Sayfa 166/580 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4634 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: YATAS - Yataş

1. kdv indiriminin devamı için maliye bakanlığı ile temaslar başlamış (a haber)

Alıntı Originally Posted by Eemr Yazıyı Oku
    Eskilerden fizikcoz ile romeo kaldi heralde
    Baska olan?
    Vae, sessiz izleyen daha vardır.

3. Artık portföyümün ana hissesi olmasa da 0.7 den beri hissedeyim. Bu kağıt bırakılmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by Eemr Yazıyı Oku
    Eskilerden fizikcoz ile romeo kaldi heralde
    Baska olan?
    Ben 1.40 lardan girmiştim sanırım. Her sattığımda, sattığım fiyatın daha yukarısından yerine koyarak maliyetimi oldukça yukarı çektim 😄😄😄
    Ama yataşın maşallahı var ooo daha hızlı yükseldi. Girdiğim günden sonra yabancı bayağı topladı, şirket de bayağı kağıt aldı. Dolayısıyla döküle döküle buralara geldik. Ben şahsım adına 2 ileri bir geri hareketleri tercih ediyordum. Ama bu sıralar hep ileri gidiyor. İnşallah güzel bir final yapabiliriz.
    Ytd

5. Kimsenin bilgisi yok sanırım dün akşam bir anda ne olduğu ve BİST'in devre kesicisinin neden devreye girdiği ile ilgili. Boş beleş panayır yerine dönmüş burası. Bilgi paylaşan yok.

1 günde %20 yükselen,%30 düşen hisselerde devre kesici kullanılmazken %8 artışta devre kesici neden kullanılmış diye soran da yok, hisseyi kim almış diyen de...

6.  Alıntı Originally Posted by barisg Yazıyı Oku
    Kimsenin bilgisi yok sanırım dün akşam bir anda ne olduğu ve BİST'in devre kesicisinin neden devreye girdiği ile ilgili. Boş beleş panayır yerine dönmüş burası. Bilgi paylaşan yok.

1 günde %20 yükselen,%30 düşen hisselerde devre kesici kullanılmazken %8 artışta devre kesici neden kullanılmış diye soran da yok, hisseyi kim almış diyen de...
    devre kesicinin gelmesinin kağıtla alakası yok.işlemle alakalı bir durum.
    ani aşağı yukarı alış ve satışlarda spk nın yatırımcıyı koruma amaçlı bir işlemi.
    yataş da ani yukarı işlemler olunca devreyi kesti. %8 değil %3 ile bile kesebiliyor.
    buradaki yataş cılar kağıdını tanıdığından pek süpriz değil bunlar ondan soru sorulmamıştır.
    tabi insan merak eder neden aniden yükseldi ekstra bir haber veya gelişmemi var diye ama bu merak o anlık geçicidir.

7. Ak yatırım yine alımda

14,83 fiyat.. alım 120 bin adet.

cuma 238 bin alım yapmıs ortalama 14,22 fiyatdan,,,

yavaşş yavaşşş yataşşşş
    Son düzenleme : ROMEO; 28-08-2017 saat: 10:57.

8. Ralli yapiyor

Sayfa 166/580 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •