Son dklar kalkışı iyiydi gene. Insallah pazartesi 6 uzerine yerlesir. Birde bilanço gelecek demi bunda. Dmsasin bilancosunda sürprizi yakaladim insallah buda bi sürpriz yapar
Son dklar kalkışı iyiydi gene. Insallah pazartesi 6 uzerine yerlesir. Birde bilanço gelecek demi bunda. Dmsasin bilancosunda sürprizi yakaladim insallah buda bi sürpriz yapar
Ek süre talep etmediğine göre , bilançosunu bugün göndermeli...Bilanço gelsin de, sıkıntısını bir anlayalım...![]()
demisaşı da aynı böyle baskıladı p.ç lik yaptı. sonra 6 kat kar getirdi. valla bi umut aynısını bekliyorum inşallah öyle olur da üstten yakalananlar bi rahat nefes alır...
gedza da aynısını yaptı vergi dairesi beklendiği gibi gelmediği diye 4,70 den 3.,90 a kadar bastılar bilanço süper gelince 5 i bile gördü.
durdo niye aynısı olmasın...
Canını yediklerim, hayırlısı olsun inşallah..
ilk verdiğim hedef görüldü ama hala satış baskısı devam ediyor tekniğe inanmayanlar şimdi teknik olarak söyleyenlere ne söyleyecek benim gibiler çekirdeğini alıp çıtlıyor bu oyunun aynısını asuzuda gördüm hatırlarmısın rabıta ne mücadele verdim 15 lerdeyken şimdi hepsi bacak gövde alla ne verdiyse kesip attı ben ise trene 7,50 bindim durdo içinde öyle oldu ama 4 leri gösterecek gibi bir görüntü hala mevcut bakalım spek benimi kandırıyor
dmsas tepki verdi ama zıpladığı yere az kaldı gelmesine bundada zıplama olabilirmi olabilir ammma sonu dmsas gibi olmAZ umarım durdo 31/10/2018 de2,96 dan 01/02/2019 7,5 lara geldi süre 3 ay işte bunu anlamak istemediniz ama hala söylüyorum durdo çok ama çok ii yerlere gelme potansiyeline sahip ama sabır sabır sabır
ytd deli saçmasıdır
Yer İmleri