Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn
Printable View
Evet ama 2 lerde alin dyen yoktu iki gundur var. Neyse keklendik yine. Sinirimi anlatamam psikolojim bozuldu..kusura bakmayjn
Lanet hisse 5 degil 4.5 olsa vedalasacgim ama nerde İns cikar da herkes kurtarir bu adilerden
Keske herkes kazansa keske 4 taban yedim iki gunde...anla beni sende
Bana kalırsa susmayı öğrenmemiz lazım spekle falan değilde biz dilimizin cezasını çekiyoruz kağıdını alan arkasına yaslanıp beklemesini bilse işler bu yerlere gelmeyecek. Hisse senedinde para kaybı diye birşey kesinlikle yoktur sadece zaman kaybedersin uzun sürede illaki paranıda kurtarırsın karada geçersin, bunun içinde sabır gerekli ve nakitini tamamen yatırmayacaksın .... yanlışmıyım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın iron-i,
Kap'ta o açıklamayı bulamadım. Bağlantısı mevcut mudur?
Yani genel kurul ertelendi açıklaması var 09.06.2017'de ama pay alma hakkı şu tarihe kadardır konusunu göremedim.
Bedelli-bedelsiz hangisini yapacağına dair de bir açıklama göremedim (bu konu henüz belli değil sanırım).
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...rim_ID1422371/
12. satırı okuyun. Genel kurul kararı.
valla kusura bakmayın bende mynet de birisi yazmıştı o yazıya göre buraya yazmıştım. kendim borsadan çok iyi anlamıyorum o yazıyı okuduğumda bende pay sahibi olma son gün olarak anladım. 8 aydır bu kağıttayım ilk kez dün artacak tavan olacak dedim nedeni de son günlerdeki hareketlerini görerek yaptım. daha öncesinde hiç artacak diye bir yazım yok umutsuzca bekliyordum. ben thy hissesi tavan olacak desem millet gidip thy hissesimi alacak ? chaylak senin psikolojin bozulduysa 3 aydır bekliyorsun ben 8 aydır bekliyorum
aynen zincirleme oldu :) normalde genel kurulda oylanır verilip verilmeyeceği ve sonrada pay sahibi olmak için son tarih verilir. bunda mayısta olacaktı genel kurul sonra pay sahiplerinin itirazı ile hazırana ertelenmişti. mynet te yorum yazanın kurbanı olduk. şuan kağıt zaten toparladı tekrar. hep uyarmışımdır bu hisse %100 riskli dikkatli olun diye bir anda 5 gün taban yapar kaçmaya fırsatınız olmaz diye en az 15 kere uyarmışımdır. 2 gün önce bir arkadaş bu kadar sabredip satmıştı bende ona bu kadar sabrettin keşke az daha sabretseydin yarın tavan olacak dedim. daha fazla kar edebilsin diye. kendi kişisel görüşüm yatırım tavsiyesi değil tavan olacak açıklaması
Sn kilecibulent para kaybi yok mudur? Rheag aldim 6-7 sene once 5.7 ten su an hisse kac biliyo musun? O zaman da her hisse tarihi zirvesini gorecektir deniyodu etkilendik. Yani bence de alanlar algi yapmadan sessizce dursa belki zararimizi kismen karsiliycaz. Yanu tavan olacak denince olmuyo gerek yok kanimca. Ytd
Bol sans muzo. Sadece sen degil ya butun her yerde ky akimi var tavan muhabbetleri. Genelde nerde cokluk... Oluyo ya.d bu ksdar yaklasmisken spekulatif de olsa yasaktan cikmasiyla nefes aliriz umidimi tasimak istiyoeum. Degilse hisse internet yasagi olmadan da yuzde 60 _70 dustu yani int yasagi pek de alakali degil ama spekulatif ele verme icin bir bahane. Ytd
Arkadaş hakikaten yazmamak yorum yapmamak lazım. Biribirinize soruları özelden sorabilirsiniz. Bu son toplu yanlış anlama-anlaşılma muhabbeti umarım kimseyi teşvik etmemiştir. Tavan dememizin sebebi bugün bedelsize katılımın son günü sanmamızdı, hakkı olan hakkını helal etsin.
