Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Viop - XIV

1.  Alıntı Originally Posted by besonderes Yazıyı Oku
    döndüysek petkimi iyi yakalamışım..
    Petkimden gülen insanla karşılaşmadım henüz. İnşallah sen gülersin.
    Bu arada o 4.17 yi kırdırıp kırdırıp dönen petkimin spegine sevgilerimi de göndereyim.

2.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Açıkçası ben de brentte yukarı bir tepki bekliyordum. Dün siz brent long oldum diye yazınca bir arkadaş nerden long oldunuz diye sordu. Ben de böyle bir enstrüman bilmediğim için vereceğiniz cevabı bekledim. Cevap vermeyip başka konulara girince hayali bir poz aldığınıza kanaat getirdim.
    Reel olarak böyle bir poz açamadığım için bugün seans sonuna doğru 20.000 lot tüpraş aldım. Direk korelasyon yok ama yine de olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
    Iddianin büyüğü küçüğü olmaz, 25.000 usd hayali bir poz açtınız diye o tutarda bir iddia mı açalım yani?

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yapı kredi tradebox diye yanıt yazmıştım

Cevabı görmeyip

Utanmadan gelip hala hayali pozisyon kanaat getirdim diyorsunuz

Komedyen miydiniz

Bir de iddiaya girecekmiş 500 tl

Siz ne içiyorsunuz gerçekten ?
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

3. Volna dekontu yapıştırıyor musun yapıştırmıyor musun? Boş yapma. Ehuheehuehu.

4.  Alıntı Originally Posted by Platones Yazıyı Oku
    Kapanisa göre son vob da son durum nedir?
    anlık 103.175 şu an kapanışa bakmadım
    TAŞIDIĞIN ŞEYİN AĞIRLIĞINI BİLECEKSİN!..

5. Yahu ben canlı pozisyon açmışım

Brent demişim uçmış

Çelha ditaş demişim uçmuş

Adam işi gücü bırakmış benden dekont istiyor

Yahu beni dinlesen yüzde 30 kar yazacaktın 1.5 günde

Sen kendin kazanacağın yere benden dekont istiyor

Sizi sayıyla mı verdiler arkadaş

Bundam sonra yazmam işlem

Dersimi aldım
    Thoros, beni altıncı kez hayata döndürdü. Yaşamaktan yoruldum.

Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Açıkçası ben de brentte yukarı bir tepki bekliyordum. Dün siz brent long oldum diye yazınca bir arkadaş nerden long oldunuz diye sordu. Ben de böyle bir enstrüman bilmediğim için vereceğiniz cevabı bekledim. Cevap vermeyip başka konulara girince hayali bir poz aldığınıza kanaat getirdim.
    Reel olarak böyle bir poz açamadığım için bugün seans sonuna doğru 20.000 lot tüpraş aldım. Direk korelasyon yok ama yine de olumlu etkilenir diye düşünüyorum.
    Iddianin büyüğü küçüğü olmaz, 25.000 usd hayali bir poz açtınız diye o tutarda bir iddia mı açalım yani?

Araci kurumunun universal bolumu varsa oradan yapabilirsin ya da kendine bir fx hesabi ac.

1 lot 47 dolar ama hesabinda 4700 dolar teminat bulundurmalisin. Cunku bir lotun degeri 47.000 dolarlik brent petroldur ve yuzde 10 kaldirac vardir.

Eger volna fx den bu islemi yaptiysa 531 lot almistir ancak hesabinda 2.5 milyon dolar bulundurmasi gerekir ki buna ihtimal vermem.

Islemini fx den yapmamistir.

7. Yav sn. Volna tamam işte kazanmissiniz işte bide üstüne 500 TL beleş para daha ne istiyorsunuz anlamadım ki heee belki de böyle yaparak yeni müşteri çekmek istiyorsunuz 5 müşteri 5*5 25 iyi taktik devam ama ben bahsi yükseltmem 500 net memurun bütçe bu malesef

8.  Alıntı Originally Posted by Volna Yazıyı Oku
    Yapı kredi tradebox diye yanıt yazmıştım

Cevabı görmeyip

Utanmadan gelip hala hayali pozisyon kanat getirdim diyorsunuz

Komedyen miydiniz

Bir de iddiaya girecekmiş 500 tl

Siz ne içiyorsunuz gerçekten ?
    Soru sorulduktan sonra farklı mesajlar attınız. Araya başka mesajlar girdiyse yanıtınız arada kaynamıştır. Yanıtınızı görsem mutlaka özelden detay sorardım.
    Bu kadar yazışmaya ben olsam bir ekran görüntüsü yapıştırır, hem konuyu kapatır hem de ahbab için 1.000 TL kaynak yaratırdım.

Sayfa 167/1001 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267667 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •