Sayfa 165/831 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 6646 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: TUKAS - Tukaş Gıda Sanayi

1. akşama açığı kapatmadan bi satış haberi vs gelse ne güzel olurdu! kimbilir belki de dua yerine geçerde Allah kabul eder!

YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Sanırım, kademeli olarak 2.3x seviyeleri gösterilecek.
    Bakın örnek 1 bu arkadaşı inceleyin kesin altından ya açıkçı çıkar ya da milletin kazanması zoruna giden biri! bence ilki daha baskın!

3. dustukce aliyorum aq spegi.. dusur len go.un yiyosa her kademeden alacam..dun aksam kapanista belli etti aq cocuklari 31 lotlarla islemler yapmaya basladilar..

4.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    Bakın örnek 1 bu arkadaşı inceleyin kesin altından ya açıkçı çıkar ya da milletin kazanması zoruna giden biri! bence ilki daha baskın!
    Hımm o zaman sıfır teknik ve analizle iş yapıyorsun sonrada ağlıyorsun derler adama! Kademelere bak, hiç adetim değildir hissine sahip olmadığım kağıt hakkında yorum yapmak.

Boş boş konuşma istersen, burada kimse açığa satış yapabilecek kadar ne zengin nede akıllı....

5.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Hımm o zaman sıfır teknik ve analizle iş yapıyorsun sonrada ağlıyorsun derler adama! Kademelere bak, hiç adetim değildir hissine sahip olmadığım kağıt hakkında yorum yapmak.

Boş boş konuşma istersen, burada kimse açığa satış yapabilecek kadar ne zengin nede akıllı....
    hissesine sahip olmadığı tahtaya yorum yapmak adeti değilmiş peh peh peh... %10 düşmüş görünce yazasın geldi öyle mi

6. Takas atabilecek olan varmı...

7.  Alıntı Originally Posted by Fibon@cci Yazıyı Oku
    hissesine sahip olmadığı tahtaya yorum yapmak adeti değilmiş peh peh peh... %10 düşmüş görünce yazasın geldi öyle mi
    Önce okumayı öğren HİSSESİNE değil HİSSİNE, senin gibiler yüzünden Borsa ağlama duvarı oluyor...

8.  Alıntı Originally Posted by tulipomania Yazıyı Oku
    Önce okumayı öğren HİSSESİNE değil HİSSİNE, senin gibiler yüzünden Borsa ağlama duvarı oluyor...
    ben senin yanlış yazdığın şeyi bile doğru okuyabilecek kapasitedeyim. hissine la hissine sahip olmadığım hisse ne bence sen önce yazmayı öğren!!! hislerin hareket edip bi de millete teknikçiyim martavalı mı okuyon

Sayfa 165/831 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •