Bu dxy nereye gidecek ya. Paritelerin canina okuyor
Printable View
Bu dxy nereye gidecek ya. Paritelerin canina okuyor
Açtığım kontrat 25.000 usd
Adam gelmiş 500 tl göndereyim ekstre at diyor ...
25.000 usd lik kontrat yüzde 15 karda ne yazar
döndüysek petkimi iyi yakalamışım..
Kapanisa göre son vob da son durum nedir?
Bitcoin yine çok konuşulacak özellikle 20bin dolardan sonra.
Yav sn.Volna tamam diyorum at kontratı atayım 500 zü helali hoş olsun benden yana neyaparsan yap ister bağış ister alem yap içimden geldi 4 gündür maçlar iptal iddaaada kaybetmiyorum kaşıntı tuttu para kaybetmezsem bugün uyuyamam lütfen yardımcı olun bana
Açıkçası ben de brentte yukarı bir tepki bekliyordum. Dün siz brent long oldum diye yazınca bir arkadaş nerden long oldunuz diye sordu. Ben de böyle bir enstrüman bilmediğim için vereceğiniz cevabı bekledim. Cevap vermeyip başka konulara girince hayali bir poz aldığınıza kanaat getirdim.
Reel olarak böyle bir poz açamadığım için bugün seans sonuna doğru 20.000 lot tüpraş aldım. Direk korelasyon yok ama yine de olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
Iddianin büyüğü küçüğü olmaz, 25.000 usd hayali bir poz açtınız diye o tutarda bir iddia mı açalım yani?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Volna dekontu yapıştırıyor musun yapıştırmıyor musun? Boş yapma. Ehuheehuehu.
Yahu ben canlı pozisyon açmışım
Brent demişim uçmış
Çelha ditaş demişim uçmuş
Adam işi gücü bırakmış benden dekont istiyor
Yahu beni dinlesen yüzde 30 kar yazacaktın 1.5 günde
Sen kendin kazanacağın yere benden dekont istiyor
Sizi sayıyla mı verdiler arkadaş
Bundam sonra yazmam işlem
Dersimi aldım
Araci kurumunun universal bolumu varsa oradan yapabilirsin ya da kendine bir fx hesabi ac.
1 lot 47 dolar ama hesabinda 4700 dolar teminat bulundurmalisin. Cunku bir lotun degeri 47.000 dolarlik brent petroldur ve yuzde 10 kaldirac vardir.
Eger volna fx den bu islemi yaptiysa 531 lot almistir ancak hesabinda 2.5 milyon dolar bulundurmasi gerekir ki buna ihtimal vermem.
Islemini fx den yapmamistir.
Yav sn. Volna tamam işte kazanmissiniz işte bide üstüne 500 TL beleş para daha ne istiyorsunuz anlamadım ki heee belki de böyle yaparak yeni müşteri çekmek istiyorsunuz 5 müşteri 5*5 25 iyi taktik devam ama ben bahsi yükseltmem 500 net memurun bütçe bu malesef
Soru sorulduktan sonra farklı mesajlar attınız. Araya başka mesajlar girdiyse yanıtınız arada kaynamıştır. Yanıtınızı görsem mutlaka özelden detay sorardım.
Bu kadar yazışmaya ben olsam bir ekran görüntüsü yapıştırır, hem konuyu kapatır hem de ahbab için 1.000 TL kaynak yaratırdım.
Bu arada sp fiçırtında hayvani bi tobo var sanki.
Long cular
Eğer Dow un çıkmasını istiyorsanız yapmanız gereken tek şey jhony Cutter a bir akşam yemegi ısmarlamak için NYSE den dışarı çıkarmak
Yoksa zamanla bir alakası yok bu herifin
Sabah bir kalkarsiniz kablolar yerlerde
Hatta yemekten sonra da kendine gelememesi lazım , en sertinden whisky yada her ne istiyorsa ismarlayin
Gözünü actiginda asya seansı bittiyse dengesi bozuluyor ********in akşama kadar kolay kolay kablo kesemiyor
103.650 gördü
Rahatsızlık verdiysem özür dilerim abiler cümleten saygı ve selamlar
pala az tırsyor gördüm
Bu dow yükselecekse 20,700-20,800 e kadar gitmeliydi. Ya kapanışta oraya gider yada vadelilerle 21 bine gider yarın 20,800 lerde açılır sonra yönünü arar.
Bizde o ara 87 bin civarı 5 günlük ortalamayı test ederiz. Ytd
Bak
eğer anlık söylemeyip olay gerçekleştikten sonra bebiş gibi gelip buraya ben bu kadar dolarlık petrol aldım yaaaaa sende vaaaaa mııııı diyorsa
Elestirinde haklısın
Ama dediyse bence problem yok
Aldim der almamıştır ya da almadim der almistir
Orası bizi baglamaz
serbest piyasa acımasızdır Trumpun bugün bulduğu ilaçla dönerse 2 hafta sonra 70 yaş üstü nüfus azaldı emeklilik sistemleri rahatladı diye bir ralli yapar şaşarız
Dün akşam saat 11 de yazmışım .
Kimseye de bir şey ispat etme derdim yok .
Bence herkes streste
En iyisi yazmamak .
Hoşçakalın.
sivricede 5 şiddetinde deprem....
Dediğinize katılmıyorum. Bekara karı boşamak kolaydır. Eğer, "tahminlerim ne kadar da isabetli" diye caka satacaksanız işleminiz de reel olmalı. Yoksa herkes işkembeden onu aldım bunu sattım derse burası forumdan ziyade sanal ekstre durumuna gelir. Yoksa dediğim gibi benim aklimdan da benzer bir tepki geçtiği ve zamanlamanin doğru olduğu konusunda kendisine rep verdik.
Neyse bu konuya çok fazla girmeyeyim millet başkasının ikinci niki olduğumu zannedecek
Ben ilke ve prensip olarak konuştum
Hani yarin ben de o çıkacak çıkacak derim yani gerçekten de inandığım için derim
ama kendim tersini yaparım da kimse bana hesap sormasın diye
Cokca bu hiyarligi yapmisligim da vardır ayrıca
Birebir foruma yazdıklarımı uygulasaydim uhuuuuuu of of of
:kahkah:
103.500 long 1/10 long. gene kumar oynadık ya sabah gap yemem inşallah kafama
Ben de bu dediğine kesinlikle katılmıyorum
Adam zamanında doğru söylediyse bu bizler için yeterlidir
Dediği yeterlidir yaptığı değil yaptığının kendisi dışındakiler için zerre kadar önemi yoktur ve olamaz
Haaa
O kişiyle ticari bir ortakligim varsa EGER
O zamanda ne dediğinin zerre kadar önemi yoktur yaptığına bakarım
Bilmem anlatabildim mi
Ben yaptım sn Volna nin yerine Reha abi dekont düşünce hesaba Aticam bekar abiye o paylaşır abi
Bear abi o beni kırmaz diye ümit ediyorum