kdv indiriminin devamı için maliye bakanlığı ile temaslar başlamış (a haber)
Printable View
kdv indiriminin devamı için maliye bakanlığı ile temaslar başlamış (a haber)
Artık portföyümün ana hissesi olmasa da 0.7 den beri hissedeyim. Bu kağıt bırakılmaz.
Ben 1.40 lardan girmiştim sanırım. Her sattığımda, sattığım fiyatın daha yukarısından yerine koyarak maliyetimi oldukça yukarı çektim 😄😄😄
Ama yataşın maşallahı var ooo daha hızlı yükseldi. Girdiğim günden sonra yabancı bayağı topladı, şirket de bayağı kağıt aldı. Dolayısıyla döküle döküle buralara geldik. Ben şahsım adına 2 ileri bir geri hareketleri tercih ediyordum. Ama bu sıralar hep ileri gidiyor. İnşallah güzel bir final yapabiliriz.
Ytd
Kimsenin bilgisi yok sanırım dün akşam bir anda ne olduğu ve BİST'in devre kesicisinin neden devreye girdiği ile ilgili. Boş beleş panayır yerine dönmüş burası. Bilgi paylaşan yok.
1 günde %20 yükselen,%30 düşen hisselerde devre kesici kullanılmazken %8 artışta devre kesici neden kullanılmış diye soran da yok, hisseyi kim almış diyen de...
devre kesicinin gelmesinin kağıtla alakası yok.işlemle alakalı bir durum.
ani aşağı yukarı alış ve satışlarda spk nın yatırımcıyı koruma amaçlı bir işlemi.
yataş da ani yukarı işlemler olunca devreyi kesti. %8 değil %3 ile bile kesebiliyor.
buradaki yataş cılar kağıdını tanıdığından pek süpriz değil bunlar ondan soru sorulmamıştır.
tabi insan merak eder neden aniden yükseldi ekstra bir haber veya gelişmemi var diye ama bu merak o anlık geçicidir.
Ak yatırım yine alımda
14,83 fiyat.. alım 120 bin adet.
cuma 238 bin alım yapmıs ortalama 14,22 fiyatdan,,,
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Ralli yapiyor
2. Seans kapanis ongorusu olan
Yatirim tavsiyesi olmadan
Yabancı oranları aynı uzun zamandır, Ak yatırım cuma ve bugunku alımları bakalım kime gidecek şirketin yuzde 2 sini alım yaptı
Aldigim koltugu zamaninda teslim edemedi ama hissesi yüzümüzü güldürdü, simdi koltuklari iade etsem ayip olur :)
Maşallah 16,10
AK yatırım 359 bin alım oldu bugun
yavaşş yavaşşş yataşşşş
Yatas'a gore cirosu ve kari cok dusuk olan Dogtas'in piyasa degerinin hala %12 altindayiz. Yatas, ilk 6 ayda %60 buyuyup 350milyon TL ciro acikladi, Dogtas ise %35 buyuyup 250milyon TL ciro yapti.
250milyon TL'lik Dogtas 755milyon TL degerinde ise Yatas'in hisse fiyati Dogtas'in degerlemesi ile 25TL yapiyor.
Sata Sata bitiremediler.
AK ın aldıkları emeklilik fonlarına gitmiş bugün 260186 adet
Bu forumdaki bilgi paylasimi yapan bikac kisiye cok saygi duyuyorum masallah teknik yorumlamalari ayaklari yere basan tahminlerinden dolayi.. kayserideki eski fabrika arsasi insaat isiyle ilgili gelismeler bu sene bitmeden gelirmi ne dersiniz .. hisse fiyafi ile 2017 bsklentisini karsiladi gibime geldi..hisse bu insaat isiyle alakali olarak baska baska rakamlari telaffuz ettirir insallah aciklayacaklari gelismelerle .. asla yatirim tavsiyesi degildir
Turkisbull sat vermiş son islem gunu kapanisina gore .. insallah yanilirlar ..yuzde 100 tutturma basarilari olmasada genelde isabet ediyoda malesef...ama aslan dada sat vermislerdi gecen hafta ertesi gün tawan yapmisti aslan cimento gerci..bazen teknigide tuzak olarak kullanilabiliyolar , teknigide ciziyolar yani ...asla yatirim tawsiyesi degildir yazdiklarim
Adamın birine 1.50 den yataş aldırmıştım bugün gördüm naptın 15 olmuş diye abi teşekkür ederim dedi evin yarı taksitini ödedim..
Ben o günlerde 10 lar demiştim burda çok yazdım atıştık falan neyse ben 3 den sattım borsayı özetlersek böyle bir şey..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temel ve tekniğe göre BIST 100 rating analizi
https://i.hizliresim.com/aG9MV2.jpg
Genel bilgiydi o gün hikayesini iyi biliyordum... bugün çok zaman geçti Harika bir şirket ama şu an büyümeye devam ediyor mu şubeler açıyor mu hala yurtta ve dışarda bilmiyorum o yüzden boş konuşmayayım..
O günlerdeki ivmesi devam ediyorsa hiç korkmayın..
Bol kazançlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden salıyor acaba hareket öncesi bi dökmemi ki...
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kotu satis yiyo malesef..14.80 den donmustu sabah 15 lere tekrar cikmisti ama simdi 14.80 ede verdiler ..hosuma gitmedi.. turkisbull sat sinyali vermisti inat ettim vermicem diye pisman etti simdi yuzde 5 en cok dusenlerde..devami gelmez insallah
Kısmen de olsa montaj sonrası üretime geçti haberi vardı sabah tepki vermedi yada verdirmediler
Endeks azda olsa topluyor ama hiç tepki yok
Herkese bol sans .. son gunku yuzde 3 luk dususe dayandim ama bu seferki agir geldi .. bogaayi ve borsaci34 tesekkurler sizede faydali paylasimlariniz icin
Kapanış fena olmadı yarın bakalım ne yapacak
15 700 e set kurdular resmen
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende iş yatırımı bekliyorum
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RENAİSSANCE CAPİTAL, YATAŞ İÇİN FİYAT HEDEFİNİ 13.4 TL'DEN 18.7 TL'YE YÜKSELTTİ, AL TAVSİYESİNİ KORUDU
yavaşşş yavaşşşş yataşşşş
Bugün kim 14.75 TL'ye düşürdüyse Allah razı olsun. Ucuzdan mal topladık. Aklı sıra hisseyi düşürecekti. Malını kaptırdı. YATAŞ'ta malı kaptıran arkasından bakakalır işte böyle. Zamaında aynısını 10 TL iken de yapmışlardı. Yine mal toplamıştık. 10 TL'den alan bugün %50 karda. Yarın yine 15 TL altı yapsınlar yine alırım 1000 lot. 20 TL olmadan çıkmak yok. YTD.