İnşallah darısı başımıza :)
Printable View
Aha kaldık biz bize dostlar :)
gameover46,
behzad2525,
Traderix,
İSMAİL
Buradayız bu hikaye henüz bitmedi.
I am here.. Not: Yabancı değilim gardaşlar :)
Bugun bi supriz yap arti kapat...
Son dklar kalkışı iyiydi gene. Insallah pazartesi 6 uzerine yerlesir. Birde bilanço gelecek demi bunda. Dmsasin bilancosunda sürprizi yakaladim insallah buda bi sürpriz yapar
Ek süre talep etmediğine göre , bilançosunu bugün göndermeli...Bilanço gelsin de, sıkıntısını bir anlayalım...:vk:
demisaşı da aynı böyle baskıladı p.ç lik yaptı. sonra 6 kat kar getirdi. valla bi umut aynısını bekliyorum inşallah öyle olur da üstten yakalananlar bi rahat nefes alır...
gedza da aynısını yaptı vergi dairesi beklendiği gibi gelmediği diye 4,70 den 3.,90 a kadar bastılar bilanço süper gelince 5 i bile gördü.
durdo niye aynısı olmasın...
Canını yediklerim, hayırlısı olsun inşallah..
ilk verdiğim hedef görüldü ama hala satış baskısı devam ediyor tekniğe inanmayanlar şimdi teknik olarak söyleyenlere ne söyleyecek benim gibiler çekirdeğini alıp çıtlıyor bu oyunun aynısını asuzuda gördüm hatırlarmısın rabıta ne mücadele verdim 15 lerdeyken şimdi hepsi bacak gövde alla ne verdiyse kesip attı ben ise trene 7,50 bindim durdo içinde öyle oldu ama 4 leri gösterecek gibi bir görüntü hala mevcut bakalım spek benimi kandırıyor
dmsas tepki verdi ama zıpladığı yere az kaldı gelmesine bundada zıplama olabilirmi olabilir ammma sonu dmsas gibi olmAZ umarım durdo 31/10/2018 de2,96 dan 01/02/2019 7,5 lara geldi süre 3 ay işte bunu anlamak istemediniz ama hala söylüyorum durdo çok ama çok ii yerlere gelme potansiyeline sahip ama sabır sabır sabır
hatta sayın akrep size btcim de sormuştum teknik olarak hiç iyi değil demiştiniz öngörünüz üzerine zararına satmıştım iyiki de satmışım yoksa gebertecekti beni. sattıktan sonra resmen çakıldı... tekniği bi şekilde çalıştırıyorlar. ne derseniz deyin...
Döviz borcunun çok olduğu hisseye dövizin sıçraması beklenirken talep olmaz.Her şey onların istediği gibi ilerliyor.5 görülecektir oradan gelecek talep önemli.Dövizin de teknikleri iç açıcı değil..
Bir kagatın üzerinde bu kadar kötü baskı olmamamalı
heryerden vuruyorlar
şirket şeffaf deyil
birileri birşeyler çeviriyor
mevcut borç bu ciroyla çevilmesi hiçde zor olmasa gerek
geçici bilançoda kar düşüşü stokların maliyetiyle alakalı olmalı
ya bir yalanı yaşadık
yada kazanan olduk
saatler kaldı
ilkeli olan bir firmaysa
Bu firma spekler çanak tutuyor.Sanki holding.Holdingler bile günler önce bilanço açıklarken, bunlar son güne bırakıyor.Aciklama yapmiyor.Ortagi satış yapıyor. Kapali kutuları oynuyor.Sanki birileri oynasın diye son gün bilanço açıklıyor.Ayrica bana öyle geliyor ki ,forumda seklerin adamları var. Sürekli hisseyi şişiriyor.Bakalim ne olacak.
