Ben lot arttırıyorum. Sattıklarımi yerine koydum.maasi da alınca ufak bi takviye yapıp beklemeye geccez.ytd.
Printable View
Ben lot arttırıyorum. Sattıklarımi yerine koydum.maasi da alınca ufak bi takviye yapıp beklemeye geccez.ytd.
Demekti yamukprenses de büyük yatırımcı. Ky lere matris vermezler
Parasal yani ekonomik olarak büyük yatırımcısinizdir sayın prenses.buyukten kastim bu idi.
Ziraat yanlışlıkla gönderdi bunları galiba... :evil:
Yabancı da beklediğini bulamadı galiba...
1,13 den al istediğin kadar diyor 218909 lot
Benim sinyal yanlış değilse dönüş gelecek... İzleyelim bakalım hem test etmiş oluruz.
Herkes kirmizi.yoksa sinyal dogru imis
Bist kirmizi.yoksa sinyal dogru imis
tüm inananların kandilini kutluyorum
bu mubarek gece hürmetine
rabbimden patrona insaf vermesini
diliyorum :)
Amin dayım amin [emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün tahtayı beğendim ytd. :party:
Tüm emekçi kadınların günü kutlu olsun.
Ağa bile bu kadar mal geleceğini düşünmüyordu herhalde. Teknik için biraz direnç gösteriyor.
Ama yalan dolan mı göreceğiz.
Benim düşüncem nötr. Her şey olabilir.
Günaydın bizim endeks 100,700 e kadar gevseyebilir gibi görünüyor. Hissede kuyruk hala dik duruyor.
1,14 bedelli bölünme noktasıydı bir şeyler çok daha kötüye gitmedikçe, 1,14 ve altı benim için her zaman alım yeridir, tabi üstüde satım :ok:
bu pıyasada içim kıpır kıpır niyeyse :)
bi kedi görüyorum sanki ytf de olmasa şifreli yazdım açıklaması başka güne
Dayi sinyal mi aldin?kuslar haber mi getirdi yoksa?
birşeyleri test ediyorum bakayım burayı okuyorlarmı :)
ben de onu dicektim dayı geçek burda yazıldı temettü memettü akşamına bildirimleri geldi sanki kapta.
bedelliden sonra zarar hala büyük olunca herşeyden nem kapar oldum hele genel kurula kadar bu kağıt böyle yatarsa genel kurulun yolları taşlı dicem ki gelirsem hiç hayırlı olmucak
adalimali sen hedefte çok eskisin galiba maliyetin çok yukarladamı
bedelliye katılmama ve maliyet düşürmeme rağme maliyetim 1,32 şuan
düzeltiyorum 1,34 müş
Haklısın Dayım 1 tavan ALLAH onlara da sabır versin onlara da. Ama bu patronun yatacak yeri yok milleti iyi bezdirdi.
Yukarı doğru bir dalga yakalasak, bizi düzlüğe çıkartsa sonra bir trende bağlasak hergün azar azar yukarı sürsek, patron mutlu, yatırımcı mutlu... Ne dolar düşünsek, ne faiz, bol bol kar yazsak, dağıtılan temettüleri yine şirkete yatırsak. Böyle böyle büyüsek birlikte... :wave: