok teşvik almakta geleceği parlak örnek dyo boya yatırım tavsiyesi değildir
Resmen kağıda operasyon yapıldı bu 2 günde ; olumlu teşvik haberinden sonra 92 den birkaç saatte mal çıktılar ; bugün tukaş yatırımcı ilişkilerini 2 kez aradım , bağlamadı ********ler
Zaten operasyon kagidi , gecmis grafiklerine bakarsaniz anlarsiniz... Patron sirketi ve patronla beraber danisikli dogus yapiyorlar..
Bende adam gibi trade ediyor diye almistim 2.98 gunu bir boka benzettim ki daha evvel hic almamistium boyle kagitlara uzagimdir,
tatgd sirketi ile karistirdim biran elim gitti , gitmez olaydi ertesi gunu olumlu haberle %15 eksi yapti serefsizler...Yatacak yerleri yok Allahlarindan bulsunlar.