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir bilgin var herhalde
firmayı pazarlayan dan ziyade firmayı kötüleyen yönünde varmış gibi geliyor
remi rakamlarda bir oynama yoksa
3. çeyrek bilançosunu
iyice incelerseniz
açıklanacak rakamı
az çok herkez tahmin ediyor
geçici bilanço açıklamasından itibaren bir baskı uygulanıyor
satım diyen bir kitle oluştu
aldım diyrni hiç okumadım
aklımı kurcalayan
bu
kredili işlem yapılamıyor
yani ky kagıtta uzun ve yüklü pozisyon tutması bu bilgisizlik ortamında zor
bu da ilginç
saatler kaldı
söyledigim gibi 3. çeyrek bilanço rakamları gerçekse
durdo için iyi rakam gelecektir
sayın çırak ben bu durumu gedzada yaşadım maalesef 4,68 maliyetli vardı vergi dairesi düşük geldi diye 3,90 a kadar sattılar baskıladılar sonra bilanço çok iyi gelince 5,02 ye kadar gitti.
benim umudum durdo da buna benzer bişey olurmu diye. inşallah olur demekten başka yapabilecek bişey yok. ancak böyle bi baskıdan ben olumlu bişeyler olabilir diye sezinliyorum.
Anlaşılan durdo batmış da sadece milletin haberi yok. Elinde olanlar adına üzüldüm.
Hisse de kötü olan bir şey yok hisse normal hareketinde devam ediyor daha önce yazdım 2.3 dan 7.50 ye geldi yüzde 200 primli idi onun düzeltmesi burada sayın Kekonun çok abartılı ifadeleri herkesi yanılttı olmaması gerekirdi.Bence hissesi olanlar beklentiyi dolduruşa gelip çok yükselttiler.Artık olanda oldu 2 lira geri geldi.
Senin gibi kağıda lanet olsun
İnsanlar bu borsaya nasıl yatırım yapsın? Şu rezilliğe bak.
bu hisseyle ilgili buddog arkadaşın uyarılarını dikkate almak gerektiğini düşünüyorum.
kol bacak kafayı kesmeden. daha fazla hayelci olmamak lazım diye düşünüyorum.
ben hisseden çıkalı çok oldu. ama burdaki dostlarımın kazanmasını isterim.
akrep ve buddog uyarılarını dikkate almak lazım derim.
birde kendi düşünceme göre ben teknik temel bilmem günlükçüyum söylemiştim.
akrep kardeşın mesajlarını hangi kagıda girdiğini takip ediyorum.onun ayak izinden gitmeye çalışıyorum yani.
gördüğüm en iyi ve en tutaarlı teknikçi (sağlamcı)
akrep kardeşimin izni olursa özelden bir hisse sormak istiyorum. akrep kardeşim bakarsa çok sevinirim.
Hala bilanco gelmedi sabah gelecek herhal ne sirketmis be.
Bunlar alçak.Saat 22.15 hâlâ bilancoyu açıklamadılar.Sanki yüzlerce iştiraki olan koca bir holding.
Neden bu kadar beklerler anlam vermek güç. Ters köşe mi yapacaklar yine acaba? Saat 22.41
23.28 hâlâ bilanço gelmedi.Ne mikroplarmis meğer
sabah namazıyla gelecekmiş
bereketi bozulmasın
Saat 00.13 mart 12 bunlar nasıl insanlarmış...
kötü gelecek ya
daha acılı olsun diyorlar
haber aldım hala tazıyorlarmiş
sonrada oylama yapacaklarmış
nasıl anlatırız diyorlarmış
arkadaşlara
DURDO Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 14421820 Yıllık Değ%:54 Ana Ortaklık Payları: 14421705 Yıllık Değ%:54 #DURDO
Vay arkadas uyukalmisim bi bakam dedim kar geldi gece 02.13 de...
Yorumlayin bakam nasilmis bilanco
4. çeyrek vergi öncesi net kar 22.5 milyon
Son çeyrek faaliyet karı 15 milyon... Mukkemmel.... Son iki çeyrek 15 er milyon faaliyet kari var... Onumuzdeki Iki çeyrek daha bunu tuttuurusa senelikte 60 milyon faaliyet karına ulaşıyor...
Teşekkürler kingsailor. Gerci keko cok emek verdi buna ama bilancoyu görmeden gitti. Kekonun dedikleri gerçekleşmeye basladi.