Originally Posted by hans Önemli olan işlevi Evet küçük bir portföy çok işlem ile hızlı kazanabilir yada büyük bir portföy ile aynı yerde sayabilirsiniz. Bu durumda matriksi nerden aldığınızın bir önemi yok...
Herkes kirmizi.yoksa sinyal dogru imis
Bist kirmizi.yoksa sinyal dogru imis
Originally Posted by Yamuk Prenses Endeks bugün 102 ye çekilebilir. 13 gitti diğer 13 yolda... Endeks sinyali sabah vermişti zaten. Dönüş bizimkinden geldi.
Originally Posted by Yamuk Prenses Endeks sinyali sabah vermişti zaten. Dönüş bizimkinden geldi. eee işi bilen başka oluyor tabi..
Originally Posted by bdayım piyasaları iyi görmüyorum bıst çok sıkıştı dar bantta hareket ediyor 103 bın 105 bin abd borsaları ise 8 gündür düşüyor gıdım gıdım bu şartlarda normalde pozisyon azaltırım elimde şuan sadece hedef var ve ben pozisyon artırıyorum gözümü prensesin mallarına dikmişim prenses sabah böyle bir yazı yazmıştım benden kopya çekmedin umarım
tüm inananların kandilini kutluyorum bu mubarek gece hürmetine rabbimden patrona insaf vermesini diliyorum
Originally Posted by bdayım tüm inananların kandilini kutluyorum bu mubarek gece hürmetine rabbimden patrona insaf vermesini diliyorum Hayırlı kandiller selamlar herkese bol kazançlar...
Forum Rules
Yer İmleri