Aynrn bol sans hepimize sessizlik olsun ne olcaksa olur...ytd
tabi brüt takas ile alakası yok düşmesinin. zaten 4 taban gördü sonra brüt takas geldi. 5 ay önceki hareketindemi brüt takas vardı o zamanda vurdular küçük yatırımcıya. bildiğin göstere göstere soygun. ama şu hissenin hareketlerini tahmin edip yatırım yapan adam var mı ? eğer var ise deli para kazandırmıştır. diğer türlü küçük yatırımcı para kazanmayı bırak olan parasını kurtarma peşinde. ky hareketleri görüp atlar bence boşuna dememişler Bin nasihatten bir musibet yeğdir
Sn muzo ben galibi cozdum herkes gibi ama vakfne girdigimde galip oldugunu bilsem girmezdim. İsterse yuzde 1m kazandirsin...ama mecbur bulastik ona hirs yaptım giriyorum. Simdi pkart mi ne iki gundur ciziyor. Yarın yine ky ceker. Sonra soluksuz 4 taban... Hep ayni. Bu hisse spekulatif de olsa zarar cikartiriz mi dedim hevesimiz kursakta kalcsk gibi baksana :(
Dum forumlarda pazarlamanin etkisi olsa gerek eksi 5. Mk. Battik bi daha 4 üstü hayal ytd
Olmaz bundan ky nin gardini aldigini bildiklerinden 1 hafta onceden bastilar lanet olsun 4 ustu olmadan yedi bitridi
Açık söyleyeyim, bu bedelsiz yanlış anlaşılmasından önce genel kurula girerken 3.30 civarında gireceğini hesap ediyordum. Biraz heyecan yaptırmış oldular.
Hep kisacilar al satcilar kazanir kumar hissesinde. Al iste battik
Kağıt nazar değmesin iyi gidiyor, 3 ay bekledik, sabretmekte fayda var.
Dostlar yazmama kararı almıştık sanki.
Sevindirmeyelim tahta yapıcıyı.
Sayın chaylak seni çok net anlıyorum. 2,5 yılı aşkın süredir beklediğim kağıt olduğu için.
Özelden dertleşebiliriz istersen.
Evet haklısınız ama arkadaşın zararı büyük, psikolojisini bozmasına gerek yok; şu anki yazışmalar o minvalde cereyan ediyor.
Ayrıca ben o tahta yapıcının 2 gozunun bebeğini .... ööööperim, öööperim.
Geçmiş olsun hepimize
Genel kurul öncesi iyi saldılar
Adamlar haberi biliyor kurul öncesi . 2 günde yuzde 15 dustuk.Zarar yuzde 50
Kimseden ses yokken gidiyoduk onceki gun art niyetli olmasa da bir tavan muhanbeti dondu hisse arri 3 ten eksi 5 yapti dun de yine iyi niyetle hedef yuksek gidecegiz dendi yince cakiliyoruz. Kurul oncesi iyi cakiyorlar. Bir de yasaktan ciktigi gun arti yapip ky gelirse bir de o zan cakarlar. Yillarca bagimli kaldim resmen endeks 100 bin ve ben inanilmaz zarardayim. Lanet nasil okunmaz? Ky gelince elimize veriyorlar
Planlar çoktan yapılmıştır,sen rahat ol, benim senin lafınla kimse grafik çizmez.
kasım 2016 da 5 taban -%100 gördüm mart 2017 de 5 taban - %100 gördüm. hiç tavan göremedim zaten
10 bin tl para vardı zaten 2 kere 5.000 tl ye düştü bu gidişle paramı kurtarmaya çalışırken enflasyon yüzünden yine para eriyecek
mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler
Bin lotla 3 kademe düşüyor bu nedirya
Pasta alabilen var mı arkadaşlar. Kim alıp satıyor.
Sakin olmak lazim, aksama dogru belli eder kendini, illa ki cikacak bu hisse..sabreden kazanacak..ytd
kap a haber düştü kar dağıtımı onaylandı. Ama daha dağıtım tablosu ve tarihi paylaşılmadı.
Panikleyip sattıkça düşer hisse ve onlarında istediği tablo o siz panik yapıp satarsınız düşer düştükçede birileri toplar azimli olun aldığınız kağıdı unutun üç aydan beri benim 75 binim kuzu gibi yatıyor 25 binlikte maliyet düşürmek için aldım 100 bin panikleyip satsaydım 75 bin lirada 41.5 zararım olocaktı bekledim şu an zarar 19 bin bu yeni giren veya bilmeyen arkadaşlara örnek olsun ve inşallah en kısa sürede de azda olsa karla çıkmayı düşünüyorum... sakin ve sabırlı olmak zorundayız kaptırmayın bu leş karğalarına paranızı...!
22 milyon dağıtılacak %25 bedelsiz olarak ama tarih verilmemiş daha.